maanantaina, heinäkuuta 25, 2005

En oo mitään tehny, mitään en oo tehny


Moneskohan kerta tämä jo oli, kun työnnän kädet vapisten avaimet auton virtalukkoon ja kaasutan koiran perään sydän läpättäen. Milloin löydän sen suu vaahdossa juoksemassa, milloin joku ystävällinen ihminen on napannut sen kiinni tai milloin olen hakenut sen putkasta.

Tulin juuri, adrenaliini kohisee vieläkin suonissa. Nyt Mac oli tyytyväisenä vieraitten ihmisten autossa. Siellä se kökötti farmariauton perätilassa tien varressa. Ne ihmiset olivat kysyneet siltä, että tarvitseeko se kyytiä ja Mac oli hypännyt autoon hyvin tyytyväisenä. Ah, kiitoksia hyvä herrasväki, tämäpä oli ystävällistä.

Mac rakastaa autoajeluja, kyllä minä sen tiedän, mutta että sille on ihan sama kenen kyydissä se istuu, kunhan maisemat vaihtuvat. Ja katsokaa tuota pärstää. Tuolla tavalla se sitten tapittaa, kun minä läksytän sen oikein kunnolla.

9 kommenttia:

KaRpALo kirjoitti...

Mikä tää sun Mac on rodultaan, kun näyttää vähän labbikselta, mutta ei taida kuitenkaan olla.

Anonyymi kirjoitti...

kannattaisiko pitää koira kiinni??

Saara kirjoitti...

Ai kotona? Ei sitä oikein voi kiinni pitää. Se lähtee sisältä.

Saara kirjoitti...

Jaa niin, se on melkein labbis, mutta sen isukki on bordercollie. Siitä syystä sen nimikin on Mac.

Karpalo kirjoitti...

Mun työkaveriystävällä on labbis jonka isä on karjalan karhukoira ja se on aivan mieletön karkailemaan.Ihan samanlaiset oireet. R sanoo että Maili luulee että se on niiden perheen pääasiallinen ruoan hankkija. Kerran se oli anastanut jonkun grillistä kokonaisen lohen ja tuonut sen R:lle lahjaksi. :)

Karpalo kirjoitti...

Millanen ovi teillä on että se saa sen ite auki. :)

Saara kirjoitti...

No eikäku meitä on liikaa. Aina joku luulee, että toinen katsoo sen koiran perään. Ovi käy jatkuvasti, kun lapset tulevat ja menevät, mutta kyllä me tosiaan joudutaan telkeämään sohvalla takaovi kiinni silloin kun se jää kotiin yksin. Ja jääkaapinkin se on syönyt tyhjäksi monta kertaa, mutta nyt siinä on lukko. Saa se tavallisen sisäoven auki, siis sellaisen jossa on vain kahva, eikä ole väliä mihin päin se kahva kääntyy ja mihin päin ovi aukeaa. Kaikki aukeavat. Pääsisäänkäynnin välioven kahva otetaan sisäpuolelta aina lähtiessä irti, kun se pääsee muuten ryntäämällä ulos silloin, kun lapset tulevat koulusta kotiin.

On se vähän sellainen. Sitä ei oikein mikään pidättele.

Saara kirjoitti...

Mac ei ole tuonut mitään muuta kotiin kuin lepakon.

Anonyymi kirjoitti...

Onnellinen koira!

Sanoo eläinystävällisesti
Seija