perjantaina, huhtikuuta 22, 2005

Haukotus

Blogini ulkoasu on ilmeisemmin varsin mykistävä, mutta ei hätää, paneudun Verkkojulkaisun hallintaan jälleen junamatkalla, mikäli mitään muuta mielenkiintoista ei tapahdu. Se voi kuulkaa olla, ettette piakkoin tunnista blogiani samaksi. Jos vähän otankin ylimääräistä pois ja panen täytettä oikeisiin paikkoihin sekä kohotan hieman kulmia. Ripaus seksiä ei olisi myöskään pahitteeksi.

Olen huomannut, että kirjoitan viihdyttävää tekstiä noin kerran kuussa. Ongelma on siinä, etten voi etukäteen koskaan tietää milloin sitä alkaa tulla, joten joudun harmiksenne kirjoittamaan joka päivä. Muutenhan se tilaisuus voi mennä ohi huomaamatta, niin kuin herran pieksut monesti on jo käynyt. Kyllähän se lukijoilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä vaatii. Jotkut ovatkin olleet hämmentävän uskollisia. Erityiskiitokset kommentoijille.

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

No, johan nyt on Valio! kun lehmät temppuilee, (Valio täyttää 100 vuotta, kenties johtuu siitä). Tää käy jo moneen hermoon. Avaas Karrin blogi: http://karrikokko.blogspot.com ja jos sellanen disaini kelpaa, niin kopsaa sorsat ja sovellat omaan temppeliis. Jos menee vielä ...kemmaks, älä lähetä laskua.
WiP

Saara kirjoitti...

Mutta sittenhän siihen tulisi Karrin kuva lehmän paikalle.

Tää oli blondivitsi.

*

Mutta minä yritän. Jos olisin tiennyt, että hermot menevät muiltakin, niin olisin yrittänyt kovemmin.

Saara kirjoitti...

Mutta ymmärrättehän, että tämä kaikki on minulle hyvin pelottavaa. Mutta olenhan rohkea.

Karrin lähdetietoja lukiessa tuntui niin kuin olisin tunkeutunut toisen temppeliin etsimään sorsia, joita siellä kyllä olikin. Ihan erivärisiä ja stailattuja kuin omat varpuseni.

Nimetön kirjoitti...

Ohoh, voihan VALIO! Onks tää ny jo poliittinen kannanotto, ei helvattu ammuukaan + siivet voi olla NOIN mikäseon ruiskukka, vai mistä päin tätä istuntosalia katsotaan?
WiP

Saara kirjoitti...

Nyt ei saa hermostua. Kieli keskelle suuta. Kohta.

Karri Kokko kirjoitti...

Tämähän on hauskaa! Siis että joku aikoo lainata disainiani. Piäisiköhän perustaa uusi blogi, Uusia disaineja...

Saara kirjoitti...

No nysse Karri tuli siihen. Mitään pahaa en oo tehny.

Nimetön kirjoitti...

Älä pelkää Karri on ihan kiltti!