lauantaina, toukokuuta 14, 2005

Saara testaa vauvan

Minulla on ollut eilisestä lähtien testattavana vauva. Tämä on ihan 2004 vuosimallia oleva tyttölapsi. Käyttöönotosta tulee heinäkuussa vuosi. Tämä on oikein käihä tapaus. Koiran nähdessään tämä ko. tyttövauva alkaa täristä. Näyttää siltä, että koiraa ihanampaa tapausta tämä vauva ei ole koskaan nähnyt. Nyt täytyy muistaa, että vauvalla on pysyvässä tukikohdassaan kolme kissaa, mutta saa tuskin henkeä vedettyä ihastuneiden kurkkuäänen "khiiiikhiiikhiii" välissä. Tunne näyttäisi olevan molemmin puolinen. Koiramme palvoo vauvaa syöttötuolin alla ja puhdistaa tämän kasvot välittömästi, mikäli niihin jotakin epämääräistä on tarttunut.

Tämä vauva rakastaa kirjoja. Olen laittanut lattialle kasan leluja ja viihdyttänyt häntä kaikin keinoin esittämällä pienimuotoista nukketeatteria ja pianonsoittoa, mutta tämä vain lukee. Kun esitimme koiramme kanssa yllätysnumeron ja nousimme sohvan takaa yhtäaikaa ilahduttaaksemme ko. tyttövauvaa, hän kohotti hieman toista hentoista kulmakarvaansa ja palasi vinosti hymyillen Heikki Hämähäkki -kirjansa pariin. Oletan, että Heikki Hämähäkin kohdalla kyseessä on tuleva klassikko. Sen tekstiosuus kuulostaa jotensakin tältä: oooohkhäää kääkaaakkaaa.

Tämän vauvan huippunopeus on päätä huimaava, mutta konttauskisan hän on hävinnyt joka kerta. Matkan keskivaiheilla kiihdytys äkkiä heikkenee, koska takaatulevan uhkava lähestyminen saa aikaan kikatusreaktion, jota tämä ko. vauva ei ilmeisesti pysty hallitsemaan millään tavalla.

Viime yönä vauva nukkui 12 tuntia yhteen putkeen, joten uniominaisuudet ovat verrattomat. Parhaillaankin hän vetelee vaunuissa sikeitä ja nukahti jo päälle pukiessa.

Oikein piukka pakkaus, syö hyvin ja on varsin älykäs. Testaus on kuitenkin kesken ja se jatkuu hetken päästä ääriolosuhteissa Linnanmäellä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meinaatko antaa vanha(n)(t) osamaksuna? vai testaatko lehteen: http://www.vauva-lehti.fi/ ? Piiska on nyt tosi hyvä, jos ei kukaan Putinille kerro.
erkki

Tristan kirjoitti...

Vauvat on kivoja. Varsinkin jos ne ei ole omia ;) Meidän koiran ja silloisen vauvaserkkuni T:n tutustuminen sujui huonosti. Koira tuli tutustumaan häntää heiluttaen mutta vauva joka ei ollut ikinä nähnyt koiraa alkoi kiljumaan hysteerisesti. Koira loukkaantui ja kesti 3 vuotta että päästi kyseisen lapsen uudestaan lähelleen :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä uusia ominaisuuksia, parannuksia entisiin malleihin verrattuna? Entä se käyttäytyminen ääriolosuhteissa? Toivottavasti listaat plussat ja miinukset. Eihän tästä testistä muuten mitään hyötyä ole jos joku on aikeissa hankkia. Kulutus, ohjattavuus, yleinen käyttömukavuus, hallintalaitteet, mittaristo jne. jne.
erkki

Sun äitis kirjoitti...

Missä voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi testaajaksi? Eloisa kuvauksesi sai joka huokoseni halajamaan: konttaamista, hapanta hajua, kiherrystä, tuhinaa, viisaita katseita...

Biologinen kelloni alkaa pikkuhiljaa näyttää mummolukemaa. Epäonnekseni jälkikasvuni ei vielä tunne tarvetta isyyteen, joten testaajana toimiminen voisi olla hyvä väliaikaisratkaisu!

Sylvi kirjoitti...

Miten ihana kuvaus vauvan elämästä. Ja vauvan ja koiran yhteiselosta.

illuusia kirjoitti...

Tekee taas mieli vauvaa.

minh kirjoitti...

Mäkin haluan vauvan. Pakko saada. Aina välillä iskee vauvahimo, mutta tiettyjä asioita elämässä pitäisi ehkä "hiukan" muuttaa ennen sitä...
Mutta lainavauvat ovat kivoja. Minulle saa lainata, olen hyvä hoitaja, ainakin ovat kehuneet. Tykkään vauvoista ihan hirveesti. Mistä Saara sait sen?
-minh-

Saara kirjoitti...

Tuo on kyllä surullista, että koira loukkaantuu noin verisesti, Tristan. Mutta kukapa ei loukkaantuisi. Minä ainakin. Eikä ehkä kolmekaan vuotta riittäisi anteeksiantamukseen.

Voi että, ajatelkaa, silloin kun minulla oli vauvoja, ei ollut ketään testihenkilöitä lähimaillakaan. Ikinä en päässyt mihinkään ilman vauvojani. Jos olisin tiennyt, että maailmassa on vapaaehtoisia vauvantestaajia pilvin pimein, elämäni olisi ihan toisenlaista. Näistä vapaaehtoisista testaajista pitäisi ilmoittaa johonkin. Vaikka sinne vauvalehteen.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva kuulla myös testaajan koiran kertomus tapahtueesta.
Näkökulmien vaihtelu tuo lisää tietoa testauksesta.

Tärkeilijä