maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Niitä päiviä

Ihan vaan itselle muistutukseksi: Tämä oli jälleen niitä päiviä. Taas on porukkaa sairaana, enkä saanut ketään tilalle. Minulla on vapaina pitämättömiä ylitöitä jo 55 tuntia ja koko ajan tulee lisää. Mistä helvetistä saan töihin sellaista porukkaa, joka ehtisi niiltä pilatesvenytyksiltään töihinkin. Ja nykyään ne ovat niin samperin sairaitakin. Ei taida hathajoogat paljon auttaa.

Tänään tuli syötyä kassalla eväät ja juotua kahvitkin. Potta olisi vielä pitänyt olla. Onneksi sentään sain loppuillaksi jonkun sinne, että pääsin tähän valittamaan. Kiroaisin kunnolla, jos kestäisin yhtään siitä seuraavaa pään aukomista. Mutta en kestä. Menen suihkuun ja nukun aamuun asti.

PS. Ja paskat. Joudunkin lähtemään Haagaan hakemaan autoa, että pääsen hautajaisiin lauantaina. Toivottavasti ei tule romua.

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Sinulla pitäisi olla katetri tai sorsa siinä tiskin takana ollessasi.

Hmm, eikö ne pysy terveinä, kun venyttelevät ja hengittävät oikein? Luulisi. Tai ehkä olisi parempi olla harrastamatta mitään liikuntaa, niin pysyisi meidän laillamme hengissä?
Liikunta on pahasta.

Koetahan nukkua Haagan jälkeen.

Saara kirjoitti...

Olen hengissä!... Herranjumala, että se on kamalaa ajaa Helsingissä. Hyvä etten hyperventiloinut koko ajan. Nyt on taas adrenaliinia sen verran, että unenpäästä voi olla vaikea saada kiinni. Lähden yrittämään. Öitä.

--KATA-- kirjoitti...

Voih Saara. Ehkä niitten pitäis joogan lisäksi vielä hankkia kuukupit ja nenäkannut, että olisivat terveempiä? Ehdota.
No joo, tosissaan, olkoon tiistai sinulle parempi.
Ja sitä toivon itsellenikin, kun menin sinne kello 9 ja nyt tulin kotiin. Ja tämä kaikki ilman mitään korvauksia.
Valivali.
Voimia.
Heippa!

Saara kirjoitti...

Korvauksia. Mitäs ne olikaan? Teoriassahan se on niin, että että ylityöt voi pitää vapaana. Käytännössähän se on niin, ettei sellaista rakoa ikinä tulekaan.

Joo, siis kiitti Kata taas. Voimia sullekin.

Auttaisikohan työsuhdekuppari vaikka. Jos hommaisi sellaisen vähäveristen ja aneemisten tyttöparkojen pelastukseksi.

Nimetön kirjoitti...

Jonninjoutavaa narinaa taas. Työtehohan siitä jatkuvasta pytyllä ramppaamisesta kärsii. Ei muuta Saaran puljun naisistolle pullot ja ratit ja pulloon kusemisen peruskurssille koko lössi. Tuttipullot ja pissapullot käyttöön. Vittu!

Saara kirjoitti...

Joo, siis onhan se älytöntä mitään taukoja pitää. Totta.