maanantaina, toukokuuta 30, 2005

Kesä

Kuusen oksat ovat kerkistä raskaina. Lupiinit töröttävät nuput pullollaan. Puut ovat lehtiä täynnä. Niitty notkuu varsista ja lehdyköistä ja ojanvarret pursuvat rentukoita. Tätä vihreän määrää ei oikein meinaa henkeään haukkomatta millään kestää. Tekee silmille hemmetin hyvää.

8 kommenttia:

minh kirjoitti...

Ja keuhkoille. Olen puistossa tai metsässä ollut ihan pyörryksissä hengitettyäni kesäilmaa keuhkoihini, kaikensortin kukkaa, lehteä, ruohoa, eläintä, siitepölyä jne.
Teillä on siellä landemmalla vielä varmaan paljon hienompaa.
-minh-

Nimetön kirjoitti...

Minusta kesä on vähän liikaa kaikkea. Liian vihreää, liian kuumaa, liian märkää, liian paljon itikoita, liian vähän unta, liian paljon syömistä ja juomista.

Jep, tiedän jääväni yksin näiden mielipiteiden kanssa :)

Syksy ja kevät, ne ovat minun vuodenaikojani.

Petra eli nimimerkki "en ole katkera mutta kuitenkin v.....aa, kun ei pääse ulos eli kesässä ei ole mitään hyvää" ja "kohta lapsetkin alkavat vetelehtiä täällä seuranani, kun koulu loppuu"

Saara kirjoitti...

Landella on pökerryttävää, mutta puut ovat Helsingissä jotenkin ylpeämpiä. Varmaan leuhkoja, kun saavat olla pystyssä.

Ei keväässä ja syksyssäkään mitään vikaa ole. Eikä vetelehtimisessä lasten kanssa. Paitsi ymmärrän kyllä.

Mette kirjoitti...

Syksy on paras. Mikään ei tuoksu niin hyvältä kuin märkä metsä syksyllä.

Nimetön kirjoitti...

En ihan hirveästi tykkää kesästä, mulla menee hermot helteellä, olen eniten syksy ja talvi-ihminen, mutta alkukesästä tykkään. Vihreys mykistää ja on harvoin liian kuuma. Juhannukseen asti kesä on aina tosi mukavaa, sitten alkaa jo kaivata pimeää ja vileää. Onkohan mussa joku vika.

minh kirjoitti...

Minä olen syksyihminen, syys- ja lokakuu ovat inspiroivimpia aikoja. Kesästä tykkään, jos on kuuma. Sitä on niin harvoin, että tuntuu ylellisyydeltä uida meressä, kävellä varvastossuissa ja lyhyessä hameessa ja t-paidassa. Riisuutumisen huipentuma, minulla:)

Pari kaveria on jo kommentoinut, että "eihän tätä hellettä jaksa enää kukaan" ja "tulis jo se syksy". Minulla ei ole vielä kiire. Odotan juhannusta ja saaressaoloa.
-minh-

Nimetön kirjoitti...

Just, kävellä lyhyessä hameessa ja tee-paidassa, siinäpä yksi syy, miksi talvipakkaset kiehtovat enemmän: minun minihamekauteni sijoittuu 60- ja 70-luvuille.

Nyt ei ole Sloggin voittanutta :)

Petra

minh kirjoitti...

Minen ole vuoden 1999 jälkeen minihameessa kaupungilla liikkunut. Kaverini sanoi, että jossain se raja pitää mennä. Nykyään lyhyt hame tarkoittaa sellaista, että polvet just näkyy. Eikä sekään ole mikään kiva näky.
-minh-