sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Minkä tein, sen tein

Voi vitsit! Ilmoittauduin just viestinnän perusopinnoille avoimeen yliopistoon. Ihan vaan extempore, vain muutaman minuutin mietintäajalla. Yhtäkkiä tajusin, etteivät muut ihmiset olekaan minua fiksumpia, niin kuin olen aina kuvitellut, mutta viime aikojen toilailuja seuraillessani en enää yhtään tajua, miksi olen pitänyt itseäni muita typerämpänä. Kaikki nämä vuodet, aina kesken jääneistä lukioajoista alkaen olen jotenkin potenut hirveää huonommuutta ja tuntenut piston sydämessäni muiden opiskellessa milloin mitäkin.

Eihän minulla mitään muuta syytä ollut tuota linjaa valitessani, kuin että siinä varmaankin kirjoitetaan aika paljon. Aiemmin olen käynyt Oriveden opiston avoimet opinnot sanataiteesta, proosasta, lyriikasta ja lehtikirjoittamisesta. Se nyt olikin pelkkää hupia, mutta saa nyt nähdä kuinka ämmän käy. Käykö esim. ylpeys lankeemuksen edellä ja paljastuuko vuosia hellitty karmea totuus sittenkin! No, se jää nähtäväksi. Ei se nyt kovin iso asia ole. Korkealta ei pudota ja mitä kaikkea...

20 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Vau, nostan hattua! Opiskelu ja varsinkin työn ohessa opiskelu ovat asioita, joita kunnioitan, koska itseltäni ne eivät onnistuisi.

Saara kirjoitti...

Ajttelin vain käyttää edes osan tästä netissä roikkumisesta järkevämpään. Tai tiedä häntä. Onhan tämä ihan järkevää nytkin, mutta kaikkia ei noteeratakaan Hesarin kulttuurisivuilla :). Onnea Susu.

Nyks kirjoitti...

Ovatko ne verkko-opintoja?

Minen oikein uskaltaisi ilmoittautua minnekään, koska pelkään että kaikki jää kesken.

Saara kirjoitti...

Joo, verkko-opinnot näyttäisivät sopivan meikäläiselle parhaiten :)

Niin, kaikki jää minultakin aina kesken, mutta sitten jää. Ei se opiskelu nyt niin kovin vaikeaa voi olla, joten kyllä uskallat.

Kirsti kirjoitti...

Kappas vaan Saaraa! Hieno hommeli.Onnea opintoihin.

Saara kirjoitti...

Kiitos. Varmasti sitäkin tarvitaan :)

Louhi kirjoitti...

Hieno juttu! Opiskelu on kivaa.
Ja oivalluksestasikin pidän.

Saara kirjoitti...

Kiitos, Louhi. Ehkä on, ehkä ei. Sittenpähän tuon näkee :)

SusuPetal kirjoitti...

Täällähän on sisustettu! Hyvin kuulasta ja coolia!

Saara kirjoitti...

Joo, uudet tuulet puhaltaa nyt.

SusuPetal kirjoitti...

Ja novellihaara listoilla, hah tuota kuvaustekstiä...ja tilattu on.

Saara kirjoitti...

Joo,ja hyvin alkaa tämä taas. Kuvat ovat ylikuormituksen alaisia. Olkoot. Pakko mennä letittämään tytön tukkaa.

Saara kirjoitti...

Hö, no nynne kuvat tuli takaisin. On tää mystistä touhua. Niinku sekin, miten nopeasti sinä, Susu, kaikki löydät.

itte kirjoitti...

Onnea opintoihin. Luultavasti joudut lukemaan myös supertylsää teoriaa. Joskus nimittäin haaveilin minäkin, mutta kurssivaatimukset ja -kirjat tyrmäsivät tehokkaasti suunnitelmani. Sinusta olisi hyvinkin lehtinaiseksi. Rohkeaksi ja pontevaksi. Joten toivon motivaatiota tylsien tenttien läpiviemiseksi. Kirjoittaminenhan ei sulle ole ongelma.

Kivat sivut nyt. Tykkään pohjaväristä :)

Ohari kirjoitti...

Ooh, onnea! Jaksua! Ym. tyrkkyä! Hianoo. Blogialusta kans hiano nyt.

minh kirjoitti...

Ihanan viileen kuulas blogi! Ja ihailua opintoihin ryhtymisestä!
-minh-

Sylvi kirjoitti...

Kaunista on tässä blogissa.

Onnea opinnoille. Sanon kuitenkin, että älä vain väsytä itseäsi liikaa. Toivottavasti on niin, että toista työtä tehdessä lepäät toisesta. Opiskelu voi tuottaa hyvin suurta iloa, joten iloitse minkä ikinä voit.

Saara kirjoitti...

Joo, Itte. Kiitos. Supertylsä teoria kuulostaa tosi hyvältä! Mulla on onneksi junamatkat kuluneet ihan toljottamiseen tai satasen lukemiseen. Nooh, mitä nyt välillä kirjoja tulee luettua, mutta kyllä ne matkat niin pitkäveteisiä ovat, että supertylsä teoria päihittää ne mennen tullen.

Hehe, kiitos, Ohari. Kiitos, Minh. Ja Sylvi. Kyllä mulla tämä aika on tässä netissä roikkumisessa mennyt niin hupsista vain, että ehkä tämä ei ole niin iso harppaus kuitenkaan. Ajankäytöllisesti siis. Toivon. Heh. Ehheh.... No sen näkee sitten!

Hb kirjoitti...

Kaunista ja freessiä, niinku nuorilla koululaisilla aina syksyllä, vaikka eihän nyt vielä...

Saara kirjoitti...

Hehe, kiitos, hb. Nuori koululainen täällä. Penaalinkin ostin jo ja teroitin kynän.