sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Syksyn värit

Mitäpä sitä ei ihminen tänä päivänä keksisi vältelläkseen opiskelujen aloittamista.Luovan lauantain 14. haasteena syksyn värit.

______________________________________________________________

Sivupalkissa Susun antamien vastausten innoittamina vastailtiin kysymykseen Olet taas täällä. Ajatellaan, että olet seinähullu. Mitä oikeastaan olet vailla? Kiihkeimmin vastaajat eivät edes ymmärtäneet olevansa taas täällä, mutta melkein yhtä innokkaasti oltiin Tappivanukasta vailla. Setäs on vastasti vain kolme, enkä tiedä mihin sillä pyrittiin.

12 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Aivan ihana kuva! Sinähän olet jumankauta taiteilija. Etkä mitään puhunut. Wau. Haluaisin tuon kuvasi seinälleni - olisiko mitään mahdollisuuksia?

Saara kirjoitti...

Öhhöh, kiitos Wilhelmiina. Tää photoshoppi vie niin mukanaan, eikä oikeasti olisi aikaa näihin ollenkaan, vaikka voisin kyllä käyttää sen kanssa aikaa ihan loputtomiin.

Jaa, mitenkähän sen tuosta seinälle saisi? Jos nostaa tietokoneen seinälle?

Ohari kirjoitti...

Niin, siis minä tilasin tappivanukasta ja odottelen edelleen toimitusta. ETTÄ MISSÄ SE VIIPYY JA SAAKO TÄÄLTÄ EDES PALVELUA, MITÄH?!

Ohari kirjoitti...

(Tässä opiskelua vältellessä myös. Lat. huom.)

Saara kirjoitti...

Ai se tappivanukas, hitto, Ohari. Joo. Täytyy ruveta kokkaamaan, kun mulla ei ole sitä konetta, josta sitä tulee vaan nappia painamalla. Hei eikäku nyt keksin. Teenkin sen koneen. Mulla kun kaikki palaa pohjaan kuitenkin.

Elegia kirjoitti...

Kannatti vältellä, kun jälki on tuollainen! Jos minulta kysytään, niin välttele jatkossakin ja laita tänne meidän iloksemme välttelyn tulokset :)

SusuPetal kirjoitti...

Hieno on taulu. Kyllä.

Minä vastasin "setäs on", kun luulin, että kysyit, kuka on seinähullu. Pitäisi varmaan lukea vähän tarkemmin...:))

Saara kirjoitti...

Voi Elegia, kunpa voisinkin vältellä. Välttelin kyllä niin ansiokkaasti, että luulin deadlinen olevan 10.10. Ja melkeinhän se onkin, jos nollaa ei oteta lukuun eli 1.10.

No nyssitten tuli vähän kiire, ettenkö sanos.

Mää arvasin, että sää sitä aattelit, Susu.

setäs kirjoitti...

PusuPedaali tuasen uhoaa tiällä sitä tappivanukastaan. Ennen nuin hullut akat ku Pusu pantiin luukusta koirain kansa lattian alle. Dah!

Mari kirjoitti...

Herkkis...

Saara kirjoitti...

Sulla on muuten Mari ihan mieletön kamera tai äärettömän tarkka silmä. Hienoja kuvia sun blogeissasi.

Pia K kirjoitti...

Kaunis triptyykki, kyllä olisi upea tosi isona tulosteena!