maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Tämmöisessä joutavassa lätinässä ei mitään otsikoita tarvita

Tämä on taas niitä päiviä, ettei kannata tehdä enää yhtään mitään. Tämän blogin uuden ulkoasun IE -ongelmat saavat puolestani olla. Kun se ei sillä kerran näy, niin sitten ei vaan näy. Käyttäkää Firefoxia hyvät ihmiset. Se on kyllä hyvä. Joka tapauksessa tänään on jo palanut makaronit pohjaan, puhjennut kumi ja ollut muutenkin tahmeaa. Nimittelin lapsiani kermaperseiksi ja paiskasin kauhan tiskialtaaseen niin lujaa, että se paukahti poikki. Noin. Kauppareissulla näin juuri äsken suloisen pikkuihmisen istuvan rattaissa tuttia luttuuttaen, kun isänsä kusi siinä ohimennen pyörätien reunaan rööki huulessa ja jatkoi sitten rattaitten työntämistä samalla kun kiskoi vetoketjuaan kiinni. Ei tainnut olla ihan selvistäpäinkään. Kattilan sain putsattua ja kumin korjattua kuopuksen fillarista, mutta tätä ärsytystä en saa enää tänään mitenkään korjattua. Kyllä me vanhemmat ollaan sitten ihania.

17 kommenttia:

Ensio E. kirjoitti...

Syksyn tuloa se vaan voi olla.
Luonto valmistautuu talveen, samoin tupakoivat isät. Puiden mahla valuu juuriin, samoin isien.

Syksyynkin tottuu kun sitä jatkuu tarpeeksi kauan. Lapissa saivat jo ensilumen - sitä odotelkaamme.

Allyalias kirjoitti...

No onpas ollut päivä. Ja porukkaa!

SusuPetal kirjoitti...

Paska päivä. Huomenna on paremmin. On.

minh kirjoitti...

Munkin Laps on kuullut olevansa kermaperse. Ihan näin heti alkuunsa lomaltapalatessa. Työmatkalla kastuin läpimäräksi, enkä voinut kuin nauraa, niin överivääryys se oli. Ylihuomenna täällä alkaa parin-kolmen kuukauden kylppäriremontti ja kaikki muukin remontti, eikä meillä ole vessaa tai suihkua sitten. Pitänee evakoitua. Kyllä saatana ärsyttää kaikki.

No, lomia odotellessa.

Huomenna saattaa jo päästä pieni hymyntynkä jostain asiasta.
-minh-

Sari kirjoitti...

Näitä kermaperseitä taitaa kasvaa joka leveydellä. Hitsi.

Onnittelut uuden ulkoasun johdosta, vaikka se onkin minusta hieman hyytävä, tuli jotenkin se kauhuleffa Blairwitch Project mieleen...vaikka onhan se kirkkonummelainen ympäristö aika kaaaamea.
(Olen siellä viettänyt kesiä lapsena)
Mutta olen vaan synkeällä tuulella, loma loppui justiinsa.

Saara kirjoitti...

Huomenta huomenta, Enska, Ally, Susu, Minh! ja Sari. Kiitos kommenteista. Ei tunnu kyllä yhtään paremmalta muutaman tunnin yöunien jälkeen.

Heh, no jos ei se projekti kuitenkaan, mutta hyvä kun hyytää. Muakin hyytää. Tänään alkaa viimeinen kurssikin.

mary kirjoitti...

ett' muutkin polttaa makaroneja, unbelieveble

ill. kirjoitti...

tsekkasin Safarilla miltä sivu oikeasti mahtaisi näyttää, ja hieno on. se kala, ihqu ^^ ja kellokin näkyy mikä oli hävinnyt johonkin hevon kuuseen. syksyinen pohja, muttei minusta mitenkään synkkä :)

Saara kirjoitti...

No jaa, Mary, kai se aika tavallista on. Ei vaan jaksa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.


KIITOS ill.! Se Safari mua vaivasikin vähän, kun ei ole tullut sitä hommattua. Hyvä tietää, että sillä toimii.

Ensio E. kirjoitti...

Tai sitten ei näy tuo kala (Safarilla nimittäin, versio tosin on 1.0.3, eli vissiin on vanhahko, Mac OSX käyttöjärjestelmä).

Saara kirjoitti...

Ihme selaimia teillä, hyvä herra. Hmph. Käytä sitä firefoxia vaan, äläkä urki enempää :), määhän oon kohta ihan jumissa tän blogin kanssa. Ai kohta.

setäs kirjoitti...

Kyllä minusta ehtottomasti logien pitäs olla yhteensopivia kaikkien selainten kanssa. Oopperassa ei näy kalaa ollenkaan, Netskapessa näkkyy... Niin että hommiin vaan akka!
*
Ensin säikähin (se olj tietysti sinun tarkotuksessii), että se kumi puhkes sinulta, härre jee... toisaalta aika nuorena se sinun kuopukses sitä tikanpoikaa...

Saara kirjoitti...

Hilijaa ny, Setä. Sovitaanko vaan nyt niin, että se näkyy kaikilla selaimilla. Tai siis näkyyhän se, mutta näkyy miten näkyy. En minä muista mitä sille pitää tehdä. Kerran Jani muistaakseni neuvoi jotakin, mutta mää muista mitä ( kolme kertaa piti taas korjata musita...)

Mua ei muuten kumin puhkeeminen enää hetkauta suuntaan tai toiseen.

setäs kirjoitti...

Nyt kyllä luikuroit taas, sulta jos jalgarattaasta kumi puhkee, niin se heilauttaa sut pöheikköön kyllä, luulisin.
*
Kyllähän se näkyy, mutta se pitää näkyä just. Jos esim. joku nautakarjan pitäjä eksyy Saaralle ja näkee Saaran... siis Saaran lehmän, niin sehän on eläinsuojelurikoksen paikka, ei edes tukiliivejä lehmäparalla, en paremmin sano. - Tai sitten nuo siivet lehemälä, se saataa pian joku pyhä Hindu seista macheten kanssa sun ovellas. - Nih! mitenkäs se sitten Saara suunsa panee, minä kysyn vaan - taas...

Saara kirjoitti...

On mulla liivit, mutta ne ei näy kuvassa. Sitä paitsi eihän sitä lehemää kukaan muu näe, kuin tuliketun käyttäjät. Se se vasta on eläinsuojelurikos.

setäs kirjoitti...

Just... tässä menee kauheesti autoja mutta ne meni just ulos kuvasta.
*
Kyllä lehemä näkyy kaikilla pläreillä, kala ei, ja onko se kalakaan edes heti pyydettyä nuijittu, sinusta kun ei tiijä...

Saara kirjoitti...

No ei, kun 1999.