lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Kulahtanut kondomimainos ja seksivalistuksen alkeita sorron aikakaudellaOlisipa ollut Sultanilta raikas veto laittaa mainokseensa naisen tilalle nuori mies. Minusta se olisi sopinut paljon paremmin, kun kerran easy-fit condoms -mallista on kyse. En tiedä mihin tämä nainen sitä yksikseen niin helposti sovittaa. Päähänsäkö.

Meille tuli muuten huikeaan tarjousmyyntiin erään ex-morsiamen kohukirja. Laitoin sen näyteikkunaan aiheeseen sopivien kirjojen kanssa, kuten Hyvä parisuhde ja Tuoksuva puutarha.


Kuopus 10 v. otti perjantaina puheeksi seksin.

- Äiti, mä näin kirjastoautolla sellasen kirjan, sexpackin. Siis mitä siinä niinku tapahtuu?
- Hmm... hmm...
- Onks teil sitä myynnissä?
- Ei ole enää. On kyllä ollu. On meillä täällä kotona seksikirjoja. Voi olla sekin.
- Ai missä?
- No H:n huoneessa. Olen ostanut montakin. Se heittää ne aina nurkkaan ja sanoo, ettei se lue kirjoja. Kyl se ne sulle varmaan antaa.
- Oon mä lukenu kirjastoautolla semmosenkin kirjan, miten vauvoja tehdään. Mitä ne oikein teki? Se näytti kuvottavalta.
- No ei se nyt niin kovin kuvottavaa voi olla, kun niitä lapsia aina tulee.
- No näytti se.
- Sä et vaan vielä ymmärrä.
- No mähän oon vasta lapsi!
___________________________________________________________________

Jaaha, sivupalkissa siis kysyttiin Sorretaanko miehiä? Kysymyksen inspiroijina toimivat Arno Kotro ja sen kaverit, Jyrki Lehtola: "Uik. Uik. Uuuuiiiiiiikk. Kuuletteko tuon äänen? Tuon vaimean, valittavan äänen?Uik. Uik. Uuuuiiiiiiikk. Ei ole vesilintu. On mies.", ja Matti-Esko Hytönen: "Kotro, minä pitäisin mieskirjaasi tsoukkina, jos yhä olisit juoppo..." (IL 22.9.2007) .

Joka tapauksessa vastaajien enemmistö oli sitä mieltä, että sorretaan vaan, mutta liki yhtä monta oli samaa mieltä näiden em. toimittajien kanssa siitä, että kyllä se nyt on Kotron ja keskivertokavereidensa ongelma tuo miesten sortaminen. Pari vastaajaa tosin oli sitäkin mieltä, että kaikkia miehiä sorretaan, paitsi tietenkin noita sortamattomiksi julistautuneita äijätoimittajia. Lisäksi yksi vastaajista ei tiennyt yhtään mistä puhutaan.

19 kommenttia:

setäs kirjoitti...

"... yksi vastaajista ei tiennyt yhtään mistä puhutaan", siis vittu minäkö muka? - Nyt kuule Pönttö vedä se Sulttaani piähäs ja mää kylymään suihkuun! Dah!

Saara kirjoitti...

Eikä, kun yks vastasi että "Miten niin miehiä muka sorretaan?". Tai mistä minä tiedän jos se olit sinä. Hö.

Enkä vejä. Vejä itte easy-fit.

Karpalo kirjoitti...

Oikeastaan olin päättänyt että en mainitse ollenkaan että blogisi näkyy ihan päin persettä tällä mun koneella koska sä kuitenkin sanot että vaihda Firefoxiin. Minähän latasin sen ohjelman koneelleni, mutta ehkä siksi että kone on vanah se ohjelma suorittaa laittoman toiminnan joka kerta kun sen avaa joten sitä ei voi käyttää. Ei tässä muuten ongelmaa ole, tekstin voin yleensä lukea melkein kokonaan, mutta koska se palkki joka on tekstin alla on kokonaan musta ei niitä viimeisiä rivejä näy ollenkaan ja koska ne kysymykset on niillä viimeisillä riveillä meikä joutuu vastaamaan kysymyksiin ihan näppituntumalta. En siis ollenkaan tiedä mitä kysytään, mutta vastaan silti ja jos totta puhutaan, niin sillä tavalla se on paljon hauskempaa. :)

Saara kirjoitti...

Hö, onpa outoa tämä: "tekstin voin yleensä lukea melkein kokonaan, mutta koska se palkki joka on tekstin alla on kokonaan musta"

Mikä palkki? Ei mun IE:llä näy mustaa palkkia ja muutenkin tämän uuden version pitäisi IE:llä näkyä ihan normaalisti.

setäs kirjoitti...

En ollunna, tai olen kyllä ollunna ja olen yhä vielä, mutta en ou kysynnä...
*
Heh heh, eikun koodin vääntöön taas! Ja entäs Safari, Netscape, Camino, Opera... hah hah!

Saara kirjoitti...

Ei tän pohjan koodeja pitäis tarvita vääntää. Se on ihan uusi ja jonkun muun vääntämä kuin mun. Näitä samoja pohjia on blogistan täynnä. Jos mun ei näy, niin silloin ei pitäisi suurimman osan blogspotin blogeista näkyä. En mä mene sitä sorkkimaan, niin kuin sitä entistä. Eiköhän nuo nörtit tiijä nää asiat paremmin.

Karpalo kirjoitti...

Ei sun tartte tätä miksikään mun takia muutella. Palailen saikulta töihin torstaina ja sitten voin taas lukea työpaikan koneelta. Tämä vaan näkyy oudosti ei voi mitään, ehkä vika on vaan mun konevanhuksessa. Tosin en mä ole muissa blogspotin blogeissa mitään ongelmaa havainnut toistaiseksi. Kommenttilootaa joutuu houkuttelemaan välillä esille, mutta siihenkin on konstinsa.

Poikkean tänään työkoneella ja raportoin sieltä uudestaan.

Almamaria kirjoitti...

Voin olla väärässä, mutta muistaisin Sultanilla olleen aikaisemmin mainos miehen kera. Tai sitten olen nähnyt pahaa unta.

tienpäällä kirjoitti...

No mutta, totta kai tuossa mainoksessa on nuori nainen, kun sitä maksajan vastuuta ja ostajan noloutta olisi niin mukava vaihtaa nuorilta miehiltä nuorille naisille!

Muinoin hamassa hämärässä menneisyydessäni olin keikkatöissä päiväkodeissa. Yhdestä löytyi Iloisten puuhien kirja. Siinä lapsen tekeminen näytettiin kuvan kera varsin iloisena puuhana. Melkein yhtä riemuisana kuin nuo Tuoksuvan puutarhan tarinat aikuiselle luettavaa ovat.

Ja totta kai miehiä sorretaan. Tarttiko moista nyt edes enää kysyä, selvää asiaa?

iines kirjoitti...

Asian vierestä, mutta kuitenkin. Saara, miksi sun blogistasi ei koskaan pääse pois klikkaamalla vasenta nuolta ylälaidasta. Onko se jokin blugi, bugi tai haluatko, että täällä asutaan?

Karpalo kirjoitti...

Käys kurkkaamassa jos kiinnostaa. www.helistin.fi Mikäli oikein ymmärsin, perhepiirissä tehtävät järjestelyt (eli Lindenin äiti)ovat mukana Kiinassa. Tulee kevyempi lasku kotioloihin hoitajaan tutustuu jo ennen matkaa. Ihan sama systeemi kuin teilläkin koiraa hankittaessa, että mummo tulee jeesaamaan, kuten tuolla toisaalla jotain kommentoit..

iines kirjoitti...

Saara, selvyyden vuoksi: täällä on viihtyisää, mutta vasen nuolinäppäin ei tosiaan pelaa, kun klikkaan takaisin. Pikkujuttu sinänsä. :)

Saara kirjoitti...

No voihan hitto, Karpalo ja Iines. Siis ihan oikeasti, en ole koskenutkaan tähän valmiiseen pohjaratkaisuun. Vieritän kyllä vastuun bloggerille. Mä en ala. Eikä mulla kyllä ole aikaakaan.

Almamaria, voihan se olla, etteivät menneet niin hyvin sitten kaupaksi. Voishan nyt kuitenkin näinä aikoina olla kuvissa vaikka kaksi poikaa, tai useampikin iihminen, jonkinlainen sukupuolisärö tuon kliseiseen pimatsun paikalle pitäisi jo saada.

Niin tai sitten se on niin kuin Tienpäällä sanoi.

Iloisten puuhien kirja, voi että! Semmoinen pitäisi kyllä saada.

Niinpä Karpalo. Jospa ne adoptoikin sen tytön sille mummolle, joka ei enää ikänsä puolesta itse saa adoptiolasta.

Karpalo kirjoitti...

Älä vaan muuttele mitään. Työpaikan IEllä näkyy loistavasti ihan kaikki. Vika on mun antiikkisessa koneessani.

Juu ja luulin että kysymys on sen palkin alla missä lukee kommentit ja nää, kun mulla kotona se näkyy tosiaan mustana. Nyt vasta näin että kysymys on siinä vastausvaihtoehtojen päällä. Kotona se ei erotu ollenkaan.

Mummolle ne sen varman hankki, sitä sen täytyy olla. Ai kauheeta että mä olen ilkeä tän asian kanssa. Melkein hävettää.

Saara kirjoitti...

Heh, juu en muuttele mitään :) En olisi kyllä muuttanutkaan, kun en olisi tiennyt mitä pitää muuttaa. Hehe.

Ilkeä se olen minäkin tässä asiassa. Kyllä se on niin, että kun lapsi adoptoidaan, niin onhan lapseen tutustuttava ja luotava turvallinen ilmapiiri ennen kuin lähdetään tekemään normaaleja ministerin töitä. Sehän tarkoittaa matkustelua ja poissaoloa jatkuvasti. En minä vaan ymmärrä, että lapsen kanssa ollaan viikko ja sitten järkätään sille hoitaja.

Itse asiassa olen tästä siksi näin ilkeä, koska tunnen erään toisen tapauksen, jossa lapsi adoptoitiin viikonloppuna venäjältä ja äiti lähti maanantaina töihin ja vei lapsen suomenkieliseen esikouluun samana päivänä. Lapsesta on nyt parissa vuodessa kehittynyt todella vaikea tapaus. Oikein siis todella. Psyyke ei ole mitenkään kohdallaan ja ongelmia on koko ajan, mistä kertoo sekin, että lapsi on karkaillut kotoaan kymmeniä kertoja.

kervå kirjoitti...

Yleensä kaikki selainongelmat ja muutkin poistuvat, kun käy heittämässä sen PC:n Tuusulanjärveen.

Saara kirjoitti...

Hehhee, Kervå. Sitä ei kyllä tiedä, millaisia ongelmia se Tuusulanjärvi siitä saa.

setäs kirjoitti...

The Blue Screen Of Death! Tuusulanjärvi kaatui tänään iltapäivällä! Tsunamiaallot uhkaavat Kyrsälää!

Saara kirjoitti...

Kyrsälää mikään uhkaa muu kuin... äh. En kerrokaan, mutta olin eläinlääkärillä juuri ja Puck sai ensimmäisen rokotuksensa. Kaikki ok.