lauantaina, kesäkuuta 11, 2005

Vastuuta paossa

Jos ihan vakavasti puhutaan, niin olen ollut fyysisesti suhteellisen romuna, vaikka eräässä testissä valehtelin olevani elinvoimainen. Sitten en jaksanut tehdä edes koko testiä loppuun. On meillä tässä varsinainen rakastaja.

Janin innostamana menin ja testasin myös homotutkani, joka pelasikin 75 prosenttisesti. Mitä kaikkea ihminen tekeekään, että olisi tekemättä mitään. Da Vinci -koodikin oli jo kerran kädessäni, mutta unohdin sen onneksi jonnekin. Levitin jo aurinkovoidetta olkapäille. Virhe. Mollukka meni saman tien pilveen, puut alkoivat suhista ja riehua tuulesta sekaisina. Kukaan tuolla tarkene enää loikoilla.

Viime päivinä olen yrittänyt elpyä. Olen niin vanha, että niveliä kolottaa. Enimmäkseen olenkin katsellut televisiota sohvalla maaten, vaikka sekin sattuu, jos ei vaihda asentoa vähän väliä. Eilen ja toissapäivän on tullut toinen toistaan parempia elokuvia. Käki oli vallan riemastuttava. Samaten Billy Wilderin Etusivu uusiksi, niin kuin aina. Eilen tymähdin vielä myöhään yöllä sohvalle tuijottamaan Marlon Brandoa pyörätuolissa. Brandon paras rooli. Debyyteissä on aina jotakin ylen herkkää.

Katsoin myös Miami Vicen vanhaa jaksoa. Esikoinen kysyi: "Onko tämä oikeasti vakava poliisisarja", ja nauroi päälle. Voi, Don Johnson olikin sydämeenkäyvä, yhtä hohtavan valkoista olkatoppausta koko mies. Ja se Tubbs (oikea nimi on antanut aivoista tilaa jollekin toiselle muistettavalle asialle) nostelee nenäänsä söpösti kuin pieni jyrsijä.

Tämä postaus on pelkkää imurin pakoilua enkä onneksenne voi jatkaa tätä enää yhtään pidempään.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oiv oiv (ei voi, anteeksi, oiv sanoa sen kirnutun, mikä nuttu sellainen on: kir nuttu, teeksi sivuaskel, ...nutun maidon nimeä kun valio on kieltäny) Saara! Huh huh, kylläpäs väsytti, turhan pitkä lause. En edes jaksanu koko testiä, olen romumpi kyllä. Liian vaikeita kysymyksiä. 1. First of all, what ARE you? -select-, valitsin sen, ARE, sehän on monikko, perkele. 2. And how would you describe yourself? -select-, tää oli helppo 3. Are you seeing someone? -select- en osannu päättää mitä näen, ihmisiä, porkkanoita, autoja, vaikka mitä 4. And what, generally, brings you here? tässä ei ollu kohtaa Saara. 5. We match based on personality. Do you have one? yes no, vastasin että en tiä, nality nality, mikä lie lintu. Silti pääsin hyvin testiin, mutten jaksanu sitä. Joku likka kirjotti blogissa mollukasta että solakka, soli aika hyvä musta, ei siis musta mutta musta. Etusivu on aina hauska, jaksoin ottaa Käen nauhalle, siis sen jaksaa katsoakin?
Nyt tää alko taas mennä viuhtoo ihan omituisesti, lehmän kuva äkkiä tänne!!
ekin pää

Saara kirjoitti...

Piipaapiipaa, lehmä tulee lujaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tos tos! Miksei täällä sun laatikossa ole muita? Ku olis Minh niin ruinaisin siltä pilviset tötsyt.
eki toipuu sittenkin

Saara kirjoitti...

Jotakin tekemistä sillä varmaan on näiden mun juttujeni kanssa. En taida kuitenkaan viitsiä vastata tuohon sun kysymykseesi tai sitten taas ollaan tilanteessa, ettei täällä käy erkkikään.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä kun mun hulinat.
eki ny vähä rauhottuu

Saara kirjoitti...

Höpsistä. Pitäähän sitä elämää olla laatikossakin.

Saara kirjoitti...

Mitäs Eki sanot kellosta? Nyt sinä ja minä pysytään ajan tasalla. Ajattelin, että sinun on hyvä tietää paljonko kello on just sillä hetkellä kun tänne tulet. Enkä minäkään myöhästy junasta enää. Itseäni varten laitoin myös nuo päivämäärät, koska en ikinä tiedä mikä päivä on menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kello, en vaan ole kuullut tollasesta merkistä kun ClockLink.com, mut kai se Rolexin voittaa. On ihan Post Mortemit sun muut. Mä pilasin sun kellarin, anteeks! Ny on parasta mennä nukkuun, kello on jo... ei perkele täältä kellarista/laatikosta näe paljonko se jo on. Minh... (huutelee)ja muut... (huutelee yhä) tulkaas kotioooo...
eki häpee

Saara kirjoitti...

Nyt hymyä eki-setä. Et sinä mitään ole pilannut. Sinähän olet piristyspilleri. Eikä noilla muilla ole tänään käynyt paljon ketään missään laatikoissa. Täällä on ollut ihan parhaat säpinät. Kauniita unia nyt kuitenkin.

Imeneo kirjoitti...

como mola!!!

Saara kirjoitti...

Jaaha. Että tämmöinen tapaus tällä kertaa. No, mittään en ymmärrä, mutta terve terve.

hanhensulka kirjoitti...

Hiljaisiksi ne menee, kun suomeksi vastaa, vaikka huutaisi vähän kovempaakin:)) como mola, mitä sitten tarkoittaakin, kuulostaa vähänä pornahtavalta. Ja hyvät yöt saman tien.

Saara kirjoitti...

Niin miten niin kuulostaa pornahtavalta? En yhtään ymmärrä.

Como voisi tietty olla komea, ja mola, noh, molo mikä molo. Ehkä Minh osaisi kääntää tämän... Minusta kuitenkin tuntuu, että se tarkoittaa kivaa lehmää tai hyviä utareita.

Anonyymi kirjoitti...

Sinähän voisit hyödyntää Macin parantajan lahjat. Laita pieni ilmoitus ilmoitus lehteen otsikolla Koira parantaa!
Koirien ja muidenkin eläinten syljessä on antiseptista ainetta, siksihän kissat ja koirat aina nuolevat haavojaan. Kuvaannollisesti myös ihmiset nuolevat haavojaan. Ehkä sen voisi tehdä fyysisestikin. Kannattaa kokeilla ja kysyä kun näkee haavan naapurilla, että saanko nuolla.
Puolukka

Saara kirjoitti...

Uh. Emmää taida kehata.