keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2005

Runoilija Edefeltin patsaalla ja pari muuta huomiota

Oletteko huomanneet, että lähes kaikissa suosituimmissa blogeissa puhutaan aina blogeista. Niistä puhutaan myös keskustelupalstoilla. Minäkin teen sitä. Kaikki tekevät. Bloggaaminen yhdistää ja erottaa ihmisiä tehokkaammin kuin Nokia.

Mistä helvetistä me oikein puhuisimme, jos meillä ei olisi tätä blogiongelmaa?

***

Tällaisella ilmalla töihin lähteminen tuntuu EPÄOIKEUDENMUKAISELTA. Olisi niin paljon helpompi lähteä sateeseen ja tuuleen. Pakkanenkin kävisi ihan hyvin. Ja pimeys.

Ai, oli kyllä tarkoitus alunperin juoruaminen. Piti kertoa, että näin eilen oikean runoilijan nojaamassa Edefeltin patsasta ympäröivään aitaan. Minusta näytti, että hän kävi keskustelua tuon suuren taiteilijan kanssa. Lieneekö kysellyt naisasioista.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Minä näin reilu viikko sitten oikean runoilijan meidän kaupungin uimahallissa virkistäytymässä erään paikallisen "salarakkaan" kanssa blondi ja basisti, osuva yhdistelmä. Lehtijuttujen perusteella sama runoilija asuu ihan toisen rakkaan kanssa ihan toisella paikkakunnalla, mutta sattuuhan näitä. Pääsiäisenä olin muuten uima-altaassa yhtäaikaa Kotkalaisen romaanikirjailijan kanssa. Meillä on hyvin kultturipitoinen uimahalli.

No siis sori, ei ollut tarkoitus saastuttaa blogiasi iltalehtijournalismilla, mutta kun heitit niin hyvän syötin, niin en mahtanut mitään.

Vt kirjoitti...

Onnittelut palkinnosta, Saara!

Nimetön kirjoitti...

Tosiaan, kyllä nyt meni palkinnot kerrankin oikeaan osoitteeseen. Onnea voittajille!

Kirsti