keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Lisää vaan nappeja, kuule

Terve. Kävin taas lekurilla. Sekin oli rehellinen: "Sulla on hirvee tää notkoselkä". Sitten se rusautti selän paikoilleen ja antoi lisää piikkiä lonkkaan sekä selkään. Kirjoitti se nappejakin. Kysyin, että "kuinka pitkään näitä niinku voi vetää?". Kyllä niitä kuulemma "ihan huoletta voi vuosia vetää", se sanoi. "Ookkei", minä sanoin. Sairaslomallekin se pakotti: "Kyllä sun nyt täytyy edes kaksi päivää pitää, ettei mene piikit hukkaan."

Nyt se selvisi tämän mahankin arvoitus. Oikeasti minullahan ei siis ole iso maha, se vain on työntynyt kauemmaksi selästäni eli lähemmäksi muita ihmisiä ja näyttää siksi niin suurelta.

Tässä teoriani tueksi havaintokuvaa, joka on omin käsin
tyylitelty tohtorin antamista varsinaisista hoito-ohjeista.
________________________________________________________

Ja päivän kysymyshän oli Haluaisitko vastata tässä johonkin kysymykseen.
41% vastaajista oli kovin halukkaita vastaamaan, ja vastasivatkin. Vain 17 % ei halunnut vastata kysymykseen, haluaistko vastata tässä johonkin kysymykseen. 41% vastaajista halusi tietää mihin kysymykseen tässä nyt sitten pitäisi vastata.

24 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

Hei, ja kiitokset hienosta ja havainnollisesta esityksestäsi. Minulla on tuo sama ongelma ynnä samat vaivat.

Vielä toistaiseksi muut vaivat ovat pysyneet sen verran kurissa, että lähinnä v***ttaa lihaskireydet ja maha...

minh kirjoitti...

Olikohan mun omalääkäri? Ensimmäiseksi ilmoitti, että "siis ihan kaaaaamea notkoselkä sulla" ja sitten tuli perinteiset jumppanalkutukset sun muut.

Mutta siis kaavio on hieno. Eihän tuo luotisuora tyyppi ole yhtään niin kiinnostava, sulla sentään löytyy kaikkea exoottista kropasta..
-minh-

Saara kirjoitti...

Juu, ajattelinkin Ally ja Minh, että notkoselkäisyyttä on liikkeellä ja seikkaperäinen esitys on tarpeen. Minh se on varsinainen possari tänään, vai että löytyy kaikkea exoottista :) Juu. Kyllä löytyy. Hahhah.

Saara kirjoitti...

Hö, tuli muuten just mieleen, että, Minh, sinä näytät kyllä melko ylväältä kulkiessas, etkä ollenkaan notkolta.

A-K.H kirjoitti...

Vastaus edellisessä päreessä esittämääsi kysymykseen on, etten aio ruveta kisailemaan etapeista sian kanssa. Mitä tuohon omakuvaan tulee, niin ajattelen, että tuon kun saisi pulloon härnättäväksi. Allianssin bloginaamaa voisi käyttää leipälapiona. Saaran sivupersoonakuvasta olen ajatellut, että jos kuva on aidosta otuksesta ja sitä yrittäisi lypsää, se saattaisi lentää karkuun. Kaikkihan tietävät, että lehmä lentää ja sika sukeltaa, mutta vain Riki Sorsa lentää aurinkoon.

Johannes kirjoitti...

Onks tää blogistania ikääntymässä vai mistä on kyse ku kaikilla on jotain vaivaa ja kolotusta? (Jätän tässä omat selkä-, munuais-, ja polvivaivat mainitsematta...)

setäs kirjoitti...

Onko tämmönen 'joku muu' tavattu jossakin maapallolla ja koska viimeks, 1500 luvulla?
*
Olet ihan vähän tainnu liiotella ittelles sitä Jennifer Lopezin persettä.

Saara kirjoitti...

Täällon muuten hirveä myrsky! Puut vääntyvät ja sade tulee poikittain. On ihme, jos ei sähköt mene justiinsa.

Hotanen,
Tappinen nyt on Tappinen, se on Tappinen, vaikka olisi Etappisika, eikä sitä Enskakaan muuksi muuta.

Joo, lehmä ja sika täydentävät mukavasti toisiaan. Riki Sorsa saa lentää mihin lystää. Kiikkikkii.

Johannes, kyllä varmaankin. Me ollaan vissiin vähän jämähdetty tähän ikäluokkaan, joka nyt siis alkaa vääjäämättä vanheta ja raihnaistua.

Hahhhaa, setä, piru vie, niin ihana olis tommonen. Et olis kertonut, kun jo pulloonkin tuolla muhkealla pääsin.

--KATA-- kirjoitti...

Aloin tekemään heti käsiala-analyysia sinusta! Siitä sain selville että notkoselkäsi syy on liiallinen seisominen.

Tykkään noista sun uusista kyselyistä. Joka päivä saa siis vastata johonkin. Ihanaa.

Hei jännittääkö sua Saara? Enää 2 yötä sen pienen tuloon. Mitenköhän Mäkkäri suhtautuu? Mää spekuloin jo täällä.

Maija kirjoitti...

Hei notkoselkätoveri! :)

Esiintunkeva maha saa yleensä kyllä myös persiön tunkemaan toiselta puolelta. Minulla ainakin. Säilyy näin ollen symmetria! (Näytän pystyperseiseltä pygmiltä.) (Pp-pygmiltä joka on raskaana.)

On todellakin exoottista :o)

Jos ei selkä kestä seisomista, niin eikun alanvaihto vaan exoottiseksi "taiteilijaksi". Voi kiemurrella lattialla... tuskissaan ehkäpä. Just niinku miä teen nykyisessä työssäni.

Saara kirjoitti...

Kata, käsialaexpertti! En olis uskonut, että käsialasta voi nähdä, jos seisoo liikaa! Ja että se onkin koko notkon perimmäinen syy! Nyt kyllä otan onkeeni Maijan ehdotuksesta ja alan miettiä taiteilijan uraa. Kenties jokin performanssiura ehkä, lattialla kieriskellen ja tuskaisena vääntyillen. Sitten kehiin vielä ripaus jotakin turkkalaista eritettä. Haen apurahaa. Vapaa pääsy.

2 yötä? Eiku kolme! Kata, se tulee lauantaina. Nythän on keskiviikko, vai onko? No, sama se, jännittää joo. Lämmin humahdus käy aina vatsassa, kun näen Puckin kuvan. Laitoin sen töissä kassan taustakuvaksi, niin että lämpimästi sitten humautteli pitkin päivää...

Saara kirjoitti...

Maija muuten liioittelee, että tiedoksi vaan. Mistään pp-pygmistä ei kyllä ole kyse, vaan varsinaisesta sulottaresta.

Ai niin Kata, kiitos. Minäkin innostuin niin siitä kyselylaatikosta niin, että jouduin pistämään koko blogin uusiksi, jotta sain sen.

--KATA-- kirjoitti...

Kas vain, nythän on vasta keskiviikko. Sepäs työläisen mieltä ilahduttaa. Kolme sitten, ihan pian kuitenkin!

Toi taideperformanssi turkka eritteineen kuullostaa kivalta. Mä voin alkaa sitten buukkaamaan sun esitystä tänne, eu:lta saatais varmaan jotain rahoitusta, eikös suomella ollut jotain tekemistä jonkun kulttuurin kanssa joskus? Suomikuvaa maailmalle vai miten se meni! Notkoselkäinen ITKIJÄNAINEN makaa paskassa ja ulisee. hmm. tarttee miettiä.

Chostwriter kirjoitti...

Kuka täällä työtä tekee? Selkä notkolla ja perse känsillä istutaan tietokoneen ääressä. Jos Turkka suostuisi lähettämään yhdet juoksulenkkarinsa, niin ne voisi tunkea kestoperspiranteiksi kainaloihinsa ja vaikkav

Miehen kainalohiki rentouttaa naisen. Lue lisää.

Saara kirjoitti...

Ai niin, Kata! Pääsis tosiaan EU-tukiaisilla kiertämmää vähä mualimmaa. Heittäis siinä muutaman kieriskelypieriskelykeikan itkijänaisena ja loikoilis loppuillan hotellissa. Hei, tästä kuulkaa se ura urkenee.

Minä kyllä teen töitä, Hotanen. Aika paljon teenkin. Melkein voisin tuosta rentouttamisesta olla eri mieltäkin. Riippuu vähän, mitä rennolla tarkoitetaan.

SusuPetal kirjoitti...

Tuo "joku muu" on kyllä niin minun näköiseni, vain silmämäärä on vajaa.

Koetahan nyt kasata itsesi!

Saara kirjoitti...

Hahhaa, just. Niinpäs muuten onkin :)

ghostwriter kirjoitti...

Saara

Kyllä se riippuu, mitä rennolla tarkoitetaan.

Jussi kirjoitti...

Kuva on kuin lääkärikirjasta.

Kysymyksesi ovat muuten todella syvältäluotaavia :)

Saara kirjoitti...

Kiitti, Jussi. Täytyy yrittää keksiä vieläkin syvääluotaavampaa jatkossa.

minh kirjoitti...

Ai että, mikä brainstorm! Kata saa buukata mutkin sitten mualimalle kieriskelemään eu:n rahoilla ja paskassa makaamaan. Kun se luonnistuu nytkin ihan ilman rahoja. Se ylväyden harha on kato tässä ilmeessä(kulmakarvat koholla) ja kun tukka on vedetty kireälle ponnarille taakse. Ei sen sulokkaampaa.
-minh-

P.S. Miten munkin mahassa taas humahtelee? Voiks tää tälleen blogien kautta mennä, vai vieläkö mulla on se aamupahoinvointi-mahatauti? Ei, kyllä se on Puck. On se vaan niin...<3

Saara kirjoitti...

Eikäku hei, Minh, tehdään yhteisperformanssi: Itkijänaisten yhteiskieriskelyä. Se olis vieläkin näyttävämpää ja eu-rahoja tulis paremmin, mitä enemmän itkijänaisia olis kieriskelemässä.

Almamaria kirjoitti...

Tuolla luotisuorallahan on selvästi joku tulppa suussa! Sen kun ottaisi pois niin se saisi hengitettyä ulospäin ja olomuoto olisi identtinen oikeanpuolisen hahmon kanssa.
Ellei sillä ole silikonihuulia pystyrintojen lisäksi?

Saara kirjoitti...

No ne on just ne silikonihuulet! Jipii, Almamaria tajusi mun vitsin! Vähänkö mää aina tulen iloiseksi, kun joku edes tajuaa.