sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Tanssii kurkien kanssa

Tiesittekö, että kurjet ryhtyvät tanssille aina, kun niille sattuu jotakin mukavaa. Jos joku suo niille huomionsa, nuuhkaisee niskan takaa tai niitä onnistaa, niin kurki pistää heti jalalla koreasti ja levittää siipensä. Kuvan kurjet juuri onnistuneesta parittelusta onnessansa. Kuva otettu televisiosta (YLE 1, Matkalla kurkien kanssa), ettei tarttenu tuonne luontoon lähteä. Eikä nyt olisi ollut enää kevätkään. Eikä tässä kyllä ole mitään mukavaakaan sattunut.
PS. Tämä blogi ei sitten näy IE:lla oikein. Noukänduu. Nyt tämä nukkuu.

14 kommenttia:

Ensio E. kirjoitti...

Kokeneena lintujen tarkkailijana ja luonnontieteilijänä vielä lisäisin tähän, että kun tanssia on noin 15 sekuntia tanssittu, se kurjista joka pistää röökin palamaan ja sen jälkeen kääntää pieraisten kylkeä ja alkaa kuorsata, on uros.

Saara kirjoitti...

En usko. Voi se olla naaraskin.

Ensio E. kirjoitti...

Mutta. Uusi visuaalinen ilme meillä. Syksyinen?

Saara kirjoitti...

Kyllästytti jo se vanha vain. Ei se inspiroinut enää yhtään. Ja satuin löytämään kotoa tuon kalakuvankin, kun aloin pelastaa kuistilta perintöarkistoa kostumasta.

SusuPetal kirjoitti...

Olisinpa surkea
jos muistuttaisin kurkea.
Kovat tädit eivät tanssi.

Vaan sivupohja on hieno, lämmin ja kutsuva, mukavasti viipyilevä kutina ja aromaattinen tuoksahdus tulevan syksyn kirpeästä vetisyydestä.

Saara kirjoitti...

Hehheh, kiitti vaan. Hei Susu, onks sulla IE vai tulikettu? Mun IE ainakin hukkaa kokonaan puolikkaan tuosta bannerista ja pudottaa sivupalkin alas. Mites sulla?

SusuPetal kirjoitti...

Minulla on Tulikettu ja banneri näkyy kokonaan. On muuten hyvän näköinen banneri, siinä on jotain japsilaista gothismia.

Katson kohta IE:llä, miltä näyttää.

SusuPetal kirjoitti...

No ohhoh, näyttääpä erilaiselta IE:llä eli vain se osa bannerista, jossa nimi on, näkyy, oikeanpuoleinen kuva ei laisinkaan.
Heh, siinä sinulla pähkäilemistä.

Vuodatus tökkii tavattomasti, kuvien latautuminen kestää tuhottoman kauan.

Saara kirjoitti...

Joo, kiitti, mulla näkyy samalla tavalla. Ihme juttu. Ja muuten mulla meni koko netti vähäksi aikaa äsken. Ei ole oikein hyvä päivä alkaa pähkäillä näitä ongelmia, kun aamulla on viideltä ylösnousemus.

Öitä vaan.

SusuPetal kirjoitti...

Mutta sentään on ylösnousemus! God for you!

Nuku hyvin.

Allyalias kirjoitti...

Täällä on hieno uusi syys-look. Ihan alkoi himottamaan vaihdos minuakin, sen verran miellyttävä näitä uusia kasvojasi on katsella.

Saara kirjoitti...

Huomenta, ylösnousemus suoritettu. Vieläkin ottaa pattiin.

Kiitti, Ally.

elvis kirjoitti...

Verkossa jo vuodesta -99. Heh!

Saara kirjoitti...

Kiitos, elvis! Luojan kiitos, että joku nauroi sille. Jo mää aattelin, etteikö kukaan.