perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

Saiskos apua?

a) Mikä mättää, etten saa Hellouta toimimaan? Se sanoo, että sivua ei löydy, jos yritän panna jonkin kuvan tänne - vai miten se sanotaan - sinne.

b) Internet Explorelilla näitä sivuja pääsee harvoin päivittelemään. Firefoxilla kyllä onnistuu, mutta se tekee tekstiin outoja lisukkeita. Höpöttää siis omiaan aina väliin. Ne eivät tosin näy Firefoxilla lukiessa, mutta explorelilla selatessapa näkyvät.

c) Miten täällä on kaikki muutenkin ihan rempallaan?

4 kommenttia:

illuusia kirjoitti...

Heh, juu, niinpä näyt kyselleen.. Luulin jo hetken, että koko bloggerin palvelin on kaatunut, mutta kai se oli vain kun koneessa.. nyt sain taas toimimaan.

Blogger on mulle hiukan hankala. En vielä osaa mm. laatia linkkiluetteloa sivuun, mutta neuvosi mukaan koitan.

Saara kirjoitti...

Ai hitsi, tarkoitikin sitä.

No ne pitää laittaa sieltä templatelaatikosta. Nyt en pääse hakemaan sulle niitä html-koodeja, joilla ne linkit sinne rakennetaan, kun näyttää tuo bloggeri nyt kuitenkin olevan joko päissään tai muuten vain kallellaan. Mutta heti kun pääsen sinne, niin koetan auttaa.

minh kirjoitti...

Juu mekin laitettiin Tristanin kanssa linkkejä mulle ja sitten kaatui koko Blogger, en päässyt vuorokauteen kirjautumaan tai kommentoimaan.

Kertokaa joku, miten saa valokuvia postauksiin ja sitten tuohon profiiliboksin yläpuolelle, pliis. Minä en tajua templatesta hevonpersettä...:(
-minh-

illuusia kirjoitti...

Kiitos Saara koodista, toimi!