sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2005

Harrastelijan puuhastelua

Kuten huomaatte, blogini ulkoasu alkoi tympiä. Olen yrittänyt työntää tuota lehmää ahterista, että se siirtyisi enemmän oikealle. Mutta ei se siirry. Ei jumankauta siirry. Niin jämähti lehmä niille sijoilleen.

Kun kukaan ei sitten jalomielisesti auttanut eikä kertonut miten näitä kuvia tänne värkätään, niin minä aloin tehdä töitä. Aloitin aamulla tuossa ennen kahdeksaa ja nyt kahdeksan tuntia ähränneenä voi sanoa, että alkaa riittää. Hartioita polttaa ja häntäluuta tykyttää. Nuorena tyttönä kokeilin jätkien hokkareita ja lensin välittömästi suoraan perseelleni. Taisi murtua mokoma silloin. Se ei oikein tahdo kestää näin pitkiä istumarupeamia. Mutta nyt on selvillä, miten se kuva sinne laitetaan. Blogspotin ohjeissa on väärät koodit ja olihan siinä hitto vie työtä keksiä oikeat.

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja nauroin tuota juoruämmää jälkijunassa, voi sun kanssas sentään.

Kirsti

Nimetön kirjoitti...

Ihailen kaikkia ponnisteluja kaikkia miellyttävän ulkoasun hyväksi. Jokaisella blogiuskottavalla blogilla pitäisi tietenkin olla oma tyylikäs ulkoasu. Itse en sellaisesta haaveilekaan kuin niissä vähäisissä valmiissa muotoilumahdollisuuksissa kuin mitä on. Bloginhan kuuluu olla kuitenkin helppokäyttöinen. Toisaalta pystyn hyvin puolustelemaan näkymättömyyttä ja harmautta yleisillä syillä, mutta tietysti sillä on myös haittapuolensa, joita tässä blogissa ei todellakaan ole havaittavissa.

Saara kirjoitti...

Kiitoksia huomioistanne. Ei mennyt kahdeksan tunnin uurastus sitten hukkaan ollenkaan.

illuusia kirjoitti...

Juoruämmä jälkijunassa - ahhahhahaa!

Kiva ammu, kunpa itsekin osaisi liittää kuvan tuohon oikeaan ylälaitaan, nimen yhteyteen...

Saara kirjoitti...

Voihan piru. Asensin laskurin 18.3. Juuri nyt tuli 10000 täyteen. Mutta se olin minä, niin kuin kahdessa kolmasosasta.

Itse asiassa löysinkin tuolta laskuristani aivan järkyttävää tilastotietoa, joiden olemassa olosta en tiennyt mitään. Pöyristyttävää. Olenpa höpö.

Illuusialle jaan mielelläni kaiken tänään oppimani het kun ehdin. Nyt hartiat palaa ja koko viikon on paska vuoro duunissa. Yhdeksältä lähtö ja seitsemän jälkeen vasta kotona.

Unknown kirjoitti...

Jos koodaat kuvan < ul > < /ul > koodin sisään niin sen pitäisi siirtyä alkamaan samasta kohtaa kuin tekstikin.

Nimetön kirjoitti...

Onnea Saara, kyllä se siitä vielä, ammu siirtyi jo ul'lien keskelle. ;)

Illuusia

Saara kirjoitti...

Perhanan mulli, hemmetti. Tässä menee hermot!

Kiitos vaan Juhani Lohikoski. Olet harvinaislaatuinen! Kun vielä keksisi, miten tuo sitten käytännössä toimii. Muuten kyllä, mutta jäävät näkyviin.