tiistaina, elokuuta 02, 2005

Älyä vaatteisiin

Älyvaatteita alkaa olla kohta kaupan. Pian saa E-vitamiinilla höystettyjä puseroita, sykettä mittaavia ja lämpöä sääteleviä T-paitoja, atooppiselle iholle tarkoitettuja ihon kosteudesta huolehtivia aluspaitoja ja sukkahousuja... Aloin tuossa junassa miettiä niitä lisää. Siis minä tarvitsen ehdottomasti nikotiinitunikan. Tai sitten sellaisen, joka säätelee adrenaliinia. Ja sit mä haluun buranapuvun ja laihduttavat farkut.

Tai miten olisi sukat, jonka käyttäjällä ei olisi impotenssionegelmia? Voi, olisi siis potenssisukkaa ja estrogeenialkkareita. Ja hormonihuppari, selluliitinestoshortsit, läskinpolttopalttoo, insuliini-ihokas, dopamiinitrenssi, unilääkeyöpaita, testosteronipipo, bulimianpoistobokserit, ketoriinirintsikat... siis näitähän riittäisi aivan sairaasti.

42 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nysse vallan riehaantu. "Älä ny tuoliltas putoo!" Mitä mä olen sua lukenu, niin sullahan on noi jo. Paitsi testosteronipipo ja menopaussitumput. Mut mites sitten (suu) pannaan, jos toisella on viagrasukat ja toisella tippuristringit? Mulle nyt äkkiä yks viltikka, ketoriini tai burana, ihan sama!
eki

Saara kirjoitti...

Ota kuule yksi hame happovaivoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Siis terroristithan rupeis heti valmistaan 'älyvapaavaatteita' ja soluttas niitä kauppoihin älyvaatteitten sekaan, ja sit sais pelätä et onks tää aito terveysvaate vai joku piraattirolexsairausrätti.
***
Silmänkääntövankila on kirjottanu niin kauniin.. putzin että.
eki

Anonyymi kirjoitti...

Hame happovaivoihin, hah, älä vittuile mulle! Mitä mä happohameella teen jos mun päähän koskee, häh?
eki

Saara kirjoitti...

Jumankauta eki, tuohan oli neronleimaus.

On vai? Täytyypä vilkaista...

...oijoi, olipas liikuttava petoeläin siellä Uguksella. Herkästi kuvattu.

Saara kirjoitti...

Siis tuo älyvapaavaate oli neronleimaus. Sinä aina ehdit joka väliin.

Eh. No se happo nyt vaan sopi siihen hameeseen. Ota sitten vaikka puudutuspipo.

Anonyymi kirjoitti...

Minä pahoin pelkään että sä seuraavaks saat Nopelin tai Hupelin, eh, rauhanpalkinnon. Ajattele ny, kaikki kulkis kohta nudeina ku ne pelkäis et jos se onkin jokin sairausrätti. Ja ei niitä sit niin enää kiinostas kaneilu ku ne näkis sitä roikkuvaa läskiä jatkuvasti. Ja avot, maapallon väkiluku alkas tippua, ja ja ja... tulis paratiisi, hip hei! maailma pelastus. Ja Saara sais Rauhan ja Nopelin, ja se valittas kesken Tarjan kauden uudeks pressaks, Tarja lähetettäs Naurulle assan vessan kassaks, ja sit sä julistasit itses diktaattorskaks.
Hip Hei, kolminkertainen ELÄKÖÖN kahdella kierteellä taittaen ja eteenpäin TO HER DICT ATOR SHIP MSS SAARA! hei piipaa.. ny piipaa taas... tai diapamibokserit tai...no jotain ees
eki

Anonyymi kirjoitti...

"Sinä aina ehdit joka väliin". Vittu, älä vittuile!
eki

Kaura kirjoitti...

Minulla on jo kauan ollut älyvaatteita, joista osa lämmittää, osa suojaa tuulelta, osa sateelta ja jotkut tekevät kaikkea tätä yhtä aikaa! Nuorena minulla oli semmoisiakin älyvaatteita, jotka imivät uljaita uroita puoleensa kuin lamppu yöperhosia. Mutta tottahan näitäkin kannattaa kehittää yhä pidemmälle.

Saara kirjoitti...

Tsihih... joka väliin.

No mutta tuo ideasi, eki, kuullostaa fantastiselta! Ei mitään piipaa kuule ollenkaan.

***

Kyllä, totta kai kannattaa kehittää, Kaura. Bailumekkoon vähän valoja sopiviin koloihin, niin niitä yöperhosia jää paremmin pyydykseen.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikkapa semmoista tiukkaa älypipoa voisi kokeilla, tai rinnanlämmittäjää.

Anonyymi kirjoitti...

Älä pipoa kokeile, älä! Siinä voi helposti kaks kirjainta vaihtaa paikkaa ja toiselle tulla pisamat. Rinnanlämmittäjä? sullekko? Saara kyllä suostuu, se on ihan mutruna heinäseipäisiinkin.
***
Ettei käsitellä väärin, niin Naurun assan vessan kassa on tärkeämpi kuin YK:n pääsihteeri, Koffin Annan. Vaikka olis kuinka Tena sukseessa Naurulla (niinku ny Saaralla esim. [{ei tark. esimiestä} joka on johtajatar )] niin kyllä silläkin on tsih..ihit pupussa, ja sillon tarttee ryntää vaihtaan kiirulla vara-anonyymit assan vessaan. No niin, ääni on nyt avattu, kun ei vaan se Kassi-Alma tänne pörähtäs, jalat ristiin!
eki

Anonyymi kirjoitti...

Siis Saarahan on ihan työn puolesta perehtyny näihin terveysvaikutteisiin vaatteisiin. Sehän on periny Macilta lahjansa ja on kouluterveydenhoitaja. Niillon ankara johtajatar, tai siis rehtori, se tarkastaa joka päivä kaikilta penaalit. Alukshan ne testas siellä skolessa nimettömillä. Ne heitti ne Pesukarhuun Xylitolin ja Benecolin kanssa, mut ny ne on siirtyny vallan tähän nappipuoleen. Ja testashan se niitä nimettömiä kotonakin, lukitti ittensä käsiraudoilla jääkapin ovenkahvaan, muka että ne pöksyt auttaa, mutta paskat, söi jääkaapin tyhjäks.
eki
***
Ikään kuin taustaa vähän valasen, että omaa häntäänsä se taas täällä nostaa.
eki

Anonyymi kirjoitti...

Mieluummin näkisin että kehitetään älyä sinne vaatteiden alle kuin vaatteisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Se on osottautunu aika toivottomaks projektiks. Siks tää Saaran työyhteisö on keskittyny tähän rättipuoleen. Niillä on yhteistyötä tän "elämä on"- firman kanssa. Ne yrittää vaatteilla parantaa dna:ta. Mä uskosin et se saa siitä toisen Hupelin. (Mistä keleestä tää Hupeli, ai niin se tarttu siitä ennen sitä risteystä, ja vähän sen öljynporaustornin jälkeen, sieltä landepaukkujen Jyväkylästä.)
eki

Anonyymi kirjoitti...

Emmä näistä muuten tietäs mutta se kerran siideripäissään näitä mulle jänkkäs. Ei se varmaan muista itsekään, aika pierussa se oli.
eki

Saara kirjoitti...

Nyt eki narraa, perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Mä arvasin et se ei muista. Älä punastele!
eki

Saara kirjoitti...

Sää valhettelet. Koskaan en oo niin piarussa ollu.

Saara kirjoitti...

No niin, tosiaan. Olin just Macin kanssa taas eläinlääkärillä. On se jumalattoman kallista pitää elukat kunnossa. Ihan hävytöntä. Kunnan eläinlääkärille voisi viedä, jos sinne pääsisi päivällä. Ihan yhtä kalliiksi tulee ottaa päivä vapaaksi töistä. Iltaisin ja viikonloppuisin päivystys siirtyy tuonne kauaksi maille lehmien ja muiden tärkeämpien eläinten takia. Tulee aika kalliiksi ajaa edestakaisin sinnekin. Siihen saumaan nämä yksityiset eläinlääkäritkin sitten osuvat. Nyt on Macilla hiivatulehdus korvassa. Totta kai niin rankan antibioottikuurin jälkeen. Meneehän siinä hyvätkin bakteerit samalla.

Lääkäri katsoi korviin, puhdisti ne samoin kuin minäkin viikon ajan jo, ja antoi korvatipat. 80 euroa kiitos. Kun siihen lisää muutaman viikon aikana käydyt pari kertaa ja lääkkeet, niin ollaan lähellä kolmeasataa. En minä valita, ihmettelen vain noita hintoja, sillä kuinkahan monella on oikeastaan varaa edes eläimiään hoidattaa. Ei varmaan ihan pikkujuttujen takia viitsitä lähteä. Voi eläinparkoja. Ja niiden ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

K/BS ja S/BS, höh, ei ole muita laivoja ku MSS Saara. Mua ette kyllä haistele, haistelkaa Saaraa.
eki

Anonyymi kirjoitti...

Vähäks oli ikävä? ekil ainaski. Saarast mä en niin tiädä, ku sil on jo hurtta.

Vähä pal mul oli rätei, ku tulin Turust. Niin pal kassei. Emmä tiädä onks niis räteis mittää älyy, ainaski tuntu vähä helveti hullult raahat kaikki niit pakaasei.

Antabuspussihousut mä kyl tilaisin, jos soppisi. Ei mun maksa kestä tällaista, s.o. ryyppäämist. Turus on liikka pal kaljaa ja liikka pal runoilijoit. Muka.

Onneks alkka koht ämämmät, penkkiurheilu kohotta kuntto kummast.

Huaumattekste et mun ei tarvi kiroilla yhtässe, simmonen mun miälest on itseilmaissu pahimmilla. Mä ilmasen itteni kaikil muil tavoil.

Ettekä te halu tiätä simmosist tavoist.

Ei sit muuta ku ilossi kuulumissii.

Petra-The-Pan-Hiven-Girl(ei siis nus vähä)

Saara kirjoitti...

Kato Petra! Hyvä kun tulit. Alkaa paikat olla vähän rempsallaan. Mittään ei oikein jaksa tehä. Paree mennä maate vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nonnii nysse Alma tuli antabusbussilla. Ja Saara vaan menee maate, kai munkin sit keljaani.
Onneks ne mulkut häipy.
eki

Anonyymi kirjoitti...

Yhtään ei ollu kyllä Kassi-Almaa ikävä! Mikkä ämmät ny niin kuntto kohotta, päinvasto, ja miten niin alkaa, ämmäthän on aina - osanamme, riippanamme. Ilossii kulumisii, polville sun muille pojasta paheneville. Milläsää ny muka ilmaset, höh, ilmastahan tää on, ihan ilman ilmojakin, puuh. Onpa taivaassa tarjolla lapasillekin... onkse perkele joku rafla se taivas, savunen räkälä, perkele mä haluiskaan ikuisuutta sellasessa istua. Phone Pope! Tel. Vat 69
eki

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaudest se hevonenki potkii, eki. Jiihaa!
Soitin popelle, lähetti terveissi ja lähetti sulle Johnny Walkerin, kun toi sun kulkus on niin ylen vaikiaa. Noussee sit sul polvikin, ettei iha pahenema päässe.

Mää oon kyl sitä mieltä, et nää Saaran tapetit on iha helveti kaameat, must tähän sopii kraffiti. Ostin Lidlist kynsilakkaa kaks pulloo kolmen hinnal, joten nyt sit Saara ilahtuu. Syksy on sisustamisen aikaa. Pink Plossom ja Plum Pittoresq, ne on iha just sopivat tähän olkkarin seinään.

Saara sais olla onnellinen, ku ees joku viitsii raataa tääl. Sen pitäisi kyl hankkii älyvaatteit, sen rätit on kaamei kutei. Mä yritän ees aakkostaa tän vaatekaapin sisällön.

Petra-the-inno

Anonyymi kirjoitti...

Sillon nii maar kauhia noi tupakituskat. Kusse poltti niin soli burn in, ny son burn out. Siks son ku perseeseen...niinko ampiainen. Vespa oikein. Vespasianus. Sen pitäs käydä kattoon Isonsiskon sisustusta, on kauhian hianot blockquotet, että. Sais räplätä sorsaa, se sitä tyydittää. Onhan se vähän uusavuttomakski vanha ja kauhee romu jo. Kui ihmee Pink Punktheriks sä ny rötjäät... Son ½ 4:n junalla tulossa, onneks ne mulkut häipy, vaikka sähän ny tietysti kaipaat haipakkaa häpän pääl.
eki

Saara kirjoitti...

Hohhhoijakkata, täällä ne taas haukkuvat mua niin kotoisasti, että.

Mistä ne mun juna-aikataulutkin tietää.

Anonyymi kirjoitti...

Alma varjostaa sua, son naamioitunu muumioituneeks tuomeks. Sä meet aina istuun ekaan vaunuun ja ekaan penkkiin heti konnarin kopista, kuulemma.
eki

Anonyymi kirjoitti...

Ohan sitä ny tiedettävä kaikki. Sitä paitti mä oon veeär eli Vallan eRinomainen.

Tupakka on muuten hyvää, just kokeilin taas.

Ai, ai, paha olla burn out. Mä taidan nyt kutsua veepekoon paikalle. Tai veepee lehdon tai peekoo kolmevitosen. Joks sytyttää? Paloiks jo?

Anonyymi kirjoitti...

se olin siis mä eli

Petra-the-great-balls-of-fire

Anonyymi kirjoitti...

Se miettii miten se järkkää yt-neuvottelut, tai ulkoistaa meidät ;-(
eki

balls-of-fire, pöh, balls-of-sucks

Saara kirjoitti...

Täällä ei saa tupakoida, koska mun leuat eivät kestä tätä vänkytystä enää toista vuotta.

En ole muuten nyt kesäaikaan mennyt etummaiseen penkkiin. Ihan liian kuuma paikka. Nyt menen yleensä ovesta katsottuna ensimmäiseen penkkiin ja pistän ovenkin auki.

Anonyymi kirjoitti...

Petri ! Kännissäkö sä varjostat vai varjostatko olleskana, ollin kana (suom. huom.) Sehän istuu ihan eri paikassa, kele. Oleksä hukannu ne kuuntelulaitteet? Mehän kai vaan jatketaan dokaamista, sikaria tuprutellaan, nuuskataan ja vedetään pöllyjä nenä jauhossa. Kutsukoon poliisin jos niuhottaa. Vitun käytössähän täällä ei ollut ollenkaan rajotuksia, tiedoksi vaan Almalle.
maki

Saara kirjoitti...

Vai vielä kokaa nokkaan. Polliisi tulloo justiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Iha sama kai se on mitä akkaa sitä varjostaa, kuhan on riittävän iso, ettei aurinko pääs häikäisemään. Ehkä tää ei nyt sit kuiteskaan ollut MSS Saara, koska sillä ei valunut nikotiinipurkkakuolaa suupielistä?

Ooksä Saara nähnyt leffan Smoke?

tervaiset terveiset Petralta

Saara kirjoitti...

En oo.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa kattoo, niin huomaa, miten itsekuri on sullakin kova, siinä poltetaan ihan koko ajan ja tapahtumat sijoittuu pääasiassa tupakkakauppaan.

Petra-the-smoker

Anonyymi kirjoitti...

Siinä smokessa on pääosissa nami-namit William Hurt ja Harvey Keitel, naimi-nami. Tykkää, tykkää.

Petra-the-fan

Saara kirjoitti...

Tiijä siitä itsekurista, mutta kuri on kyllä kova.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekurista viis, kunhan lapset pysyvät kurissa. Niin täälläkin. Itse istua röhnötän sohvalla kossua kiduksissa, mutta lapset osaa nätisti kiittää :).

Nyt kutsuu Robert de Niro ja Al Pacino, sori, valitsen heidät.

Petra-the-good-mother

Saara kirjoitti...

Ai taas ne. Hmph. Eikä ku tarkoitun kuitenkin, että mulla on kova kuri, muilla ei.