sunnuntaina, marraskuuta 27, 2005

Aamulenkin ihmeitä

Typerää olla ottamatta mukaan kunnon kameraa tällaisina aamuina. Kännykällä räpsityt otokset kertovat vain osatotuuden.Ja lisäksi jotakin, mitä ei silmällä sitten kuitenkaan edes erottanut:Mocalle vielä lisäys klo 18.50, joka ymmärrettävistä syistä jäi aikaisemmista pois. Hieno liikennemerkki, kerta kaikkiaan. Mutta tämä otos on otettu noiden kuvien välissä.

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olin myös lenkillä aamulla ja katselin aurinkoa. Huomasin että auringon katseleminen tuntui päässä erilaiselta kuin kesällä. Hämärään tottuneet havaintoelimet varmaan saivat pienen, miellyttävän sokin.

Nimetön kirjoitti...

Nättiä....
Sain minäkin viimeyönä huoltsikalla käydessäni kuvattua puita ja lumista pihaa ja tallennettua lumihiutaleetkin kuviin. Hienoja tuli, kuvaaminen on fantsu harrastus, oli se kännykällä tai vimpan päälle vehkeillä tehtyä.
Onkohan tuo lentokone tuossa alemmassa, mikä näkyy? vaiko....?
-minh-

Nimetön kirjoitti...

Alemmassa kuvassa on ufo.
Ylempi kuva on taiteellinen.
kelpaisi jopa valokuvanäyttelyyni vessan seinälle. Ufo vain jos se näkyisi oikeassa koossaan.
Täällä meinasi näkyä aurinko mutta ei sittenkään ilmaantunut. Kuorrutukset olivat aamulla pensaissa.
t. Äiti

Nimetön kirjoitti...

Vai olisikohan tahra linssissä? Ylemmässä kuvassa näkyy vastaavalla kohdin jokin tummennos puussa. Nyt pitäisi tutkia onko puussa todella sellaista. Tai sitten tarkastaa linssi hah hah. Huippukuvia.

Nimetön kirjoitti...

Moca vaan siis.

Nimetön kirjoitti...

Hyvä sarja. Pannaan Kiasman seinälle. Kontrastiksi sitten vähän tärisevää videonpätkää ja muutama alaston omakuva ja vualaa- identiteetin etsimiskokonaisuus on valmis!!

Eiku siis ihan oikeesti tosi hyvä sarja.:) Irrottelin tossa vaan. Noin vois oikeesti tapahtua, jos sä olisit valokuvataiteilija.

Saara kirjoitti...

Totta. Tää on taidetta. Voisin hyvinkin esimerkiksi kirmata tuolla sumun seassa alostomana. Oh, aivan siis fantsua. :)

Nimetön kirjoitti...

Näytteilleasettelusta päätellen kyseessä on siis todennäköisesti auringonpilkku tai tarkemmin tunnistamaton lentävä esine tai otus. Alastomana viuhahtava tarkemmin tunnistettava otos olisi jos mahdollista vielä fantsumpaa, täytyy myöntää.

tv Moca

Saara kirjoitti...

Tietenkin se on tunnistamaton lentävä esine ja kohta kuvani maine kiirii ympäri maailman ja minusta tulee kuuluisa.