lauantaina, huhtikuuta 30, 2005

Vapputesti

Blogistania on ihmeen hiljainen. Tai ihmekös tuo, sitä hiljaisempaa täällä mitä äänekkäämpää muualla. Minulla on ollut aivosolujeni kanssa ongelmia tänään. Ne eivät juuri ole toisiaan kohdanneet. Jälleennäkemisen riemua, iloista piirileikkiä tai edes rikkinäistä puhelinta (muistatteko sen antiikkisen leikin?) ei ole havaittavissa. Häkeltelen ja takeltelen. Kiittelen posket punaisena Prosperon ojentamasta huomionosoituksesta. Sitten käyn taistoon itseni kanssa. Kuinka kopea olen, jos en mainitse siitä täällä? Vai esitänkö siinä tapauksessa vaatimatonta vain? Ja jos mainitsen, nostanko liian suuren numeron? Kaikki ratkeaa lopulta, kun on vaan oma itsensä. Panen siis kukkahatun päähän, heiluttelen kesämekon helmoja ja niiaan nätisti.

Isäntä imuroi ja kävi kaupassa. Olo oli kuin tuhkimolla. - Kaikelle on selityksensä, se sanoi ja lähti prätkällään vappuajelulle. Siellä se nyt pörröttää menemään ja naiset koleaan ilmaan nähden liian vähäisissä hepenissään kääntyvät katsomaan. Minä se vaan konttaan vessanpöntön takana ja pyyhin hammastahnan roiskeita peilistä.

Sain tekstiviestin joka nauratti kovasti myös minua, mutta eniten perheen pienimpiä. Sano vappuaattoiltana englanniksi: Kolme noitaa katsovat kolmea Swatch kelloa. Mikä noita katsoo millaista Swatch kelloa?

Siis: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?

Joko sujuu siellä?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Combien cette saucisse-ci? C´est six sous cette saucisse-ci. Six sous cette saucisse-ci? Oui, c´est six sous cette saucisse-ci.
wip

Anonyymi kirjoitti...

Sinähän nyt varsinaisessa huomionosoitusten putkessa olet. Onnea!

Kirsti

Saara kirjoitti...

Minkähän takia minusta sitten tuntuu taas näin typerältä.

Anonyymi kirjoitti...

Siksi kun olet tyypillinen suomalainen etkä osaa ottaa positiivista palautetta luontevasti vastaan.

Kirsti

Saara kirjoitti...

Minkähän takia suomalaiset ovat juuri sillä tavalla tyypillisiä?

Saara kirjoitti...

No niin. Nämä partyt ovat ohi. Taputapu. Vastauksen löysinkin jo Häiriöklinikalta. Hanurista koko homma.

Anonyymi kirjoitti...

Saara, älä unohda, että hanurista on Säkkijärven polkkakin.

- Pro