torstaina, kesäkuuta 02, 2005

Nappien kapina

Sellainen merkillinen tapaus sattui tänään, että minulta lähti aamulla farkuista nappi. Singahti vain...tsip.... kop. Että se siitä jääkaapin ovessa roikkumisesta sitten. Noh, ei tuo vielä mitään. Menen töihin ja L. tulee vessasta samalla oven avauksella ja kysyy, onko minulla neulaa ja lankaa, häneltä kun lähti housuista nappi. Ei, me emme töissä roiku porukalla jääkaapin ovessa. Emmehän me ehdi siellä kunnolla syömäänkään. Meillä on muutakin tekemistä. Mutta ei tässä kaikki. V. syöksyy tästä nappifarssista tietämättömänä töihin pari tuntia myöhemmin ja hihkuu, miten housut puttoo ku nappi lähti.

Mitä tästä pitäisi ajatella? Onko tämä jokin enne ja jos on, niin mikä?

21 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ennepä hyvinkin, hassu-Saara. Mutta mikä? pitäisikö järjestää kansanäänestys? Vai sanooko Kirja mitään? Mies on vaimonsa pää, jalkojen ei pidä jalassa hosuja pitämän. Tästä herää kyllä toinen ongelma, hosut voi olla jalassa, mutta hame jalassa ?, pää hajoo.
ekin pää

Saara kirjoitti...

Mies on vaimonsa pää? Eki, nyt herää.

Nimetön kirjoitti...

Sanassa sanotaan, en nuku. Tai ei sanassa sanota että en nuku, vaan että mies on vaimonsa lomsa, eikun..niin. Terveisiä sinne etelään, ei suomea kukaan osaa, ei voi, kuka tätä oppis, kerpele! Hosut on jalassa, miks jalassa, yhdessäkö, miksei jaloissa? Hame päällä, minkä päällä, päänkö? AaaaapuVAVA!
e

Nimetön kirjoitti...

Ei saa kysellä liian vaikeita. Ekiltä saattaa singahtaa pää harteilta..tsip..kop! Kauheeta! Voikse singahtaa? AAAAAAApuVAVA.
ekin pää

Nimetön kirjoitti...

Kun tämä olis tapahtunut unissa, siis papa Freudilla ihaan varmastii olis myös jokinlainen selitys, mutta kun totellisessa elämässä...:)

Vt kirjoitti...

Nappi.

Saara kirjoitti...

Voi sentään teijän kanssanne, sano. Vaimon se pitäisi olla miehensä lomsa. Lompsa. Ja pää. Pitää vissiin ruveta kirjoittamaan Sanaa uusiksi.

Kyllä, hosut jalassa ja hame kaiken päällä.

***

Ostin Suomi-viro-suomi -sanakirjan, mutta siinä on kai liian vähän sanoja, kun mitään tolkkua ei oikein saa. Vähän jotakin sentään.

***

Voi hyvänen aika, Vt. Nappi.

Nimetön kirjoitti...

Ärge pange pahaks, täält ei uuvu, siis ei uuvu, vaan puutu, enää ku tansut, monelta ne alkaa? Vai syleilkäämmekö?
ekin pääparka

Nimetön kirjoitti...

mut toi on juhon nappi, vp! ei veen, ässän tai ällän. voiks napinki kirjottaa yo-kokeissa: tuli napista ällä! ja miks kolme nappia, pyhä kolminaisuuskö?
ekin pipipää

Nimetön kirjoitti...

po. vt said. ärge pange..
e

Saara kirjoitti...

Voi pääparka.

Nimetön kirjoitti...

Nythän pitäisi ruveta tekeen nappikauppaa...

Petra

Nimetön kirjoitti...

Napin irtoamista on näköjään liikkeellä. Itseltänikin tipahti n. viikko sitten.

Nimetön kirjoitti...

Päivän teemoista puheen ollen, puserostani putosi nappi edestä, juuri leveimmältä kohdalta. Onneksi en ollut silloin ihmisten ilmoilla.
Nappien ompelu on vastenmielistä puuhaa. Yhtä ikävää kuin kaupoissa käynti. Mieluummin sitä tilaa vaikka postimyynnistä uuden puseron.
Unista puheen ollen.
Näin niin hirveän unen että jos se olisi totta istuisin vankilassa 20 vuotta. Unessa toivoin että olisipa tämä unta, mutta kun ei ole. Tosi mahtavaa herätä aamulla ja huomata ettei joudukaan kiven sisään.
Unessa olin vahingossa aiheuttanut eräälle naiselle kuoleman. MIelestäni se ei kuitenkaan ollut kuollut vaan kitui. Päätin helpottaa sen kuolemaa ja hakkasin kirveellä naisen takaraivoon kaksi iskua. Sitten joku sanoi, että nainen oli ollut elävä. Ja minä tapoin sen.
Aamulla kissa oli tuonut linnun raadon kuistille ja höyheniä lenteli yltympäriinsä. Linnturaukalla ei ollut päätä.

Puolukka

minh kirjoitti...

Hei, minä tein nappikauppaa tänä aamuna, kun kaveri tuli käymään ja vaihdoimme vähän nappeja! Tämä alkaa olla tosi kuumottavaa..!
-minh-

Nimetön kirjoitti...

Hienoja vanhoja nappeja voi laittaa koristeeksi lampunvarjostimiin, sohvatyynyihin tai puseroihin.

Värikkäät isot napit sopivat leluiksi ja pelinappuloiksi, kunhan ne ovat todellakin niin isoja, ettei pieni lapsi nielaise niitä.

Saara, blogimania on vallannut minutkin. Minusta on tullut Blogisisko. Millä menetelmällä Sinä laitat kuvia blogiisi?

Saara kirjoitti...

Ei muuten uskoisi, että napeista poikii tällaisia juttuja... Kenetköhän se Puolukkakin mahtoi tappaa?


Niin sitä pitää, onnea Pirkolle uuden blogin johdosta! Neuvoisin koodin, mutta Bloggeri ei anna käyttää HTML-tageja tässä lootassa. Jos et saa sitä mistään, niin panen sen sähköpostilla tulemaan.


Väsyttää niin kamalasti taas. Olin ali- ja ylitöissä. Söin jo mahan täyteen. Nyt on pakko mennä pitkäkseen.

Nimetön kirjoitti...

Saaralle vastaus. Se nainen oli tuttu, mutta ei sukua eikä läheinen ystävä. Tapaan häntä nykyään usein erään harrastuksen merkeissä. Olinkohan ollut entisessä elämässä sen kanssa kaksintaistelussa ja listinyt häneltä pään ja nyt sain kaiken anteeksi.
Muuten minullakin on loistavat nappivarastot. Kokoelmassa löytyy paljon myös antiikkia.

Puolukka

Nimetön kirjoitti...

Pakko kertoa viimeöinenkin uni: Näin itseni kokovartalopeilistä ja olin yhtä leveä kuin pitkä. Hyllyvää läskiä koko ihminen. Eikä se ollut mikään pilalukuvastin.
Puolukka.

Saara kirjoitti...

Pitäisiköhän vähän vähentää näitä läskiosuuksia tällä blogilla.

Anna Amnell kirjoitti...

Älä vähennä. Tosiasia on, että monia meistä yhdistävät juuri ne l----t ja ikuinen laihdutuskuuri.
Pirkko