tiistaina, kesäkuuta 14, 2005

On se taas kiirettä pitäny

Melkein se on sillä tavalla, ettei tässä kannata hirveästi ruveta höpöttämään omiaan. Kyllä on taas kiirettä pitäny. Meillä oli aikoinaan Keljossa yksi kylähullu, Kylänpojaksi sitä sanottiin. Se ajeli nahkakypärä päässään mopolla eestaas ja välillä kurvasi sanomaan, että on se taas kiirettä pitäny.
Tuli vaan mieleen.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hui, pistääks toi! Virtuaalijumalille? Kuulun siis jo Jumalten joukkoon, naminami! Olen kysyttyä kamaa, Amerikasta tarjotaan monta kertaa päivässä halpaa lainaa jopa 400 000 $, Rolexeja pilkkahintaan ja jotain Ci-ialis kasvuhormonia, ajattelin ottaa tilaisuukista mummon, eikun vaarin kun oikeet on kuallu. Tilaanko sullekin Rolexin? Kylänpoika näki tulevaisuuden, fiksu poika! Poliisin rvan salaoja jatkuu, yks västäräkki on pihkassa harakkaan, joka luulee reviiriäni omakseen. En viitsi mennä oikaseen, etteivät piipaa Kellokoskelle. Tässä Amppareimmat, Laura kertoo onko jossain urheiltu, ja miten paljon, terveydellä eli ei.
Aarne Tanninen, hmnhhh

Saara kirjoitti...

Jospa se västäräkki luulee sitä harakkaa suunnattomaksi västäräkiksi. Ehkä se on suuruudenhullu.

Nimetön kirjoitti...

Jee, se on oikee sana, suuruuden hullu. Lehmää olen miettinyt. Kimalaisen ei pitäisi pystyä lentämään, sellanen massa, sellasilla siivillä. Miksei sitten lehmäkin. Ehkä se västis on joku undercoverpikkuserkku.
Pasi Rutanen