lauantaina, syyskuuta 08, 2007

Häikkää


(Make your own Error Message @ Atom Smasher.)

Via Jani.


Varoitus! Kohta tämän blogin ulkoasu muuttuu tykkänään. Kaikk männöö uusiksi.

18 kommenttia:

A-K.H kirjoitti...

Mene vähäksi aikaa sängyn alle ja vihellä vaikka Jope Ruonansuun Aarne Tannis-raporttia 90-luvulta. Helpottaa kummasti

Saara kirjoitti...

Ennen vanhaan, siis silloin nuorena, kun olin töissä ruokakaupassa ja erehdyin viheltämään, käski kauppiaan rouva myymäään pillin ja ostamaan silläkin rahalla leipää. En ole sen koommin vihellellyt, mutta näläkää olen kyllä nähnyt siitä huolimatta. Jotta voisihan tuotakin kokeilla, jos löytyy semmoinen sänky, jonka alle vielä ihiminen mahtuu. Monesti imuroidessa meinaan jäädä tisseistä kiinni. Siinä sitä sitten sätkitään letku kourassa sängyn alla. Ei paljon vihelletytä.

A-K.H kirjoitti...

Pane sängynjalkoihin jatkot tai poistata implantit tai hanki urheilumalliset tissinlitistäjät stand uppien tilalle. Määrämittaan katkottua putkea saa K-raudasta. Ja pakkoko on imuroida monesti. Meillä yleensä riittää muuttosiivous ja jos puoliso on sängyn alla, niin se on siellä pääsääntöisesti muista kuin hygieniasyistä.

setäs kirjoitti...

Sinulla se on hyvä ollut tämä tutori, ei sitä viheltämällä tämän maaliman läpi mennä. Onko tämä se sama jolta salaa sinä niitä leivoksia elikkä jotain mätit naamaasi, ja joka juotti sinulle lunssassa giniä?
*
Se se mahtaa olla täky, eiku näky, sinä sängyn alla letku kourassa sätkimässä. Mutta mikskä se pittää tehhä sängyn alla?
*
Vaikka varsinhan sinä tämän tuas kirjotit, varsinainen vempula, kerta kaikkiaan.

Saara kirjoitti...

Jaa, jaa, vai semmoista elämää Hotasilla. Saako ihan kysyä, että mitä se vaimo siellä sängyn alla yleensä tekee?

Setä, sama nainen, joo. Vodkaa se kyllä oli.

Vasiten kirjoitin niin, varsinainen. Mutta fakta se oli sekin.

setäs kirjoitti...

Sinä se out utelias. Mitä ne nyt vaimot yleensä sängyn alla tekee.
*
Minnekä tiältä on muuten hävinny siun linkkilista, minä kysyn vaan, häh!

Saara kirjoitti...

Se linkkilista on niin vaivalloinen rakentaa uudestaan. Jokainen pitää yksitellen laittaa takaisin. Minä kyllä panen sen sinne vielä, mutta nyt esseetä tekemään, tai tästä ei tule taas yhtään mitään.

A-K.H kirjoitti...

Ja kommenttilootan lätkät on päin perhettä.

Vaimo makaa sängyn alla ja pitelee kiinni lattiasta ettei putoa, se lattia tai vaimo. En vain tiedä, miksi se on sängyn alla eikä katossa. Ei kai halua olla mikään hämähäkkinainen väärinpäin.

A-K.H kirjoitti...

Linkkilistassa oli etappisika ylinnä. Pahnoille pittää piästä.

Saara kirjoitti...

Heh, täällon nyt kaikki päin persettä.

On sulla kyllä mukavan oloinen vaimo, Hotanen.

Saara kirjoitti...

Ai. Niin. Kun toi nyt pani ne aakkosjärjestykseen. Mutta joo, pahnoille pitäisi Tappisenkin päästä.

A-K.H kirjoitti...

Taidan pitää taas muutaman vuoden tauon, jos kirosanat muuttuvat julmemmiksi. Voit sitten Raunon blogissa minun kohdallani huomauttaa, että tuolle ylempänä olevalle en sano mitään.

Saara kirjoitti...

Ai niin, Hotanen, unohdin, että olit niin herkkä. Se nyt vaan on niin, ettei täällä hienostella. Täällä eivät yleensä hienostele edes he, jotka eivät omassa blogissaan kiroile. Tunnelma on ns. vapautunut ja sellaisena se saa puolestani pysyä. Tämä Blogosfääri on täynnä toinen toistaan siistimpää kieltä käyttäviä, joten valinnanvaraa pitäisi riittää kaikille.

Elämässähän käytetään näitä sanoja, jotka muodostuvat kirjaimista määrätyssä järjestyksessä. Kukin sitten jostakin syystä arvottaa nämä kirjainjärjestykset omien tuntemustensa mukaan "pahoiksi" tai vähemmän pahoiksi. Eli valitettavasti se on ota tai jätä -meininki täällä.

A-K.H kirjoitti...

Onhan se niinkin, Kyr (anteeksi) sälän Saara.

Saara kirjoitti...

Kyrsälä ei ole mikään kirosana. Sehän on leipälä, vaikka tuleekin sanasta Kyrkslätt. Itse asiassa tuo Kyrkslätt kuulostaa ja näyttää ihan kirosanalta.

A-K.H kirjoitti...

Mutta kun meinasi tulla -pä. Sano sille Tappiselle, jos satut näkemään tai opit tuntemaan, että Hotasen blogissa Ripsa on pyytänyt sitä vinkaisemaan sinne.

Saara kirjoitti...

Heh, missääs mää ny sen Tappisen, hö. Kai se Tappinen ny osaa naisten perässä tulla ilman mun ohjaustakin. Tai toivon mukaan osaa. Olisi kauheeta, jos ei osaisi ja mää joutuisin aina sitä opastamaan naisten tykö.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.CustomSignGenerator.com