torstaina, toukokuuta 05, 2005

Vinkki

Piti vallan pistäytyä kertomaan, että Turun Sanomien nettilehdessä on Kellilän, Konkan ja Rajalan haastattelut. Kulttuurisivun alareunassa on suora linkki.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vallan merkillistä tämä lehmän lonksutus 'ei allergioilla ja kaikilla herkuilla'. jatkuva kylmä rinki ja hiki otsalla siitä missä se millonkin luuhaa. mikä omarin kermakarkkien biiseistä on susta paras?
127

Saara kirjoitti...

Se on se Kun kerman kerran kohtasin. Myös Missä on sun kermasi on aika hyvä. Nää ovat teemalleen aika uskollisia. Tästähän on lohkaistu se sinkkukin Yksi kerma on vatkattu kulhossa. Se on vähän kliseinen, mutta siinä on eri tarttuva kertosäe.

En minäkään aina tiedä missä minä luuhaan. Se lehmä kuvastaa just mua.

Anonyymi kirjoitti...

luuhatkootten sitten molee. tämän 'Yksi kerma on vatkattu kulhossa' ja 'Missä on sun kermasi' (ain yhä tuolla) ma osaan, mut miten toi 'Kun mä kerman kerran kohtasin' jatkuukaan, ei nyt pyöri kielellä...Sulla on kyllä pakko olla pakkomielle tuon sorsan vatkaamisen kanssa, äläkä vaan sotke sitä siihen ho-spitaali(st)en sorsaan, son ihan niinku Kipling sano...mitä se ny sanokaan... onks tää 'Omarin kermakarkit' joku punkrockbändi
127

Anonyymi kirjoitti...

Lopettiko Kellilä bloggaamisen tuohon artikkeliin? Onks sisäpiirin tiatoo?

Kaivaten,
Ruu M. (Mrs.)

Saara kirjoitti...

Kellilä tulee kyllä.