maanantaina, elokuuta 07, 2006

Tänään savuaaAamulla näytti vielä melko kirkkaalta, mutta nenään kantautui idästä päin savun hajua. Päivällä Helsinki näytti suurkaupungilta. Savusumu leijui Mannerheimintien yllä, talojen välissä ja tunki ikkunoista sisään. Ambulanssit ujelsivat vähän väliä. Oli valtavan kuuma ja turistit olivat kuin kotonaan.

3 kommenttia:

Silja Orvokki kirjoitti...

Minä en taida olla kovin hyvä savuntunnistin. Työkaverini haistelivat ruokatunnilla ilman outoja savuja, joita minä en todellakaan havainnut. He totesivat, että ilmassa on rikin tuoksu ja miettivät hajun kotia. Älykkäitä kun olivat, he päätyivät toteamukseen, että jossain palaa. Minun veikkaus oli Itäkeskus. Uutisissa sanottiin, että palot tapahtuivat Venäjällä.

Ajattelemalla päädyin siihen, että ilmeisesti me olemme jotenkin yhteydessä naapureittemme kanssa. Ilmateitse, vaikka yhteistä hapen käyttösopimusta ei ole taidettu allekirjoittaa.

reiska kirjoitti...

Toissaedellisen viestin kommentissa Saara kertoo että: "On vielä äitejä, jotka hoitavat lapsiaan, on isejä, jotka eivät ole pedofiilejä, on ihmisiä, jotka hoitavat vanhuksia, lapsia, nälkäänäkeviä..." Oi kiitos Saara! Tämä oli minulle ihan uusi tieto. - Ja edellisen viestin kommentissa: "Minulla ei ole Jeesuksen kanssa henkilökohtaista parisuhdetta." Sitä en tiennyt, mitä sillä sitten yritetäänkään tarkoittaa. - Heh heh, no, pyydän nöyrimmästi anteeksi kaikilta joita olen täällä blogissa loukannut! Myös Saaralta, meni vähän pitkiksi ja yliastutuiksi heitot.
*
Eikun ihan tosissaan. Sain sähköpostia, jossa annettiin ymmärtää, ettei ainakaan vähään aikaan minusta haluta kuulla mitään. No enhän minä väkisin, en toki. Se taisi tämän blogin kommenttiystävällisyys tarkoittaa pelkkää nyökyttelyä ja dubattua taustanauramista. Eriäville ajatuksille kerrotaan 'ettei ainakaan vähään aikaan'. Sensuuri on kaiken viisauden alku, eh heh. Saara rva kun on kaikkien alojen erikoisasiantuntija, kaikkitietävä, kaukaa viisas, ja aina kaikissa asioissa oikeassa. Ja niinhän se käy, tässä blogissa hänen sanansa on laki.
*
Reiska siis kiittää ja poistuu. Hyvää yötä Hermannin nuorisoseura! Have a nice something! Heips.

Saara kirjoitti...

Reiska, en yksinkertaisesti jaksa sinulle selittää mitään enää tästä aiheesta, kun sinä pauhaat täyttä päätä, etkä kuuntele yhtään mitä sinulle sanotaan. Tämä aihe on sinulle selvästikin liian herkkä.