perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Mitä? Olenko raskaana?

Hyvänen aika, näinkö tässä yllättäen kävi, että perheenlisäystä on tulollaan. Sunnuntaina meidät testataan ja sitten saadaan varmistus. Siitä viikon päästä saatamme saada uuden perheenjäsenen. Tämä vahinko pääsi sattumaan jo kesällä. Se katse. Pentu istua tapitti meikäläistä minuuttikaupalla muiden tohelojen mönkiessä päättömästi paikasti toiseen. Ja nimikin näyttäisi olevan enne... Siitä se siemen lähti sitten kytemään ja nyt näyttää vielä vahvasti siltä, että tuo pikkuinen bokseripoika sieltä tänne meille olisi kovasti tulollaan. Vielä voidaan toki muuttaa mieltäkin. Pentu on kuulemma ihan kahjo, mutta niin on Mäkkärikin. Ja kukapa meistä ei olisi.

22 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Mitä bokseri? Mun lempikoira! Saara, nyt tää on mulle liikaa! Sitten alat kyllä pokseribloggaajaksi, vaadin päivittäisen PÄIVÄN KUVAN ja suomessa fanitapaamisen!
Oon nyt ihan täpinöissä.

Saara kirjoitti...

Heh, katotaan nyt, haluaako se Puck meidät :). Sit meillä olis mäkkäri ja pukkari.

Nimetön kirjoitti...

No niinpä tietenkin!

Toivottavasti kohta on tässä blogissa kuvaa kuvan perään sellasesta pienestä hoipertelijasta. *Näyttää käsillään* nääääääiiiin pienestä!

Nimetön kirjoitti...

Voi vittu, kolme hullua jonossa raitilla!!!

Saara kirjoitti...

Ai Maija, niinku niin pienestä kun näytit aamulla junassa? Joo tämä on vasta 9-viikkoinen, mutta kapuaa jo sohvalle, sinnikäs kun on. Että kai se ei ole niiiin pieni enää :)

Kolomepa hullua raitilla
hippulahei
eikäku en keksikään enempää...

Nimetön kirjoitti...

No niin pieni justiisa :)

Kaipa ne useimmat koirat on luovutusiässä jo moninkertaisesti sen kokoisia mitä näytin. Pahuksen suloisia kaikki pennut.

Tuun sit katsomaan sitä, jos päädytte sen hankkimaan! Nih!

Saara kirjoitti...

Ilman muuta. Laskettu aika ois ehkä ens viikon lauantaina.

Nimetön kirjoitti...

Ja Mac pääsee sedäksi, hienoa!

Saara kirjoitti...

Sylvi, minä kyllä kysyin siltä, että olisiko mukava saada pikkuveli. Setä ei oikein Mäkkärille istu. Se ei ole ollenkaan setämäinen, vaikka ei se kyllä ole tämän blogin vakiosetäkään.

Nimetön kirjoitti...

No mitä se Mäkkäri vastas?
*
Ettäkö en ole, olenpas, perskale, oikein olenkin!!!

Saara kirjoitti...

Nii! Että oikein umpisetä siinä meillä! Kerta kaikkiaan.

Mac ei ehkä tajunnut kysymystä, koska se vain toljotti.

Nimetön kirjoitti...

Kolomepa hullua raitilla
hillui yhden Saaran saitilla
haaveili lomasta haitilla
heidät täytetty oli spraitilla

(Enempää en -tilla riimejä tähän hätään keksi, paitsi maitilla, mutta maiti vois olla hankala sijoittaa tuohon, niin ja naitilla mutten ihan heti keksi mitä se tarkoittaa (night-illa?))

Nyt kun mä olen väsännyt (Yleensä kylläkin pidän sonettityylistä ja lauluissa ABAB CDCD EEE jne.) ekan säkeistön, olkoonkin hivenen päättömät neljä säettä, niin joku muu saa nyt jatkaa.

Saara kirjoitti...

Kolomepa hullua raitilla
hillui yhden Saaran saitilla
haaveili lomasta haitilla
heidät täytetty oli spraitilla


Yks kävi pelkällä lightilla
toinen oli jokseenkin maitilla
ja kolomas...

Joo, ei tää lähe oikein.

Nimetön kirjoitti...

Tyyvyit sitten Amin 'Puck' Asikaeseen etkä uskaltanna sitä kiärmettä ottoo. Olishan se ollunakkii vähän sivveetöntä, sinä kun ne kuitennii kaikki sänkyys ahat, ja se kiärme ois suattanna luikerrella 'ties mihin'.

Saara kirjoitti...

Nyt kuule setä, hävitön.

Nimetön kirjoitti...

Mikä hävitön, pelkkiä vaktoja puhun.

Nimetön kirjoitti...

Oih! Mä tunnen tässä ihan selvästi jotain myötä-aamupahoinvointia! Bokserit on huippukoiria, varsinkin edesmennyt Rusina-ystäväin...eli innokkaana odottelen Saaran bokserikerhon jäsenhakemuskaavaketta täytettäväksi.
Onnea!
-minh-

Saara kirjoitti...

No eihän nyt kukaan käärmeen kanssa nuku, kai. Ainakaan kuristajakäärmeen tai myrkkykäärmeen kanssa. Ja jos on vaikka ihan pieni käärme, niin sehän voi mennä vaikka korvaan tai nenään. Mitä vaktoja sulla ny sitten muka oli. Hullun hommaa tommonen.

Voi kauheeta, Minh, muakin välillä ihan huiputtaa ja heikottaa, kysymyksiä risteilee päässä, ja onko musta enää edes pennun äidiksi. Välillä kääntyy vatsakin ihan nurin. Koko kylä odottaa täällä jo jännittyneenä, että otetaanko se vaiko ei. Huh, juu, ei mitään paineita. Toisaalta olen jo miettinyt, mitä pitää ostaa ja sisustaminenkin vaatii taas uuden konttausnäkökulman. Mummokin on jo varattu hoitajaksi siihen alkuun, että miten se alkaa sujua, mutta vielä vaan meinaa tulla hyperventilaatio aika ajoin. Mitä hittoa mä olen oikein tekemässä.

Allyalias kirjoitti...

Paljon onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta!! Toivottavasti kaikki sujuu toivotulla tavalla. Sellaista se on... tuo rakkaus <3

Saara kirjoitti...

Eipäs nyt innostuta vielä :)

SusuPetal kirjoitti...

Jessus.

Saara kirjoitti...

Nih.