sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Akilleen kantapää = Saaran selkäranka

Hah, pyykit pesemättä, astianpesukone tyhjentämättä, vessat jynssäämättä, ne lupaamani nettisivut vieläkin tekemättä... mutta ei se mitään... voiko näin heikkoa selkärankaa ollakaan. Ensi viikolla alkaa opiskelut ja meikä se paneutuu pelleilemään tämän tietokoneen ja kuvaohjelman kanssa koko viikonlopuksi, vaikka kaikki muukin tärkeä näköjään siirtyy ensi viikkoon. Mitenkähän minä kuvittelen sitten siitä viikosta selviäväni? Ei ole kovin aikuinen olo. Ei tosiaan.

Täällä minä hihkun innosta, kaivelen vanhoja perintöalbumeita, skannailen ja räpläilen. Niin kuin pikkupentu olisi värityskirjan löytänyt. Ensimmäisensä. Ja koska kotona minua tuijotetaan kuin vierasta sikaa, kun yritän näitä tekeleitäni esitellä (tai ylipäätään mitä tekeleitä hyvänsä), minä esittelen niitä sinulle, sijaiskärsijä. Eikä se haittaa, vaikka sinustakin tuntuisi siltä, että minä olen vieras sika. Olen tottunut siihen. No niin. Laitan ihan muutaman vain, vaikka niitä on jo hirveästi. Pakko on malttaa, ei auta.Äiti Brysselissä 1963

Isä ja pääkallo 1959
(Jyväskylän kadulta löytyi kolme luurankoa kaivaustöiden yhteydessä)Valopää.

8 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Tuo isä ja pääkallo on aika vakuuttava. Ja valopää on hauska.

Ylipäänsä kuvien kanssa räplääminen on suositeltavaa sijaistoimintaa kaikelle muulle mahdottomalle tekemiselle. Eihän siitä kovin aikuinen olo tule, mutta kaikkeahan ei voi saada.

Kura kirjoitti...

hienoja kuvia. ihanan söpöjä. hunajapupun kauniita kuvia. ihanaa!

Silja Orvokki kirjoitti...

Mllä vehkeellä sun äitis siellä Brysselissä oikein kävi?

Sijaistoimintoja kannattaa tehdä! Niitä kannattaa tehdä jopa enemmän kuin niitä "oikeita" toimintoja. Pitäähän se elämän olla myös hauskaa!

Louhi kirjoitti...

Sijaiskärsijän osani on oikein mukava, ja etuoikeutettu : )

Kiitos.

Saara kirjoitti...

Minustakin valopää on hauska. Miksi tuollaista lampunvarjostinta ei vielä ole keksitty, ihmettelen vaan. Kyllä nyt luulisi Ikeassa jo olevan.

Vai niin, Kura. No ei nyt olisi tarvinnut heti kättelyssä alkaa vittuilla... Vai eikö se ollutkaan vitsi? Ei kai tämä todellakin häiritse sinua jotenkin?

Ei se vehje, Silja Orvokki, taida olla kuvassa. Toi on jokin muu maamerkki.

Joo, varokaa vaan, näitä tulee lisää. On niin paljon muuta hommaa, että sijaistoiminnalle on eritysen paljon kysyntää. Ja Louhen kaltaisille kiitollisille sijaiskärsijöille :)

Saara kirjoitti...

Kauhee suksee nää kuvat. Pitää laittaa varmaan lisää kaikkien iloksi :D

Jussi kirjoitti...

Äitisi hameen muoto on lapsuudestani tuttu. Tuon näköisiä naishahmot olivat 60-luvun alussa.

Hienoja kuvia

Saara kirjoitti...

Kiitos, Jussi! Tuo tuli tarpeeseen.