sunnuntaina, toukokuuta 01, 2005

Vielä yksi palkinto

Yksi palkinto on vielä jakamatta. Se on kevään ilonpilaajapalkinto ja sen saavat tasapuolisuuden nimissä ottaa vastaan kaikki he, jotka sen mielestään ovat ansainneet.

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä voisin ottaa. Aina kun saavun paikalle, keskustelu tyrehtyy. Se todistaa, että olen ilonpilaaja.

- Prospero

Saara kirjoitti...

Minä muuten jotenkin elin myös sellaisessa harhakuvitelmassa, että näissä blogeissa keskusteltaisiin, mutta aika harvassa paikassa sitä loppujen lopuksi tapahtuu. Häiriöklinikan voisi palkita houkuttelevimmista keskustelunavauksista, mutta sitä iloa en perkele kyllä jaa.

Että kyllä sitä ilonpilaajan henkeä täältäkin löytyy.

Loppujen lopuksi keskusteluilla on ylipäätään aina tapana tyrehtyä, monesti jo ennen aikojaan. Mutta voihan se olla, että joidenkin puheenvuorot ovat vaan kerta kaikkiaan vastaansanomattomia.

hanhensulka kirjoitti...

Minä otan myös mielihyvin, mutta raskain sydämin, vastaan ilonpilaajan palkinnon. Kateellisena on ollut katsottava keskusteluja, joita teidän iloisilla ja ajatuksia herättävillä saiteillanne on käyty.

Anonyymi kirjoitti...

eiku se kuuluu ehd mulle, mut miten sen saa tonne tolppaan, millä koodilla, saara?
wip

Saara kirjoitti...

Kauheeta, miten ihmiset ovat hanakoita tämän palkinnon perään, ja ilman minkäänlaisia ansioita! Ettäs kehtaatte.

Jaaha, wip, sitäkö taas alettaisiin räplätä toisten sorsia?

Anonyymi kirjoitti...

eeeei..hän toki mitään sorsia räplätä, vappuna, eihän, mutta kovia te olette kiroileen, perkele, ku satamajätkät, siitä ei hyvä seuraa, perkele, ei tule pietarilta portilla nekkua, ei tikkaria
wip

Saara kirjoitti...

Niihän myö vähän ollaan, perkele. Yksi nuori nainen kerran sanoi, että mun kielelläni voisi tervata puuveneen, niin karhea se on. Se oli lainaus jostakin kirjasta, mutta en muista mistä.

Anonyymi kirjoitti...

ne on nämä punkrockäidit risu kädessä semmottia, mutta että koko veneen ja kielellä, (ei saa rumia puhua), enkä usko sittenkään, tulis kiirulla ah saaralle tikusta asiaa sairauskeskukseen, i bet
wip

Anonyymi kirjoitti...

Olisin ollut vilpittömän iloinen houkuttelevimpien keskustelunavauksien palkinnosta.

Ilonpilaajapalkinto saattaa kuulua minulle koska taidan pilata ihmisten iloja ihan tahtomattani.
Kirsti

Anonyymi kirjoitti...

älä huoli, kirsti, saara varmaan väsää sulle jonkin kun sillon noi sorsat niin hyvin hallussa
wip

Saara kirjoitti...

Eh. En taida nyt kuitenkaan, koska tämä on kosto. Enhän minä nyt millään voi tässä hengessä lähteä väsäämäään palkintosorsia. Hei Pullasorsa-palkinto kuulostaisi kyllä aika hyvältä.


Vuodatus lakkasi vuorostaan vörkkimästä. Sillä tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Aika julma kosto, saa itse paskan, eikä suo muille edes pullasorsaa. Sillä lailla ja pykälällä.
wip

Anonyymi kirjoitti...

ja lehmä perkele on siirtyny viivan alle!!
wip

Saara kirjoitti...

Niin, se halvatun kanttura valahti alas, kun poistin sen typerän esittelyni jostakin tyypistä, joka melkein välillä herää.

Anonyymi kirjoitti...

siis menit räpläämään noin vaan sorsaa
senhän arvaa
wip

Saara kirjoitti...

En minä varsinaisesti räplännyt sorsaa. Minä vain... äh. Niin niin.

minh kirjoitti...

Sinulla on aina postauksen perässä 15-20 viestiä, minulla on kai parhaimmillaan ollut 8. Ei mitenkään kilpailullisessa mielessä, mutta kai se jotain kertoo keskustelunavauksien tasosta?
-minh-

Karpalo kirjoitti...

Joo ja mulla noin kaksi, joka voi toki kertoa siitäkin, että en ole siellä pinserin listalla, mutta todennäköisimmin siitä että olen niin äärimmäisen itsekeskeinen ja tylsä.

Saara kirjoitti...

Tuo ei kyllä ole ihan totta, minh. Häiriksellä niitä on sitä paitsi aina nelkyt tai jotain. Eikä kyse varmaan edes ole mistään muusta kuin siitä, että te molemmat kerrotte niin avoimesti itsestänne, että minäkin jään joskus haavi auki vain tuijottamaan. Niihin juttuihin ei aina oikein osaa sanoa mitään. Kyse ei siis ole siitä, etteivätkö ne kiinnostaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Karmeeta, tuli yhtäkkiä se Irwinin laulu mieleen "mä olen häirikkö".

Mutta kommenttien määrästä ei tosiaan kannata tehdä johtopäätöksiä entryn (opin eilen uuden hienon sanan) kiinnostavuudesta. Kiinnostava voi olla niin monella tavalla.

Kirsti

Anonyymi kirjoitti...

minä otan sen vastaan kaikkien yksinäisten puolesta.pilaan nyrpeällä naamallani koko VUODEN kunnäen pariskunnan rakastuneen ja mä vain olen yksin.:(

Saara kirjoitti...

Semmoinen näyttää poikkeuksetta paljon mukavammalta kuin onkaan.