tiistaina, heinäkuuta 12, 2005

Kivi sydämelläEilen oli töissä heti helvetti irti. Ihan kaikki eivät halunneet lomaltaan palata, vaan päättivät jatkaa oivallista ryyppyputkeaan hamaan tulevaisuuteen. Ah, kukapa ei näillä säillä haluaisi. Jonkun on nyt silti revettävä kahteen paikkaan yhtäaikaa, koska yhtäkään extratyöntekijää ei myöskään kiinnostanut painaa hommia tällaisena päivinä. Perheellisen on sentään pakko yrittää.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just joo, hullut vaan työtä tekee -ja perheelliset. Vähän sama, kun yrittää saada porukkaa töihin, kun on joku juhlapäivän aatonaatonaatto tai joku yleinen valmistumispäivä tai koulujen lopettamispäivä. Ei voi tulla töihin, kun serkun kaiman tyttöystävä juhlii lakkiaisia.

Höh, toteaa nimimerkki "asiaa sivusta seurannut"

eli Petra-the-taas-täällä-kaupungissa-milloin-ei-kentän-laidalla-auringon-alla-katsomassa-fudista

Anonyymi kirjoitti...

P.S. Hyvät kuvat

sama eli Petra-the-äh-en-jaksa-uudestaan-samaa-sähellystä

Saara kirjoitti...

Jooh, eihän niitä nuoria voi hirveästi siitä syyttäkään, kukapa ei käyttäisi tilaisuutta hyväkseen nautiskella kesästä. Mutta ei olisi onnistunut moinen meininki meikäläisen nuoruudessa. Täällä työpaikkoja tulee ja menee, eikä niistä sillä tavalla olla enää huolissaan.

Tänään tuli sitten toinen kriisi heti toisen perään. Yksi on sairastunut myyräkuumeseen. En enää tiedä mitä teen. Muutan kai töihin asumaan vähäksi aikaa. Olisin iloinen kylmemmistä säistä joka tapauksessa. Meinaa viedä voimat tämä. Junassa oli ehkä nelisenkymmentä astetta tuossa illalla, koska kännykän lämpömittari alkoi näyttää miinusta. Töissäkin oli ajoittain 35 astetta. Meinaa happi välillä loppua.

Aäh, ei pidä tulla sanomaan, että lakkaa valittamasta kuumuudesta. Enkä lakkaa. Minusta tämä ei ole hauskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa varmaan muuttaa sinne töihin, säästyy junan helteeltä, eikä tarvitse herätä niin aikaisin. Etsit vaan mahdollisiman viileän paikan nukkua. Pääsee samalla perheen huoltamisestakin. lepoa sielulle. Rauhaa.
Jep, joka paikassa pitää olla yksi nestori, se dinosaurus, joka on aina paikalla, ollaan me se.

Ah, muistan kun vuonna se ja se olin 15-vuotiaana Osuuskaupassa kesätöissä, ei siinä tunteja eikä voimia laskettu ja tuskin uskalsi tupakkatauolle mennä :)

Kiva, että on tullut siihen ikään, että voi muistella vanhaa hyvää aikaa.

Tai sitten helle on pehmentänyt viimeisenkin pääni. No, minä tykkään tästä helteestä, koska en ole töissä, vaan odottelen edelleen sinne leikkaukseen pääsyä ja sitä odotellessa tappelen kelan kanssa siitä, kannattaako minulle lainkaan maksaa sairaspäivärahoja. Ollaan vähän eri mieltä.

Kuumana käydään, sekä sää että Petra-the-hot-hot-hot.

Saara kirjoitti...

No niin justiinsa. Minäkin muistan vanhoja aikoja aina vain paremmin... voi ei.

Toivotaan, että tästä helteestä on apua eivätkä kelan virkailijat jaksa tapella, vaan antavat luovutusvoiton. Tämä on kyllä varmaan jokin utopia. Hm.

Anonyymi kirjoitti...

Mukava tavata ihmisiä, jotka vielä uskovat ihmeisiin :) Ei maar, huomenna minun pitäisi saada paperi, joka oikeuttaa minut menemään kelaan selvittämään asiaa eli toivossa täälläkin elellään ja utopiaa elätellään. Halleluja.

Vaan eikö ole mukava muistaa edes jotain -vaikka vain niitä vanhoja. Hähää, päivän positivismi. Helle tuhoaa minut!!!!! Missä on inhorealismini? Positiivisuus on p******ä.

Kaikki taitavat nukkua jo? Haloo?

Petra-not-the-sleeping-beauty

Saara kirjoitti...

Kyllä sitä enemmän tuli sängyssä pyöriskeltyä kuin nukuttua ja töihin tästä taas on lähdettävä. Nämä kaksi ensimmäistä päivää tuntuvat jo viikolta.

Anonyymi kirjoitti...

eksää perkele petri vois potee ne kuumat aaltos itte, mitä sä niitä mullekin postaat, häh
minkä taistelukentän laidalla, onksny joku sota vielä jossain, eiks nyjo hammas käyskele kedolla yhressä leijonapastillin kaa
ai niin sä osallistut siihen vaahtosammutinfutariin mimmiliigassa
eikse nurmi nuudu sun aalloiltas
eki-stä tuhma

Anonyymi kirjoitti...

ai niin sä meet sinne leikkaukseen, sulta poistetaan lopullisesti se pää jonka jätit sinne saaren rannalle
lähetin siitä operaatiosta saaralle ihan emaililla kuvankin mut tuskin se sitä tänne pistää ku se on vihanen ku perseeseen ammuttu karhu
eki

Anonyymi kirjoitti...

Ai, siäl ne kuumat aallot on, eki-tuhma. Kiva tiätää. Ilmankos mul on ni viliponen olo. Kiva. Mää lähetän sulle mun päänkin, sit ku se leikataan pois. Haluuks sä ala- vai yläpään? Onks välii? Em mä ainaska o huoamannu mittää eroo niis, molempi mä oon käyttäny hualel.

Emmä tiädä mistä vaahtosammuttimist, mul on käytös paloletku. Se o vähä kiva. Simmottis kätevä, sammuutta palon.

Älä ny lähetä saaral mittää enempä kuvei, miks vihastutta toist? En mä ymmärrä. Ollaan kavereit.

Petra-the-headless-and-cool

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kumpi pää tahansa, tai vaikka molemmat, thx! Paketti 16, plz! Paloletku, eikö vähempi riitä? ou jea, sullon tosi levottomat, hm, jalat. Saaralla on kännyssä lämpömittari, olen tässä ajatellu patenttia, jos insinöörit vaikka suunnittelis kännyn toiseen päähän partakoneen, toiseen Lady Shaven, ou jea, tällä mä hankin miljoonan, tai ainaski jonku Joonan. En lähetä enää, sillä kun on sellanen räjähtävä toi temp.. permanentti.
eki

Anonyymi kirjoitti...

Toi pään poisto on kyllä aika tehokas hoito hilseeseen, se auttaa 99 tapauksessa sadasta.
eki