tiistaina, marraskuuta 01, 2005

Ei jumankautaEikö tuo teiniangsti mene jo ihan älyttömyyksiin tuolla listalla? Mitä helvetin hyötyä tuosta on kenellekään? Kyllä se Runkkublogi nyt on jo löytynyt ja löytää varmasti lukijansa. Samaten HS:n runkkublogit - ne kunkkublogit. Sinkku-, vinkku- ja kinkkublogit. Aivan järjetöntä kilpailemista.

En enää kestä ihmisiä, joilla ei ole muuta tekemistä kuin kytätä omaa sijoittumistaan listalla. Olen pettynyt kaikkiin niihin, jotka ensin lähtivät listalta isolla metelillä vain palatakseen taas muhimaan omissa siemennesteissään. Vituttaa tommonen lasten leikki. Siis jos joku kuvittelee esimerkiksi saavansa sillä tavalla valtaa ja kunnioitusta, että keikkuu listan kärjessä, niin minä voin kyllä omasta puolestani sanoa, että sellaiset saatanan nysväperseet eivät kyllä todellakaan tule arvostetuksi ainakaan täällä.

***

Pannaan nyt samaan syssyyn mielipide vielä Loka Laitisesta, joka Ilta-Sanomissa sanoo näin:
- Suomalaisnaiset ovat usein lyhytjalkaisia, leveäperäisiä ja heillä on pienet, mutta riippuvat rinnat. Kun siihen vielä lisää kiukkuisuuden, niin seksikkyys on kaukana, Laitinen lataa.

Mutta hyvänen aika, mehän ollaan sitten ihan Loka Laitis -
klooneja kaikki.

22 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Alkaa minuakin tympiä. Äsken kun Blogilistalle menin, tarjosi se ensimmäisenä luettavaksi runkkublogia. Jälleen kerran taas.

Ja sama kehäilmiö pyörii koko ajan; jos blogi on etusivun klikatuimmissa, klikataan sitä usein ja se etusivulla koko ajan.

Tuoreet -sivu takaisin etusivulle. Se on parempi.

Saara kirjoitti...

Joo, kävin minäkin sitten siellä Pinserilässä sanomassa jotakin, mutta se taitaa Samikkikin olla jo niin "valtakunnan virallisen kuumanlistansa" lumoissa, että parannusta lienee turha odotella.

Ohari kirjoitti...

Hyvin sanottu Loka-Laitiselle. Samat sanat! S'on sitten yks... no, mun ei enää tarvitse sanoa, kun sä sanoit jo :-)

Scilla kirjoitti...

Huoh, olen yrittänyt olla klikkaamatta runkkublogia kertaakaan sen jälkeen, kun sitä ensimmäisen kerran luin. Eipä ole minulla ainakaan mitään tekemistä sen kanssa, että se keikkuu tuolla luetuimpien listan kärjessä!

Niin, tulin tänne myös sanomaan että olen alkanut tykätä kovasti blogistasi, vaikka aluksi tätä rehellisesti sanottuna vierastin. En tiedä miksi...

Saara kirjoitti...

No mutta mukavaa kun nyt tulit kuitenkin, Scilla! Minä olen kyllä käynyt silloin tällöin kylässä siellä päin.

***

Ohi Ammuttu, mun olisi tehnyt ehkä mieli sanoa vielä vähän lisää, esim. että eihän se meidän syy ole, millaisessa porukassa se pyörii ja muuta, mutta olkoot nyt.

Saara kirjoitti...

Hah, tulipas kämmi. Tarkoitin, että Scillalla päin kylässä, EI SIIS runkkublogissa.

Sivustaseuraaja kirjoitti...

Kyllä tuntuu hyvältä, kun joku = Saara sanoo asiat juuri niin kuin ne ovat.

Terveisin yksi lyhytjalkainen ja lev(e)äperäinen.

Saara kirjoitti...

Suomalaisten miesten pitäisikin päinvastoin enemmän kehua suomalaisia naisia ja kannustaa. Sitä en ymmärrä, mitä mies kuvittelee voittavansa haukkumalla naisia. Virolaisia naisiako? No tuskin, mutta ehkä maksua vastaan.

Vain naisen suhteen toivonsa menettänyt mies voi sanoa noin. Se tietää, ettei voi menettää enää mitään ja haluaa sen vuoksi naisillekin pahan mielen. Muutenhan tuommoinen käytös ei ole selitettävissä.

Nimetön kirjoitti...

Saara on rohkea, rehellinen, suomalainen nainen. Ei hän muuten uskaltaisi pitää kommenttieläimiäkään:)

Petra

Saara kirjoitti...

Rohkea, rehellinen, suomalainen nainen... ja hemmetin hyvän näköinen unohtui, mutta lisään sen tähän nyt.

Nimetön kirjoitti...

Miten se nyt unohtuikin. Kyllä nyt hävettää ja kovasti.
Hah.
Kaikkihan sen jo tiesi, mitä sitä turhia netissä huutamaan.

Petra

Saara kirjoitti...

No ei sitä tiedä, jos joku uusi lukija tänne kuule eksyy.

Nimetön kirjoitti...

Nysväperseet nimenomaan, kirjoitat Saara pelkkää asiaa! Olenkin käynyt täällä vaklimassa kuukausitolkulla, vaan enpä ole saanut kommentoiduksi mittään.

Tuon Loka-Laitisen mietteitä lukiessa ei voinut kun nauraa rätkättää, niin säälittävä mies. Saman reaktion saa minussa aikaan tuo toplistalaisten ainainen kukkoilu, peeloilu ja se siemennesteissä muhiminen :)

Minulle oli selvää, että raksin sen tilastoimattomuus-ruudun ja meikäläiselle kelpaa enemmän kuin hyvin viikoittaiset 0,5 lukijaani, kun eihän miulla ole edes mitään asiaa (ei ole kyllä niillä spermassalillujillakaan):)

Nimetön kirjoitti...

Saara on todella hyvän näköinen suomalainen nainen. On!

Nyt pikkuhiljaa voisi oikeastaan miettiä listautumista uudelle blogilistalle. Sellaiselle, joka ei pistä asioita jonotusjärjestykseen. Eihän meidän tarvitse olla blogilistan vankeina.

Blogilista perustuu yksinkertaisesti vain uutisvirtojen seurantaa. Näppäräsorminen nikkari pystyy tuollaisia luomaan. Sen jälkeen pitää hoitaa listan mainontapuoli.

Suomeen mahtuu muitakin blogistanioita kuin vain blogilista.fi.

Saara kirjoitti...

Hö, tämä päre kyllä kannatti. Jo toinen neitsyt puhkesi puhumaan! Maija Mallikortille voisi kyllä olla useampiakin lukijoita. Nyt reippaasti vain paljastumaan! Eihän meillä ole kenelläkään toinen toistansa parempaa asiaa. Tai tärkeämpää.

***

Hyvä Silja Orvokki! Säkin näytät tänään tosi kauniilta!

Olen siihen introverttiblogiin vähän pettynyt, koska se ei tunnu ollenkaan elävältä. Se on vähän kuin jungilaisittain blogien hautausmaa, ei millään pahalla.

Jotakin virikettä pitäisi kyllä tähän touhuun olla.

Nimetön kirjoitti...

Kiitoksia Saara kehuista. Otan ne näin marraskuussa innolla vastaan :)

Jotain täytyy tosiaankin koittaa keksiä. Pitää!

Saara kirjoitti...

Öö, jospa joku nuorempi ja innovatiivisempi kehittelisi jotakin?

Nimetön kirjoitti...

Voi jestas! Jo se, että Anus aagim ja Loka laitinen ovat nyt jotain valtakunnan mielipidevaikuttajia, kertoo jotain! Kyllä, on leveä perse ja saatanan ikävä luonne, ja lupaan, että pahenee tästä vaan!

Jotenkin silmäni aina ohittavat nämä blogilistajutut, en ole vain noteerannut, kuka on lähtenyt tilastoista tai tullut ja kävin juuri katsomassa ensimmäisen kerran, montako tilaajaa minulla on, olin ihan järkyttynyt, enkä katso toista kertaa! Sijoituksen katson joskus, mutta unohdan sen aina siinä vaiheessa, kun kirjaudun ulos blogilistalta. Ihmettelinkin, miksi siinä etusivulla tarjotaan koko ajan sitä runkkublogia, että kuis se käsi nyt noin kovast käy, kun se on tuoreimpana koko ajan...kunnes Saara autoit minut todellisuuteen.

Blogilistaa kannattaa käyttää siihen, että etsii sieltä summamutikassa uuden blogin luettavaksi silloin tällöin, siis sieltä jostain syvyyksistä jonkun jota ei ole nähnyt missään mainittavan ennen. Mihin muuhun sitä listaa käyttäisi?
-minh-

Nimetön kirjoitti...

Pieni tarkennus: Loka Laitisen rinnat ovat kaikkea muuta kuin pienet.

Saara kirjoitti...

Ah, joo, Minh. Se mua näissä arvosteluissa vaan vaivaa, että mitä sitten jos onkin iso perse ja lyhyet jalata ja riippurinnat, pienet tai isot, niin mitä sitten? Kamalan herkkä mammanpoika se Loka, kun ei kestä ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Missä lie pumpulissa kasvanut. Muuttaisi Viroon hyvä mies. Tjooh, se AnuS ei kyllä ihan mielipidevaikuttajaksi kai yllä, jos nyt kukaan.

Kyllähän minä osaan blogilistaa käyttää OIKEIN. Kyse on kai siitä, että kun blogilistalle menee, (varsinkin nyt sen kuukautisliitteen jäljiltä) ihan uusia ihmisiä, niin se tarjoaa vaan sitä runkkua, vaikka yhtä hyvin se voisi tarjota jotakin muuta myös välillä. Minusta se ei anna oikein olennaista kuvaa suomalaisesta blogimaailmasta tuollaisenaan.


***

TK, ahaa. En ole niin tarkkaan katsonut, mutta kiitos.

mitvit kirjoitti...

Saara, minä olen taipuvainen ajattelemaan, että lista saatanan nysväperseineen (paikalla!) maalaa varsin osuvan kuvan suomalaisesta blogimaailmasta ja massojen, vaikka pientenkin, kiinnostuksen kohteista. Muuhunhan se ei pyrikään.

Se, onko tuo kuva mitenkään miellyttävä, tai yksilön kasvua tasapainoiseksi persoonaksi tukeva, on taas aivan toinen keskustelunaihe.

Aarnolla on kivat tissit.

Saara kirjoitti...

Mitvit, jösses sentään. Kuinka helvetissä sinä siihen tulit?

Hmm... periaatteessa olet oikeassa ja minulla ei sinällään olekaan mitään runkkublogia vastaan, vielä vähemmän Mitvitin kaltaisen nysväperseen hauskaa blogia. Mutta eittämättä tämän hetkinen asetelma ei minusta kuitenkaan anna blogeista sitä kokonaiskuvaa, minkä sen pitäisi antaa. Minähän olen tilastorajoitteinen, eli en kilpaile missään kastissa kenenkään kanssa, joten ehkä siksi näen asian vähän toisin. Minusta sen listan etusivun pitäisi olla tasapuolinen kaikille, eikä vain massoille.

Yksilön kasvua mielestäni tukee erityisen hyvin se, että runkkaus on vapautettu synnin ikeestä. Ihan hullua, että joku ylipäätään on keksinyt siinä olevan mitään paheellista ja aiheuttanut kenties miljardeille ihmisille ahdistusta aivan turhaan. Kyllä ihminen on sairas, voi herranjumala.

Mutta niin kuin runkkauskin, voi ihmisen elämää rikastuttaa moni muukin asia. Ja niille pitäisi myös antaa tilaa.