sunnuntaina, elokuuta 28, 2005

Jos täältä ei löydy sitä mitä haet, haet sitä väärästä paikasta

Koska Rihmastossa haukutaan reilusti selän takana meikäläistä, mikään ei tietenkään estäisi minua jatkamasta samaan tyyliin. Aihetta olisi vissiin työntää se kuuluisa jättiläisherne nöpönenuun ja kehottaa lyyliä lykkämään tosiolionsa (substanssinsa) ... sinne minne ei päivä paista. Mutta mitäs näistä. Kun aikuisen ihmisen pitäisi älytä pysyä poissa sieltä, mikä sitä ei kiinnosta ja mistä se ei löydä elämälleen sisältöä.

Tämän blogin toinen nimi ei tosiaankaan ole substanssi, mutta niin minunkin on turha etsiä sitä vääristä paikoista ja alkaa valittaa, että miksi sitä ei minulle siellä ollut. Joskus tuuntuu, ettei yksinkertaisuudella ole mitään rajoja. Itse asiassa olen jo pitkään vältellyt paikkoja, jotka ärsyttävät minua ja joissa ei pystytä keskustelemaan. Keskustelu on suuri osa minun substanssistani, vaikka se nyt näyttää monia suunnattomasti ärsyttävän. Noh, minua taasen ärsyttää se, ettei voida keskustella ja blogin pitäjä ikään kuin puklaa ns. tosiolionsa esille ja lukijat sitten lipittävät kommenttilootassa ihastuksesta maiskutellen.

Sattui vielä niin hienosti, että kone tosiaan kellahti. Ensin se alkoi nukahdella, mutta sitten se vajosi kokonaan koomaan. Minä jo luulin, että nyt se kuoli. Aloin jo selata tarjouksia lehdestä, mutta sitten tämä metusalemi heräsikin henkiin, kun sen kampoja vähän ravisteltiin. No, tässä välillä minä jo ehdin leppyä, eli tämä päre oli kaikkea muuta kuin mitä olisin halunnut vielä aamulla sanoa. Nyt sorruin jo hieman hellämielisyyteen.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hellä Saara...halataan. Vai meneeks tää nuolemiseks?

Enivei, käyttöä löytyi substanssi-sanalle, viikonlopun löytö, siis. Pistin sen rihmaan haastetta pukkaa-osioon, sillä tunnetusti sieltähän löytyy substanssia, substanttia ja substralia.

Vaan kiva, et vehkeet toimii. BÖÖ!

Petra

Saara kirjoitti...

Niin no mutta hei, täällähän on syytäkin nuoleskella.

Just, "lailla houkkien ja hullujen"... kerta kaikkiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hulluil ja houkil mää kyl tarkoitin Ketkua, Ekiä ja itteäni, mut kyl sää pääset mukaan joukkoon, meil on aina tilaa. Tää ei oo suljettu klubi, eikä osallistumispakkoa ja jäsenmaksua ole. Ei tartte ees olla läsnä. Henki riittää, jos se ei haise.
Reiskakin voi kuulua klubiin, mut sil pitää olla kiltti. Ruudullinen.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Saat ostaa sen mulle sit karkauspäivänä vai mikä se on. HAH HAH HAH. Mähän kuulun tähän klubiin, HNS, eksä (kenes, keittes eksä sä sit oot)
HAH HAH, muista. Osta kangas! Voita maksa Haimal... Haitille!
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Mikset sä Saara lainannu Maciltä Macciä, Omppua? Onkse se sama josta Eeva haukkas, kaiken kaikkiaan. HAH HAH HAH.
reiska

Saara kirjoitti...

No niin. Meillä tuli täällä aikamoinen tappelu. Ei se murkkuikäinen päästänyt mua lähellekään koko konetta enkä sitten viitsinyt pakottaakaan. Pidin harrastepäivän. Kävin jäähallilla ja kotieläinpuistossa.

Anonyymi kirjoitti...

Harrastepäivä, hui kamala. Kuulostaa työläältä.
Karkauspäivä, selvä, kiltti kiltti Reiskalle, se käy helpost. Tulee takuuvarmast postis, älä vaivaudu ite paikalle. Mä en oo tääl. Enkä siel. No, en ainakaan siel. Jos mä jossain oon, niin syväl...haitis, ilman maksaa. Let's voodoo.
Ja, jesus lever! jesus hjärnan, jesus hjärtat osv.

Anonyymi kirjoitti...

sooli Petra, niin kuin ette tietäis

Saara kirjoitti...

Olihan se vähän työläs, kun vettä tuli taivaan täydeltä ja sitä tunki joka koloon siellä kotieläinpuistossa ja sitten juostiin tytön kanssa jäähallille hakemaan poikia ja jäädyttiin tietenkin niille sijoilleen, kun oltiin kerta ihan märkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ihan sitä mitä arvelin. Hyvä, että on tuo kinttu riesana, on säästynyt kaikelta tuollaiselta harrastamiselta jo monta kuukautta.

Yäk, olipa positiivista. Pitää korjata tapansa.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Siäl rihmas ei tiedet et Saar o Parnassonkii erikoisasiantuntij jo nii ja nii pitkält ajalt et substanssii kyl riit kuha ei olis liikaaki.

Mocarttes

minh kirjoitti...

Blogien kommenttiosastot on kaikki erilaisia(kommenttiosastot, tulee mieleen vähän niinku jonku sairaalan osastot). En tiedä, missä blogissa se tarkoitus on, että bloginpitäjä räkäisee substanssinsa(minä vedän niitä mieluummin itseeni) ja kommenttilaatikoissa fanit käyvät fanittamassa ja kehumassa. Jokaisesta postauksesta saisi varmaan keskustelua aikaan, mutta jokainen postaus ei näköjään innosta keskustelemaan.
Minua häiritsee enemmän se, että kommenttilootasi täyttyy äärimmilleen hetkessä, yleensä kommenteista, joilla ei ole pitään tekemistä postauksesi kanssa ja kun kommentteja on jo 80(chattailua)ja risat, niin ei sitä omaansa enää kehtaa sinne jatkeeksi työntää, kun keskustelu on jo mennyt "ohi".

Keskustelu on kyllä vahvuutesi ja tuntuu, että pääset kunnolla tekemään sitä muissa blogeissa(esim. Kirstin häiriöklinikalla). Minulla sama juttu, ei omaan blogiini monikaan tule kirjoittamaan,minkälaisia ajatuksia ja vastustuksia tai mielipiteitä postaukseni herätti, vaan enempi katsomaan ja moikkaamaan.
Eli kun huvittaa keskustella, väitellä jne niin täytyy kiertää ympäri Blogistaniaa sellaista etsimässä. Kun hyvä keskustelu löytyy, se onkin ehtinyt eetä jo niin poitkälle, että joku on käynyt jo kertomassa minunkin mielipiteeni asiaan.
Tää on niin tätä.
-minh-

Anonyymi kirjoitti...

Minh hyvä! Olen yksi syyllinen, ja olet ihan oikeassa. Koetan lopettaa kommentointia, anteeksi, hölmöilyä. Mutta on se vähän niinkin, että keskustelu keskustelun takia on perseestä, ja pirun tylsää luettavaa. Karen Blixen joskus laski 'aiheet' joista romaanin voi tehdä, ei niitä kovin hirveästi ollut. Se tuppaa olemaan vähän sama keskustelun aiheitten kanssa.
reiska

Saara kirjoitti...

Niin mutta kun minä olen välillä niin yksinäinen ja kaipaan kamalasti juttuseuraa. Mutta ehkä tämä ei sitten ollut kovin hyvä idea.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja ku Saara on niin kiva vempula että siitä on tuskallista erota.
reiska

Saara kirjoitti...

Noh, aikansa kutakin. Täytynee puhua piilossa sitten.

minh kirjoitti...

En minä yritä kieltää ketään juttelemasta, Saarahan tätä blogia operoi!
Kerroin, mikä minua häiritsee(jos edes häiritsee) tässä kommentointi-meiningissä, eikä se koske vain tätä blogia, vaan suurinta osaa lukemistani. Olis vaan niin kiva keskustella joskus niistä asioista, mistä bloginpitäjä kirjoittaa, mutta on välillä vaikeaa tai mahdotonta, kaikki ei ole samalla aaltopituudella.
En minä tässä nyt herranjumala syyllisiä ole etsimässä!
-minh-

Anonyymi kirjoitti...

Älä hermostu minh. Ei täällä aina niin kauhee huiske ole. Käy nyt ihmeessä useemmin Saaralla! Ihan oikeesti.
reiska

Saara kirjoitti...

Äh, ei tästä kannata enää enempää hermostua.