torstaina, heinäkuuta 14, 2005

Ei mitään sanottavaa

Kävin lomalla rannassa pukkaamassa kotilolle vauhtia. Se kellui selällään ja haukkoi henkeään. Lopulta se pääsi nuljaskoilleen ja eteenpäin. Kohta tuli isäntä ja sanoi, että rannassa on kahjo kotilo. Se kelluu selällään eikä suostu tarttumaan takaisin kallion limaiseen pintaan. Vähän ajan päästä tuli tytär, joka kertoi pelastaneensa kotilon hengen. Se kun kuulemma kellui selällään. Minulle tuli mieleen, että jospa kotilolle oli tullut mitta täyteen ja meistä jokainen yritti vuorollaan kannustaa sitä jatkamaan. Ilmeisesti turhaan. Vähän ajan päästä me kaikki kyllästyttiin mokomaan itsepäiseen keljuun. Olen joskus auttanut perhosen toukan tien yli, kun olen ollut koiran kanssa lenkillä. Takaisin tullessa se toukka oli taas tiellä. Pitäisiköhän niitä ylipäätään auttaa vaiko eikö.

Tiedättekö mitä tällainen postaus tarkoittaa? Aika epätoivoinen yritys. En vain kestänyt tuota päitä katkovaa konetta enää eikä varsinaisesti ollut mitään asiaakaan.

20 kommenttia:

..:: J ::.. kirjoitti...

Well i dont understand the language, but your pictures are cool :) i used to take pictures of snails like that myself.. reminded me of when i was back home in Bombay

Saara kirjoitti...

:)


Nice to see you here.

Anonyymi kirjoitti...

Itsetuhoisuus luonnossa lienee luonnon laki.
Kuuma. Äh, päättömänä on vaikea aukoa päätään, pitäisiköhän pyytää ekiä lähettämään edes toinen pää takaisin. Ihan sama kumpi.

Jäätelöäkään ei tee mieli...

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kunnioittava ihmettelyni kohdistui myös valtaMEEDIO TV:hen, ihme, siellä napsutellaan sormia 3:n sekunnin välein. Minusta toi pääkone sopisi TV:hen paremmin, sormien napsuttelu mitään oikeasti kerro.
Nuori hra Petri, jos on tehnyt kuolinluovutustestamentin sitä on juridisesti hieman vaikea perua. Paketti 16, lähetysseuranta nro JJFI 9999990005354123196 saapui onnellisesti perille, ja ilman pommia, thx! En kyllä keksi alapäälle mitään käyttöä, mihin sitä yleensä käytetään, tässä on sellaisiakin varaosia joita en löydä omastani? Ensimmäisekseen ja toisekseen eivät nämä päät toimi ilman keskiosaa ;-( Ja turha näitä on takaisin halata, ei näissä ole jengoja, joilla palautus onnistuisi!
Millä sä muka sitä jäätelöä ilman päitä nauttisit vai onksulla ylätievetskari masussa?
eki

Anonyymi kirjoitti...

Päistä kyllä ilmeni sekä hiilivety- että gravitonianalyyseissä monia mielenkiintoisia asioita:
1. päällä oli nukuttu pommiin
2. sitä oli yritetty tuhota monilla kemikaaleilla (kaalia kemikaaleilla)
3. päätä (toista) oli käytetty ergonomisesti aivan mahdottomissa asanoissa jne. jne. jne.
Ei voi muuta kuin todeta: ihmeelliset ovat päitten tiet!
eki

Anonyymi kirjoitti...

Mainitsin ana-lyysimenetelmistä vain muutaman, erilaisista lyysseistä ja niitten materi-aaleista en tässä yhteydessä (yhteyden erillisyys kyllä olisi an sich mielenkiintoinen hutkimuskohde), siis... korostan (en tähdennä, ettei tarvitsisi puuttua astronomiaan tässä yhteydessä, taas) siis korostan (viiden sentiin piikkarit) että nämä ovat vain alustavia (siis hiivattomia) huolettomien tutkimusten tuloksia (huolellisissa tutkimuksissa paljastuisi kuitenkin vain hirveästi huolia ja huolestuttavia tuloksia) tai siis ei oikeastaan tuloksia, vaan alustavia tuloksia, pikemminkin (tähän) ikään kuin premissejä tai luonnoksia tuloksiin, eli uloksia niin kuin me tutkijat niin leikillisen lystillisesti... piipaa piipaa?
eki

Anonyymi kirjoitti...

oh those nice young men in their clean white coats, they comin to take me away, ha haa - hear, here i come kellokoski clockhurted watchrapids hanforss ellär hyr
siaksko saisko häirikkö-eki joskus ees taukoilla pausin tee-breakin t-shirt-breakin repiä paitansa paitansa-ja-perseensä

Anonyymi kirjoitti...

Tätä en voi vastustaa, en. Sitten kyllä lupaan poistua häiriköimästä pitkästä jouksusta pitkäksi syötöksi, siis paitsioon. En kyllä kastelemaan entisen vaimoni kukkia, hyi, enhän toki. Siis HIP HEI, me? naiset? voitimme jo nyt Silta-Lehden ja Kasin avustuksella pressavaalit, hurrah!! Ei puolivallattomasta poikiksesta yksin pressua tule, ei! Mitä taas tulee/se kyllä menee, jatkuviin samoissa viestimissä pyöriviin huhuihin Ekistä, Ekin salarakkaasta ja Ekin muka salaisesta suhteesta Elämään , vastaan: en myönnä enkä kiellä !

Saara kirjoitti...

Tsihhihh... Eki taas vauhdissa.

Anonyymi kirjoitti...

Lähetys JJJ 3425657839204 on juuri postitettu, sisältää torson, kokoa yhteen ja sinulla on oma kotiPetra. Liimaa päät aikaisemmin saamistasi paloista. Jenkoja ei tosiaankaan ole, ne lähtivät toisessä lähetyksessä jäätelötehtaalle vohvelin reunoiksi.
Pliis, koeta itse keksiä kumpi pää on kumpi, ei pidä luottaa siihen, että naama on kuin p*******ä, ei se aina ole niin. Tai sitten on.

Piipaa-piipaa, kuuleeko Kellokoski, hahaahahahahaa, they are coming to take you away, hihii, hahaa....ei sulla ole mitään salaelämää, ei salarakasta, me tiedetään kaikki!

That's everything and nothing but the truth.

Petra-the-law-and-order

Saara kirjoitti...

Oikeesti, en välillä enää erota teistä kumpi on kumpi.

Anonyymi kirjoitti...

Kamoon, Saara, mä en ole setä vaan täti!

Petra-and-god-created-woman

P.S. Ja eki on tuhma, mä en. Nice is my middle name.

Anonyymi kirjoitti...

P.P.S. Ja minä olen välillä poissa, siis hiljaa, eki ei koskaan.

Saara kirjoitti...

Niin mutta eikös se Ekikin ollut välillä täti? Mistä näitä erottaa.

Sille undercovervauvalle älytin, että olen Saara-setä, koska se kävi jotenkin paremmin. Tai siis X-setä. Noh. Mutta sinne päin kumminkin. Hitto. Alkaa vähän viskoa päästä.

Käytin parantajakoiran juuri lääkärillä, kun "hotspot"-ihottuma on niin pahana, eivätkä edelliset antibiootit auttaneet yhtään. Ihottuma vaan levisi ja mätää tulee posken täydeltä. Jäk. Kyllä oli tukala reissu. Kuuma odotushuone ja lääkärit puoli tuntia myöhässä. Ja kun Mac näkee toisen koiran... voi jessus... se on niin innoissaan, ettei siitä tule loppua ollenkaan. Se vinkuu ja haukkuu kun ei pääse koirien luokse. Ja niitähän riitti. Se ulisi puoli tuntia yhteen menoon ja lääkäri vaan sanoi, että "anteeksi, kun ollaan vähän myöhässä... no, mutta hyvähän se on välillä opetella tuota kärsivällisyyttä". Eihän tuo lellipentu mistään kärsivällisyydestä mitään tajua. Se oli ihan sekaisin. Olihan siellä jos jonkinlaista koiraa. Yksikin pikkuinen narttu kävi röntgenissä, kun sen maha oli paisunut niin isoksi. No hemmetti, pentujahan sieltä oli tulossa. Oli pieni yllätys isäntäväelle. Se koira ei ole kuulemma ollut missään niin, etteivät he olisi tienneet jamitään sellaista ei ole kuulemma tapahtunut. Jeesuskoiria sieltä sitten vissiin tuppaa tulemaan. Oletteko valmiita?

Mutta Mac sai tujut antibiootit ja maukkaat kipulääkkeet. Ostin myös gefiluspiimää, ettei vatsa mene sekaisin. Eiköhän se nyt siitä ala parantua, että pääsee taas karkailemaan. Nythän se on tuommoinen flegu, voi repukkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aina valmiina, jos jeesus tulee. Mutta jos niitä tulee kymmenisen, niin sitten tekee tiukkaa. Se on monijumaluutta sitten, sano. Vähän hajottavaa.

Jos eki on täti, niin kai minä sitten olen setä.

Tai ei kumpikaan mitään.

Minullakin on hotspot-ihottumaa, veisitkö, saara, lääkäriin? Lupaan olla vinkumatta toisten koirien perään. Minulla on jo kärsivällisyyttä, se todistettiin seisomalla taas viisi päivää kentän laidalla katsoen pyörivää palloa. Kertaakaan en juossut kentälle pallon perään.
Ihon vaan poltin ja nyt on niin hot-hot-hot.

Onneksi HelsinkiCup on vaan kerran vuodessa. Iho ei kestäisi. Ei.

Toivottavasti antibiootit tehoavat ja flegmaattisuus häviää.

Petra

Saara kirjoitti...

Hehheh, et kirmannut pallon perään? Kattos Petraa. Reipas tyttö.

Anonyymi kirjoitti...

Hau-hau, paikka! Onnistuu.

Petra-the-dog

Anonyymi kirjoitti...

Perkele Petri! onpas, salapakastinkin, mutta suurin niistä on pakkaus, taara. Te musta mitään tie valkeesta. Petra on rahan ruokaa, siis oravan, pelkkää pähkinää, nuts, täysin hullu, mä vasta vähän vaiheessa. Helsinki Kupissa, niin, nyt se omistaa jo maailmankin, nuts! Tulee suolat silmiin, perkele, teen sit vaikka puusta naisen, vohvelin osistako tässä ny pitäs nainen koota. Ryhdistäydy Petri, pimpselipom, takkia ompeli, ja kävele itse Kellikseen!! Ratifioi itsesi ja liity Kioton ilmastosopimukseen kuumines & with spithots, inte på golvet, ei nenille! Eki on SETA vaikka OIVariinassa paistas muttei birdie, Petri halkes jo syntyessä, M.O.T. Hieman aamujäykistelyä, mehr coughia, lisää dieseliä kuppiin.
eki the-middle-name-nais-jossais

Anonyymi kirjoitti...

Sitä paitsi (todellakin!) minä en puhu edes unissani, saati että olisin täällä aina taikka vaikkapa heti aamusta, pois se minusta! Mikäkö, en tiä. Pistän pääni pantiksi, huh, että Petran suu alkaa käydä ennenku sen silmät aukee, ja se käy vielä pitkään sen jälkeen kun sen silmät on menny kii. Vaikka puheliaita ne on kuolleetkin, kauhee pälätys ku ne puhuu puuta heinää.
eki-the-nais

Tod Thiessen kirjoitti...

Impressesed.