perjantaina, syyskuuta 08, 2006

Pientä päivittelyä vain, ei sen kummempaa

Juha Seppälä bloggaa. Mutta ei pidä antaa sen lannistaa, vaikka melkein tuntuu siltä, kuin jokin ympyrä olisi sulkeutumassa.

***

Koetin asentaa tähän blogiin sellaisen kommenttieni utsimis- tai seurantalaitteen. Vähän niin kuin valvontakameran, jota seuraamalla näkee, missä päin virtuaalia sitä tulee meikäläisen suu auki kuljettua. Sen asentamisen piti olla ihan makkaraa, mutta ei, eipä ollutkaan. Toisaalta jos tämä nyt natsasi näin, niin olihan se aikamoinen työvoitto taas kantapään kautta kokeilemalla. Minä kun en millään jaksa lukea kaikkia ohjeita loppuun asti. No joka tapauksessa se ihmevärkki sijaitsee tuolla sivun oikeassa reunassa ihan alhaalla, jos jotakuta nyt hirveästi alkoi kiinnostaa.

16 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Jos olisinkin itse oma koekaniinini... ja kas, niinpäs olenkin!

Nimetön kirjoitti...

Hieno värkki kommentoijille!

tv Hb

Saara kirjoitti...

Kas, Hb. No, katsotaan nyt. Tämä olisi ollut ehkä alkuaikoina jotenkin kattavampi, nykyään ehtii kommentoimaan niin vähän. Ja sitä paitsi tämä pistää taas miettimään, mitä kannattaa sanoa. Äääh.... eikä pistä.

Saara kirjoitti...

Jaa, pitää ehkä poistaa siitä tämän blogin kommentit. Tämähän nyt on vähän liikaa.

Jani kirjoitti...

Heinoa! Panin heti seurantaan tuon. Ja minusta kommenttisi tähänkin blogiin saisivat siinä olla, kun Blogger ei tarjoa muita keinoja niitä seurata.

Jani kirjoitti...

Niin ja oisit vaan käyny vähän kuittia heittämässä Juhalle suoraan kommenteissa! ;)

Nimetön kirjoitti...

Minusta höpö laite, joka pistää sut miettimään yli kahdesti mihin kommentoit. Tappaa spontaanin ajatuksen.
Vihaan tätä.
Kommentointi olkoon oma juttunsa,
Aim Sori.

Medis

Nimetön kirjoitti...

Minusta hauska systeemi - ehkä. Saanko matkia? Jos jaksan edes tutustua ja asentaa mokomaa :)

Saara kirjoitti...

Heh. Multa paloi hihat. Ennen ei ole ikinä ollut internal server jotakin tässä blogissa, joten tämä kokeilu taitaa jäädä tähän iltaan tai sitten koitetaan myöhemmin, kun "Nicolaksella" on isommat vehkeet :)

Ei muuten tullut, Jani, mieleen tuo. Olis varmaan pitänyt käydä sanomassa suoraan. Mutku... mä olen oikeasti aika ujo. Tai ainakin kaihdan kaikkea mahdollista...


Älä vihaa, Medis. Ei se tapa. Mä olen aika päätön kuitenkin näissä. Harkitsin sitä jo. Jos tuo värkki toimisi, käyttäisin sitä kyllä. Mutta hitsi vieköön, ei se toimi.

Tiia, matkia saa, jos hermo kestää :)

Saara kirjoitti...

...internal server error. Error, tietenkin! Voi herranjumala, että mä olen sekopää.

Jani kirjoitti...

Minäkin kokeilin coCommentsia joskus taannoin, mutta heivasin sen pellolle hyvin pian, kun huomasin, että se hidasti sivun latautumista aivan älyttömästi. Luulen, että siitä hitaudesta tämä Bloggerkin otti nokkiinsa ja siksi rupesi internal server erroreilla sinua heittelemään.

Saara kirjoitti...

No niin tietenkin. Hmph. PA:lla se kyllä näyttää toimineen ihan OK. Kai. Pitää ehkä vähän kysyä.

Nimetön kirjoitti...

Olenko tosiaan käynyt tuollaisen kommentin heittämässä viime yönä? Oho, kaikkea se liika joogaaminen teettää!

Saara kirjoitti...

Joo, kai se sinä olit. Ei se mitään, Medis. Joogaaminen tekee hyvää ja ajatukset jotenkin kristalloituvat :)

...mutta eihän minua siis pidättele mitkään seurantalaitteet, se on selvää.

Minäkin "joogasin" eilen vähän ja siitä riemastuneena lähetin tulikiven katkuisen kirjeen englanniksi tuolle coCommentsin hyypiölle. Mahtaa olla selkeää mongerrusta. En kehtaa edes katsoa.

Nimetön kirjoitti...

Kyllä sun pitää ehdottomasti käydä kuittaamassa (vaikka nätisti) jotain Seppälälle! Olen sitä paitsi kuullut, et se itse oli väen vängällä halunnut itselleen blogin, eikä sitä siis ollut pyydetty tai mitään :)

Saara kirjoitti...

Ahaa! Kiitos tiedosta, Mari.

Olen tässä mietiskellyt tätä Seppälän asiaa. Hänhän lienee saa palkkaa tuosta blogin pitämisestä, että kumpi se on loppujen lopuksi narsistisempaa, blogata ilmaiseksi vaiko rahasta. Minä en kyllä tiedä.

Joka tapauksessa ihmiset saavat yhä useammin blogin pitämisestä palkkaa eli pian blogistanian valtaavat ammattilaiset. Me tavikset ollaan nyt sitten ikään kuin kesäteatterin näyttelijöitä. Tai kylän pelimanneja.