sunnuntaina, toukokuuta 08, 2005

Mitä ihmettä?

Eikö niin, sitähän sinä ensimmäisenä ajattelit. Niin minäkin. Kaikkea hullua sitä tulee tehtyä ettei tarvitsisi katsoa jääkiekkoa. On vaikea kestää noita tasatilanteita, helpompaa on sietää häviötä tai johtoasemaa.

Mutta tuli nyt vaihdettua äitienpäivän kunniaksi maisemaa. Sitä ei tiedä onko se kuinka pysyvää, maisemat vaihtuvat varsinkin junan ikkunasta aika vikkelästi. Jänekset singahtelevat, lintuparvet pyrähtelevät ja joka päivä vihertää vähän enemmän.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs ulkoasu. Oletko itse suunnitellut?

Saara kirjoitti...

Ihan tottako?

Mutta joo, suunnittelin samalla kun tein.

Anonyymi kirjoitti...

Lehmääsi on ikävä, Saara. Lehmät ovat niin todellisia. Ajelin tässä erään maalaiskartanon ohitse auringon paisteessa illan suussa. Komeat jalorotuiset lehmät jonottivat navetan takaovella sisäänpääsyä. Kuin ihmiset kapakan ovella.
Mä maalispoika oon

Saara kirjoitti...

No joo, kyllähän se sydän verta vuoti, kun piti lehmästä luopua. Se ei vaan yhtään käynyt enää tähän. Pitäisikö laittaa se tuonne profiilikuvaksi? Semmoisena pikkuisena vain.

minh kirjoitti...

Hieno. Todella hieno. Minäkin haluaisin muuttaa, mutta kun en osaa, hitto!
-minh-

Saara kirjoitti...

Miten niin et osaa. Tietenkin osaat. Eihän sitä voi tietää osaako, jos ei kokeile. Minäkin kävin räpläämässä ties keiden kaikkien lähdekoodeja ja eteenkin näiden blogspotin omien mallien juttuja. Menivät helpommin jakeluun.

Kopioi oma sivusi ensin talteen, niin mitään vakavaa ei pääse tapahtumaan. Sitten vaan kokeilemaan.

Karpalo kirjoitti...

Voi miten kaunis sivu, senkin nörtti.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Haikeana olen katsellut näitä kaunistuvia sivuja. Itse en ymmärrä tällaisista asioista mitään enkä jaksa opetella.

Kirsti