torstaina, toukokuuta 12, 2005

Seksi puree

Yöllä ymmärsin, että aivoni ovat jumissa. Heräsin paniikkiin ja haukoin henkeäni pitkään. Liika numeroitten pyöritys sekä käytännön toimet ovat tehneet pääni piukaksi. Aivoni ovat joutuneet sumppuun eikä luovuus pääse karkuun mistään poimusta muuten kuin tiukkoina päräyksinä. Kunnon paksua tuhnua ei tule mistään.

Se johtuu kunnon lukemisen puutteesta. Olen nimittäin viime aikoina lukenut vain muitten blogeja... Kaiken lisäksi kärsin negatiivisesta palautteesta. Samaan aikaan kun anonyymit kommentit ovat täällä lisääntyneet, ( ettei edes nimimerkillä kehdata tunnustaa että käydään täällä), palstaani kommentoidaan tuolla jossakin Blogistanian turuilla "erääksi blogiksi". Tämä jos mikä voi suistaa ihmisen sadoiksi vuosiksi raiteiltaan. Sitä alkaa kateellisena ensin selitellä itselleen, etten minä olekaan mikään kirjailija tai sivistyssanojen suoltaja eikä minulla ole edes nokkelaa t-paitaa ja että siksi tässä nyt vain näin on käynyt. Ja että kunhan minä opettelen niitä sivistyssanoja tai ostan hassun t-paidan niin ajan täältä kaikki hännystelijät sitten pois, ja sanon, että turha yhtään nyt tulla siihen ja että olisitte tulleet ajoissa.

Mutta totuus on, että osaan jo joitakin sivistyssanoja. Älkää näyttäkö niin järkytteneiltä. Juu. Kyllä. Aika moniakin itse asiassa, mutta en vain käytä niitä. Sama juttu niitten t-paitojen kanssa. Tiedän, että sillä tavalla uskottavuuteni varteen otettavana bloggarina kärsii, mutta tämmöistä linjaa olen kuitenkin vetänyt vuosikausia. Tämä vaatii vahvaa uskoa itseensä varsinkin silloin kun takapakkia tulee.

Mutta ei niitä lukijoita eilen ollut keskimäärin kuin kaksi vähemmän kuukauden takaisesta. Seksi puri.

14 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Yhä yhä, hyi Saara! Vitsoja sullelles! Ei Latviaa saa piiskata enää, eipäs! Huomenna voit sitten Venäjää alkaa piiskaa (huom. saksismi). Eikä seksi pure, höpöhöpö, ei sillä ole edes maitoja, höh! Ja mitä menee tee-paidoille (Earl Gray), voisit tulostaa ryntäilles lehmän, jeeee jee jeeeeeh!
nimim. "nimierkki" aka nro

Nimetön kirjoitti...

Minusta se katse pitäisi nyt vaikka väkisin kääntää blogeista ja kävijätilastoista ja top-listoista vähän toiseen suuntaan, eikä tätä ole suunnattu pelkästään sinulle vaan kaikille jotka blogeissaan panikoivat tästä asiasta. Tietenkin minäkin olen murtunut siitä, että ties ketkä amatöörit pärjäävät listoilla minua paremmin ja heillä on minua enemmän lukijoita, mutta en suostu valittamaan asiasta omassa blogissani. Valitan siitä vain muiden blogien peräkamareissa.

Kirsti

Nimetön kirjoitti...

Nedstatit ja Laskurit ja Top-listat veks! Ei kai tää mikää skaba ole, vaan jotain ihan, öh, muuta.
nimierkki

Vt kirjoitti...

Anonyymit kommentoijat tuntuvat lisääntyneen kaikkialla, mikä on minun mielestäni kovin ikävää. Olisihan paljon kohteliaampaa, jos nämä omaan nimeensä kyllästyneet tunnetut bloggaajat vaivautuisivat keksimään itselleen edes jonkinlaisen salanimen.

minh kirjoitti...

Olinkse minä? Joka sanoi tätä Erääksi blogiksi"? Anteeksi.
Paras tapa on loepttaa Blogilistan sijoituksen seuraaminen ja laskurin katsominen vähäksi aikaa kokonaan. Toimi ainakin minulla. Kun kirjoitin nokka pystyssä vain itselleni, niin alkoi kommenttejakin tulla ihan epätavallisen paljon.
-minh-
P.S. Tapahtuiko tuo koiraepisodi oikeesti? Minusta se oli loistava! Henkeä pidätellen luin sen ja sitten: "Ei pihahdustakaan." Mageeta.

Saara kirjoitti...

Lehmäpaita pitäisi tosiaan saada. Miksi en ole tullut ajatelleeksi tuota.

Piiskaan Latvian jääkiekkojoukkuetta nyt kyllä jo ihan kiusallani.

**

Eihän tässä kyse olekaan skabasta, vaan kontaktin puutteesta. Minä olen vastavuoroinen eläin ja pystyäkseni kirjoittamaan tarvitsen siihen sytykkeitä teistä.

**

Salanimet voisivat sitä paitsi olla mukavia. Paljon hauskempia kuin nimimerkit esimerkiksi.

***

Et se, minh, sinä ollut. Ihan hupsu. Ottaa nyt niskoilleen toisten tekemisiä ja pyytelee anteeksi. Kaikkea sitä.

Se oli yksi nuori humanisti vain. Sellaisia ne nuoret miehet ovat. Eivät tietenkään muista kaikkien keski-ikäisten ämmien blogeja minne vahingossa eksyvät, varsinkaan kun ei ollut sitä hassua t-paitaa minulla kuvassa tuossa eikä muitakaan meriittejä, millä sitä muistia olisi voinut vähän avittaa. Ja niin minusta tuli "eräs blogi". Sen niminen blogi muuten taitaa olla. Ihan kuin olisin joskus nähnyt.

Tapahtui se koirajuttu oikeasti ja minua ottaa vieläkin päähän, etten tiedä mitä todella tapahtui. Ärsyttävää.

Nimetön kirjoitti...

Niinpä, ihan kiusallasi. Ihan kiusallaan 'Eräs blogi' ja 'vastavuoroinen lehmä' saattaa jäädä sytykkeittä, mites sitten Saara suun panee? Niiinh. Eikö se jo riitä Latvialle piiskaks, että rahakin on lati (lats) lits ja läts, tupu hups...
erkki (salanimi)

Saara kirjoitti...

Voi, Erkki (salanimi). En tiedä mitä sanoa. Toivottavasti tämä vastavuoroinen lehmä ei sytykkeittä jää.

tv. Saara (salanimi)

Nimetön kirjoitti...

Voi Saara Salanimi! Enhän minä raaski! Ny kyllä pitää lähtee Wieniin, jos vaikka piiska vaihtuis.
tv. Erkki (yhä salanimi)

Nimetön kirjoitti...

Mikähän siinä on, kun haluaa kommentteja. Ovatko ne tärkeitä? Minulle ne on, enkä ole saanut kuin yhden. En kuitenkaan lähde mainostamaan blogiani, joku outo saattaisi pitää sitä epäreiluna ja vielä oudompi tomaattikastikkeena.

Kirjoittelen anonyyminä koska minulla on blogi toisessa palvelussa (vuodatus). Bongasin tämän blogin Lehden kirjoituksesta ja tässä sitä ollaan luettu muutamat kerrat. Et edes kirjoita hirveän kiinnostavasti mutta seuraan blogiasti siitä huolimatta.

Tervetuloa vuodatukseen, toivattavasti bongaatte sieltä blogini.

Hanhensulka kirjoitti...

Nuori humanisti vai?!! Se olin sitten varmaan minä, sorry vaan Saara:))

Saara kirjoitti...

Kello 11.18 anonyymille sen verran, että melko suurella todennäköisyydellä olen blogisi bongannutkin, mutta minä en kyllä saa itsestäni niin paljon irti, että lukisin kenenkään epäkiinnostavaa tekstiä. Kyllä se vaan julma totuus on. Hitsi.

**

Hanhensulka, sinä olet hassu.

Nimetön kirjoitti...

Saara, olen anonyymi 11.18. Tarkoitukseni ei ollut ainakaan loukata tuolla epäkiinnostavuudella. Olen vain tyhmä ihminen tyhmine mielipiteineen.

Saara kirjoitti...

Ei se mitenkään loukkaa. Minäkään en seuraa lukemattomia epäkiinnostavia blogeja ja toivon sydämestäni, ettei se loukkaa ketään. Sillä olisihan aivan kamalaa yrittää olla kiinnostunut kaikkien blogeista. Yrittänyt kyllä olen. Siihen vaan leipääntyy aika äkkiä.

Siksi tuntuu aivan hirveältä, että joku yrittää väenvängällä seurata blogia, jossa ei edes kirjoiteta kovin kiinnostavasti. Minusta se on niin upea suoritus, että ihmettelen ihan. Itse en siis viitsisi moiseen sankartekoon ryhtyä lainkaan. Mutta kukin tyylillään ja tervetuloa lämpimästi, anonyymi 11.18.