maanantaina, heinäkuuta 18, 2005

Oijoi

Pulmu saa ystävän.

(Via Marginaali)

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten mä saan ton Sirkun köntsät pois skriiniltä, hei????

Petra-the-shit-in-the-computer

P.S. Eiku ihan totta, aika hurmaava tuo Pulmun ystävä, Sirkku.

P.P.S. Mä pussasin ekiä ja nyt se on häipyny. Sori.

Anonyymi kirjoitti...

Prinssit eivät puhuttele suoraan rahvasta!

erich MMIVL von afs sekretär & ad jutaa (u tant, sisälle ja nukkumaan jo!)

Anonyymi kirjoitti...

sweet dreams, this is a lullaby to all you cows:

Sleep tight, my baby
and maybe,
you'll give some milk to me,
oh, I love thee,
hee-hee-hee!

Petra-the-cowgirl

Anonyymi kirjoitti...

Petra the cowgirl has milked the cows and thanks a lot. Also she thanks for the cake, which is, by the way, wet enough. Also she congratulates Saara on this very special day when it rains like hell.

Oh, where is the Prince of Darkness, the little eki-one?

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Päivän Ilta-Panot kirjoittaa lööpissään: "Hullaantunut nainen suuteli sammakkoa Espalla". Saamiemme tietojen mukaan nainen hyökkäsi rupikonnan kimppuun hokien välillä 'sheikkiä' ja välillä 'ekiä'. Ja rupikonnasta putkahti prinssi. Epäilimme juttua uudeksi
Ruokolahden Leijonaksi, mutta tarkistimme lähteemme: kyllä se näin on. Uuden Satakunnan, Tuhatkunnan ja Kymmenkunnan muun läänin ääninherran ja prinssin sihteeri Niklas af Börsten (os. Nikke Pyrhönen, jonka uusi prinssi ensi töikseen aateloi)
kertoo lehdellemme seuraavaa. USTKY:n uusi Prinssi on ottanut nimekseen Benelooktus IV HelvetinSuuri (eng. Hell Of A Dick) (pilkkanimen 'VähäKarvanen' käytöstä heti Pää Pois!)ja hän ei nyt ehdi enää virkakiireiltään enemmälti glögeissä kupsahdella, ei edes MSS Saaran HAHheja vilkuilemassa. Alun alkaen prinssi oleskeli Kilon tienoilla jonkin pahaisen lutakon lumpeella, kutsuttuna vieraana, häntä ruokittiin, joskin murkinat olivat aika puisevia. Sitten isäntäväki hävisi ja tuleva prinssi muutti Hell-Sin-skiin lauleskellen:
"hei, mä lähden tästä cityyn, siellä minut tunnetaan", jne. jne. Itse suutelutapahtumaa prinssi kuvaa kuvottavaksi: "se ämmä haisi valkkarille, sillä oli parta ja se kävi heti kiinni persekalleuksiin", itse lopputulokseen B IV HS on tyytyväinen. Blogeja ei prinssi suostu pahemmin kommentoimaan,
sanoo vaan korottavansa valtakunnan monopoliajattelijan, "Satakunnan Auringon ja Ajatusten Niagaran",
kirjailija Juha Seppälän hovikirjailijakseen ja hankkivansa tälle pikaisesti Nobelin kera asiaankuuluvin sytytyslangoin. B IV HS tyytyy vain siteeraamaan Juha Seppälää jota hän kutsuu neroksi vailla verta: "Muutaman julkkiksen lisäksi blogeja pitävät enimmäkseen siis tavikset, joilla on liikaa aikaa ja latteaa sanottavaa sekä tietokone. Se on demokratiaa." Sanan demokratia kohdalla prinssi päästää tukevan tuhahduksen ja pieraisee bloggareille kylmät.

Toimeksi saaneena, USTKY:n Prinssi Benelooktus IV HelvetinSuuri, psta, Secretary of Foreign LoveAffairs, Niklas af Börsten (hyvännäköset böönat saa/ja pitää ottaa yhteyttä!)

Anonyymi kirjoitti...

piipaa-piipaa-piipaa, hus tieltä, hänen korkea-arvoisuutensa VähäMuna af Dickheadia ollaan kuskaamassa kallopienekskartanoon, so.itse asiassa yksiö Kontulassa, mutta ei se sitä itse tajua, joten hällä väliä.
Yksiön arv. VM of Dickhead jakaa valtakunnan totuudenpuhujan J. Seppälän kanssa. Molemmille annetaan hoitona läppäri ja käsky kommentoida polkkapisteissä. Ruuaksi sammakonreisiä.

Miten niin muka aikaa? Ei mulla ole aikaa kommentoida.

Miten niin muka tavis? Julkkis mä oon.

Miten niin muka latteaa sanottavaa?
Eihän mulla edes oo mitään sanottavaa.

Miten niin muka tietokone?
Mulla on kaks.

Petra, joka edelleen syö saaran kakkua, kieltäytyy suutelemasta samamakoita edes kilon paloissa, koska niistä voi tulla ekejä.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, eihän mulla edes ole blogia, piipaa-piipaa-piipaa.

Petra the polkaless

Anonyymi kirjoitti...

Eki aka USTKY:n Prinssi Benelooktus IV HelvetinSuuri ei kommentoi Petruskan kommentteja. "No Comments. Minä juon nyt kahvia". "Lähettäkää sille naiselle Kontulaan joku Juhani Palmun Jänis". Ensimmäiseksi virkatoimekseen Prinssi ei tee perinteistä vierailua Ruotsiin:
"Sinne Takaovipoikien ja Suklaamunien maahan minä en mene". Sen sijaan Prinssillä on vakaana aikeena hyökätä EUvostoliittoon ja kitkeä sieltä sekä retiisit että porkkanapenkit.

Toimeksi saaneena, USTKY:n Prinssi Benelooktus IV HelvetinSuuri, psta, Secretary of Foreign LoveAffairs, Niklas af Börsten (hyvännäköset böönat saa/ja pitää ottaa yhteyttä!)

Tästä lähtien lyhyemmin: SFLA, af Börsten (böönat, postia tänne heti!)

Anonyymi kirjoitti...

Mjuuten, bööniäkö sine haluta? Mine lähetä sjinulle yks kaffeböönä, aromjimokka, njautitaan hjuvassa seurassa.

Veenäjän Petruska

Anonyymi kirjoitti...

Her Ladyship MSS Saara suuttuu, saat siltä turpiis Petra, ja syystä! Pudonnut 13 sijaa, 2 lopettanutta tilaajaa.

SFLA, af Börsten (böönat, cum´on!)

Anonyymi kirjoitti...

Eikun siis hirteen, bai-bai pai pai.

Oh, where is my coffin, dear Dracula-eki? Why are your teeth so sharp...

Petra-the-neckless

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuten mut son niin tarkka tosta sijotuksestaan listalla. Ei se tykkää et hiiret hyppii pöydillä ku kissa on poissa. Se on muutenkin äree ku se tulee töistä kuumassa junassa, ja täällä on vaan dokattu. Älä häivy, vie nää tyhjät pullot, petaa sänky, ja ikkunat auki et röökinsavu häipyy, miks sun piti sen jääkaapista syödä, perkele, siisti ny vähän, vittu, ei se mitään huomaa sitte. Huonekalut paikolleen ja se rikkinäinen vaasi johkin roskiin, ja lakase kanssa!

SFLA, af Börsten (böönat, CUM´ON!)

Anonyymi kirjoitti...

Mihkä se menit, ei se vielä pääse töistä. Paljosta vetoo et se sanoo ekaks: "Voi yhen kerran teijän kanssa!" Satasesta?

SFLA, af Börsten

Anonyymi kirjoitti...

Eiku se sanoo, että HAH.

En mä minnekään mennyt, mähän olin pesemässä ikkunoita, kun joku oli yrjönnyt ulos ja tähdännyt huonosti. No, ruusupensaat säästyi.

Mä en muuten ymmärrä, miten tää päivänsankari jaksaa istua kuumassa junassa ja vielä käydä töissä (ei kai se tullut jo...?). Olis koneen ääressä niin kuin mä ja sä ja kaikki sun sivupersoonat ja sydämes sivuäänet. Niinku meitä olis vaan kaks, pelkästään sua on kakspluskakspluskaksplussata.
HAH.
Mä tilasin sille kaksplussan, se lukee liikaa maitotölkkejä, pitää kehittää sitä.

Vie nyt se koira ulos, mä hoidan jääkaapin tyhjentämisen sen aikaa.

Petra-the-reckless

Anonyymi kirjoitti...

Joku oli, kukahan se oli, niin. Sanotaan et se oli Mac ku pökläs ton tohon matolle. Ihan sama mitä, se ny lukee vaikka Tekniikan maailmaa. Ei tää hurtta tästä tuulettimen edestä mihkään lähde, potkase sitä vähän.
Satanen vetoo ettei se sano ainakaan HAH, vihanen se kyllä on, ku perseeseen ammuttu... no joo.

SFLA, af Börsten

Anonyymi kirjoitti...

Töissäkö, no se on ny vähän tunnollinen ku se sai ylennyksen. Perseellisen pitää yrittää, niinhän se sano. Mut emmä usko et se siellä muuta tekee ku kattoo penaaleja, johtajatar kyttää pissiksien penaaleja, ja Saara kollien.

SFLA, af Börsten

Anonyymi kirjoitti...

Nysse tulee, häipätään, mennään mettän kautta junalle ettei se nää - mikä perkeleen enkeli tässä... - jumalauta - nysse meni rikki.

SFLA, af Börsten

Saara kirjoitti...

Mitä! MITÄ PIRUA TÄÄLLÄ ON TAAS TEHTY? Petra! Eki! Ja nyt esiin sieltä ja vähän sassiin.

Mitä tämä kaikki sotku oikein tarkoittaa? Noh. Mitä tämä on? Mitä teidän kanssanne oikein pitäisi tehdä? Mitä? Vastatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ny ihan iisisti vaan, se mitään tajuu. EI PERKELE, jätiksä sen mankan sillon päälle. Heippa Saara, en ehdi ny, mullon prinssin briiffi, kysy Petralta.

SFLA, af Börsten

Saara kirjoitti...

Samperi minä sulle vielä prinssit näytän.

Anonyymi kirjoitti...

Noku Petra..

Anonyymi kirjoitti...

Emmä mutku Petra...

Saara kirjoitti...

Noku ja noku. Nyt kuule.

Saara kirjoitti...

Kyllä minä teidät vielä kiinni saan, turha pakoilla.

Anonyymi kirjoitti...

ssshh petra, sä olet satasen pystyssä, shhh

Anonyymi kirjoitti...

sshh, kyl tää tästä, ku ei vaan se blogisanomien mulkku pistäs kuvia lehteen, no pidätä perkele, tai kuse housuus, ei se, se värkkää kohta täyttä päätä uutta pärettä, shhh... no okei, okei, mä soitan sille

Anonyymi kirjoitti...

No Heippa Saara, pikasesti soitan tässä briiffin tauolla, noku kyl se oli ihan sun oma vika oikeesti, mitäs käskit pussata, ja sit Petra tietysti...kylhän sä Petran tiedät, sehän on ihan... niin niin, no JOO JOO, mut ny pitää mennä, briiffi jatkuu, moikka, koita pärjää, no hei, hei

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoittaaks tää, ettei me päästä talonvahdeiksi, kun saara lähet lomalle? Miten niin, kysyn vaan. Vähä epistä.
Tulis ny eki sielt briiffist, niin se vois kyl vahvistaa, ettei me todellakaan olla kustu sun akvaarioon. Se oli Mac. Ihan totta. Ja mitä sä enää itket sitä kaappikelloa, ei se ollut ees uus.

Nää sun puberteetit täällä melskaa, kuule lapsia pitäisi kasvattaa, jos niit kerran hankkii.

Miten niin, mis eki on? Ei takuulla oo siel vaatekaapis. Se on tullut komerosta jo aikoja sitten ja leikkii nyt pikku prinssiä.

Mul ei oikeastaan oo aikaa täs nyt enempi jutskata, ku pitäisi lähteä talonvahdiks taas ens yöks. Perästäpäin sit kuuluu, misä mennään.

Hei, saara, kamoon, älä ny itke. Kyl eki korjaa kaiken. Heti, kun se tulee sielt briiffist.

Petra-who-is-sorry-now

P.S. V***u mä mitää satasta maksan. Ostan sul prinssinnakei.

Anonyymi kirjoitti...

Jätä ny eki vähä niit nakei Macil.

Petra-the-animal-lover

Anonyymi kirjoitti...

Siis jos sä et sitä satasta pistä ja sassiin mä kerron mitä todellisuudessa tapahtu sen akvaarion ja kaappikellon kaa, miten sä nousit...no joo. Lapset siellä kyllä eli ku pellossa vaikka kuinka komensi. Kiva paikka sullon kyl vetää häppää jos stadissa on vähä hottii, voitas tulla toisteki vahtiin paikkoja.

Saara kirjoitti...

Blogisanomien mulkku? Varohan sanojasi.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ei tapa, se on mainosta vaan.

Saara kirjoitti...

Niin niin, ajattelin vaan, ettei se mulkku tule tänne rähiseen... hahhah.