keskiviikkona, syyskuuta 05, 2007

Jotain nappia varmaan

Kuten tarkkasilmäisimmät huomaavat, sain banneriapua - Annilta. Kiitos! Tosin tuo kuva nyt sitten suttuuntui aivan. Se siis näkyy joko IE:lla puoliksi tai sitten kaikilla selaimilla kokonaan, mutta huonosti. Toisaalta 85% kävijöistä käyttää Firefoxia. Hmm... mitähän me tehtäisiin sen 15 %:n kanssa?

Multa loppui vaan nyt aika tämän blogin kanssa säätämisessä. Essee jumalattomine taustatöineen kutsuu ja tenttikin jo takaraivossa vaivaa. Töissäkin tapahtuu taas mullistuksia, mutta ei enää oikein tunnu missään. Olen varmaan elänyt mullistusten keskellä liian pitkään, ikään kuin mullistukset olisivat se normaali olotila. Saa nähdä, miten sitä osaa reagoida enää, jos mitään mullistavaa ei hetkeen tapahdu. Jotain nappia pitää varmaan ruveta vetämään.

Okei okei, nyt lukemaan.

Ai niin! Pinserin Riitta mainostaa päivittäin löytämiään nettivinkkejä Metrossa. Yleensä ovatkin aikamoisia, mutta tämä on kyllä hulluuden huippu: LEPO. Netissä kuluu helposti liikaa aikaa surffailuun, sähköposteihin, bloggaamiseen... yms... Kommunikaatioähkyn uhatessa "Noso" lupaa auttaa. Rekisteröidy, varaa aika "No Social" -palveluun ja irrottaudu oravanpyörästä yksin [virtuaaliselle] puistonpenkille. Session aikana ei saa kirjoittaa tai lukea tekstareita tai vastata kännykkään.

Siis miksi ei vain voisi mennä peiton alle?

13 kommenttia:

Ensioa E. kirjoitti...

Nyt näkyy muuten vanhalla Safarillakin se kala - jos nyt sillä on merkitystä.

Saara kirjoitti...

Niiiiin, joo, kun se on nyt yks kuva. Olisin halunnut koostaa sen kahdesta kuvasta, ettei se suttuuntuisi nuin, mutta kun ne vanhat selaimet ei sitä tajunneet, että tässä on kyse esteettisestä kokemuksesta. Nythän se on vaan tommonen... pikselöitynyt.

Ensio E. kirjoitti...

"Olen verkon silmässä pikselöitynyt kala.
En pääse pois:ovat viiltävät säikeet jo syvällä lihassa mulla."

Saako kalalta kysyä: tämä essee, liittyykö se kenties tiedotusalan/journalistiikan opintoihin?

Saara kirjoitti...

Heh, "verkon silmässä pikselöitynyt kala". Mää oon samalla niin vanhanaikainen ja nykyaikainen. Itse asiassa semmoinenhan mä just olen!

Juu, sitä itteensä se on vielä. Enää tämä kurssi (Viestinnän instituutiot), sit se on ohi ja mä olen valmis perusviestittäjä. Ja tämä essee niin, se on sitten niinkin hieno kuin erään joukkoviestimen esittely, tilinpäätökset, kytkökset ja levikit, uhkat ja mahdollisuudet ja sen semmoiset muutostrendit mediatalouden saralla.

Ensio E. kirjoitti...

Päätoimittajaksi sitten johonkin konserniiin tai hallintoneuvoston pheenjohtajaksi suoraan? Kun pitää talousasiatkin hallita. Mutta nämä jutut sinulle taitavat olla sellaisia jotka osaat unissasikin (tai puoliunessa vähintään).

Wilhelmiina kirjoitti...

Ei se oo virtuaalinen penkki. Ne näköjään järjestää siis jonkinlaisia NOSO-tapahtumia, joissa joukko tyyppejä kokoontuu puistoon, kirjastoon tms. olemaan tekemättä mitään yhdessä tai puhumatta toisilleen. Ikään kuin olemaan yhdessä yksin, verkostoitumatta. Tällä lienee jotain tekemistä taiteen kanssa. ;)

Ei silti, tuo peiton alle meneminen kuulostaa minusta silti paremmalta, jos sosiaalisuus-ähky ja väsymys iskee. :)

Saara kirjoitti...

Joo, just, Enska. Määhän voisin mennä Keskisuomalaiseen päätoimittajaksi Laatikaisen paikalle. Pitäisi näköjään korjata vähän sen lehden levikkiä ja mää kyl tiedän mikä siellä mättää. Harmi, etten taida voida siinä esseessä lasettaa menemään.

Eiks se ookaan penkki, Wiltsu, kuule. Siitä lehdestä sai ihan semmoisen käsityksen. Hehheh, aaiii jaaaa, se on taidetta! No sittenhän siinä ei ole mitään hullua, heheheee. Voi kauheeta. Väsyttää. Minä ainakin menen peiton alle nyt.

Polgara kirjoitti...

Juu näkyy IE:llä ihan ok!!
Ja sitten, peiton alla kissan kanssa on a) kivaa b) lämpöistä c) vielä omituisempaa eli siis myös taiteellisempaa! Minä menen kanssa kohta peiton alle =I

Saara kirjoitti...

Kissojen kanssa onkin tosi daideellista aina. Tuli taas ikävä kissavainaita.

Niin se näkyy nyt kaikilla juu.

Johannes kirjoitti...

Meijän kissa oli tosi taiteellisena protestina yksin jättämiselle eilen kussu mun maihariini, teki kyllä mieli tehdä siitä kissavainaa, sen stanan kengän peseminen on niin helvetin hankalaa...

Saara kirjoitti...

Hahhah! Meillä oli yhtä daideellinen narttukissa, mutta se toinen kissa ei protestikussut koskaan.

Johannes kirjoitti...

No meidän kissa on mm. raapinut yhden mun stetsoneista käyttökelvottomaksi, kuseksinut mun vaatteille, raapinut mun tuolin jalan...hetkinen? Mitä sillä on mua vastaan? Mähän olen aina ollu kiltti sille?

Saara kirjoitti...

Jospa se vaan merkkailee sua, ettei sitten muut käy yrittämään mitään.