tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Boooooring (siis mä)

Meinasin jo hätäpäissäni sortua meemiin, mutta en sitten löytänyt kuvaa sinihiuksisesta ja mustasilmäisestä 51-vuotiaasta Jutasta.

Selailin tuossa blogeja läpi, eikä niissäkään kirjoituksissa varsinaisesti kerrottu mitään, joten ihan hyvällä omallatunnolla voisin hyvinkin sanoa vaikka BÖÖ tai kertoa kaivaneeni nenää ja nyppineeni partakarvoja koko illan.

Missään blogeissa ei enää käydä kahakoitakaan. Kaikki vain myöntelevät ja nyökkivät ja niiailevat. Ooi, kuinka ihana kirjoitus. Voi miten kivaa. Onnea paljon. Ihanaa. Voi ihqun ihqua... loputtomasti myötämielisyyttä.

MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA?

Missä särmät? Ajatustenvaihdot? Keskustelut? Eihän tämä voi tällaisenä lällyttelynä jatkua... JÖSSES!

34 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyntä myrskyn edellä..?

Unknown kirjoitti...

no jopas löyty valituksen aihe.

Anonyymi kirjoitti...

Minua kiusaa tässä nyt tuo otsikkosi eli "boooring", koska huomisen päivitys blogissani sisältää ainakin kaksi kertaa tuon sanan vastaavalla tavalla kirjoitettuna.
Tästähän voisi tietysti olettaa, että olemme yksi ja sama henkilö. Se jääköön muiden päätettäväksi ja arvailujen varaan.

Onko seesteinen ihku-elämä todellakin tylsää ja epätyydyttävää?

Rohkenen olla eri mieltä. Minä pidän rauhasta ja hyvästä tahdosta virtuaalissa, tulen blogeihin viihtymään, reeali on riittävän repivää, riittää minulle.

Booooring, aika hauska sattuma.

Anonyymi kirjoitti...

Saara pistit pahan: miten tässä nyt ilmaista olevansa niin samaa mieltä. Särmää, hevosia, pellin rytistyksen ääniä, elämää, tukan pystyyn nousemisen ääniä, ärinää, kulmikkuuden ääniä. Niitä. Kaipaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kun kyökkipsyko vaikertaa, on munasarjans´ vanki, ei riitojakaan aikaan saa ken itse ei niit’ hanki.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä joillekin meistä,imelässä konsensuksessa joku aina huijaa toista. Sellaisessa maailmassa sankareita ovat valheenpaljastajat.
Kenetkäs valhettelijaks paljastat, ku kaikki nii sopuisast sanailoot? Mitäs teet, jos ei löydy rakosta johon iskeä? Johan tuosta sävyisämpikin ärtyy.Ja mitäs tekemistä sitä sitte keksis? Mille alkais ja kenen kans? Löytyskö kavereita?

Anonyymi kirjoitti...

niin tuota minä onnistuin pongaamaan tänään kaksi yritystä lietsoa kiivaampaa keskustelua kuin vain hellanlettastelua. Mutta ilmeisesti näitä ei lasketa koska kummassakin tapauksessa lietsoja esiintyi anonyyminä.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni parasta blogeissa on juuri yhteisöllisyys, toisten bloggailijoiden virtuaalihyväily ja hymistely.

Sille tämä malja!

Saara kirjoitti...

Kyllähän se totta kuulkaa on, ettei noista keskusteluista lööppejä revittäisi. Niin on sävyisää touhua.

Miten siitä mikään näkökulmakaan saa uusia ulottovuuksia, kun kaikki vain hymistelevät toisilleen.

Jaa-a, Susu. Onko keskustelu tai kiivas väittely sinusta sitten pahantahtoista, jos ihquilu ja myöntely ovat hyväntahtoista meininkiä? Uhhuh. Minä en kyllä kovin montaa ihquketjua jaksa peräjälkeen lukea.

Niin just, Mea, verta, hevosia ja mitä se oli. No, mutta siis elämää.

Kiitos Etappisika. Hankkisin, jos olisi paremmin aikaa.

En ole, anonyymi, aivan varma, onko se teeskentelyä sittenkään. Ihmiset vain nykyään tuntuvat käyvän blogeissa sanomassa, että ovat samaa mieltä, mutta eivät koskaan kerro olevansa eri mieltä.

Maitsku, joo, just ei, anonyymiheittoja ei oteta huomioon, jos ne ovat ihan pelkkää panettelua.

Silja vitsailee varmaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olet ihqu!

Anonyymi kirjoitti...

Seesteiseen ihku-elämäänkin kuuluu keskustelua ja kyllä sitä löytyy blogeista. Käsitin vaan kirjoituksestasi, että kaipaat verta pakkiin, sellaista en siis(itse) ole hakemassa. Ja yleensähän noita heittoja tulee juuri anonyymeiltä.
Mutta, näkeehän sen täsktäin kommenttiketjusta, osan mielestä olet ihku, osan mielestä ihku, mutta eivät kuitenkaan ole samaa mieltä kanssasi. Eli ei tuossa ihku-hommassa mitään pahaa pitäisi olla, kyllähän siinäkin jää tilaa olla eri mieltä:)

Anonyymi kirjoitti...

Eikä tule. Me ollaan kivoja.

Sonjuska kirjoitti...

Mä komppaan Saaraa. Porukka taputtelee toisiaan selkään, kertoo mitä on tullut tehtyä toisten bloggaajien kanssa ja linkittää jokaisessa kirjoituksessa niihin samoihin tyyppeihin. Booooring indeed. Ei tarvii tukkanuottasilla olla, että tulee särmää. Mut ei tarvii myöskään vuorotellen ihquttaa toisiaan. Ihan oikiasti.

Unknown kirjoitti...

minusta tässä mene sekaisin puurot ja vellit. kyllähän sitä voi olla eri mieltä, ilman että lyttää toisen tai provosoituu tai provosoi.
virtuaalimaailmassa eritoten pitää olla varovainen koska niin paljon kommunikaatiosta jää puuttumaan. minusta täällä pitääkin sanoa, että kyllähän tuossa, mitä sanoit on paljon perää, mutta minusta...
Aika harvat pystyvät virtuaalissa tai reaalissakaan mihinkään hirveen hedelmälliseen jos nousee defenssit pystyyn. Ei ne hymiöt sattumalta ole niin käyttökelpoisia ja suosittuja virtuaalissa ;@)

Anonyymi kirjoitti...

Tapelkaa kunnolla vittu, Susu ja Saara! Verta kehiin!

Unknown kirjoitti...

minäkin olen valmis puolustamaan imelää konsensusta vaikka verissä päin!

Anonyymi kirjoitti...

Setä on niin ihku itsekin, että tappelu nyt on pois mielestä saman tien, kun setää katsoo.

Tuota Sonjuskan esille tuomaa kaveeramista niin virtuaalissa kuin reaalissa en pidä mitenkään outona. Jos kerran ihmiset viihtyvät keskenään, niin miksi eivät tapaisi toisiaan? Sehän on oikeastaan aika luonnollista. Jos sellaista ihkuttamista ja linkitystä on tylsää lukea, niin riittäähän noita toisia blogeja, joissa voi käydä. Blogistaniassa on runsaasti blogeja, joissa käy vain vähän lukijoita ja joiden kommenttilaatikot huutavat tyhjyyttään. Niitä kannattaa lukea, eikä roikkua inhokki-ihkussa.

Ei voi olla ongelma, blogilistalla on 5000 blogia ja listaamattomia lisäksi, ihan varmasti jossakin saa aikaiseksi juuri sellaisen keskustelun kuin itse haluaa. Se vaan vaatii sitä kommentoimista, eikä jämähtämistä yksiin ja samoihin blogeihin, jotka tuottavat pettymyksiä.

Tai sitten, jos ei jaksa kierrellä ja etsiä hyvää luettavaa/keskustelua, niin voi omassa blogissaan viritellä keskustelua -niin kuin Saara tässä. Vähän provoahan se vaatii, mutta tulosta syntyy:)

Sedälle suukko. Saaralle kans, Ja muille ihkuille.

tarakini tr kirjoitti...

Kun blogeja on niin mahdottomasti, ehtii lukea vain ne joissa viihtyy. En mä ainaskaan halua alkaa kotona irvistellä ja kirvailla itsekseni jonkun typeryksen (niitähän ovat ne, jotka eivät osaa ajatella asioista kuten minä) vouhotuksille. Sydän säästyy - ja lähiympäristö. Meinaan: olen tällälailla vihreä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitään suukkoja vittu ku verta pakkiin!

Sonjuska kirjoitti...

Susupetal, olet oikeassa. Tarvitsen pallolaajennuksen aivoon ja uusia blogeja listalle. Oon jämähtänyt. Ja tyyppiesimerkki huonosta bloggaajasta joka alun kiivaan tahdin jälkeen haipuu tapettiin.

En mäkään ihmettele irl-kaveeraamista, mutta siinä kohden tulee esto, kun tyyppien bloggaaminen typistyy pelkkään infoon kaveeraamisesta muiden bloggaajien kanssa.

Suukkoi suukkoi silti. En mä mitään veripäistä taistelua hae. Raikasta ilmaa vain.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, Sonjuska, minulla on krooninen pallolaajennus menossa aivoissa -sen huomaa mm. omasta linkkilistastani blogissani, se on piiiitkä. Ja tuntuu, ettei se tätä vauhtia pääse typistymäänkään, koska uusia tuttavuuksia tuntuu löytyvän melkein joka päivä.

Suukkoi, suukkoi, sedälle myös, sillä selvästikin noin verenhimoinen setuli kaipaa syliä ja haleja.
Verta pakkiin, juu, juu.

Saara kirjoitti...

Että jumankauta tällainenkin provo päättyy suukkoihin ja haleihin.

Byäääääh!

No, ehkä mä olen tottunut tuolla sofistikoituneitten harrastajakirjoittajien sivistyneessä interiöörissä ettenkö sanoisi henkisiin verilöylyihin. Olihan se tietenkin aika kamalaa välillä, mutta onhan tämä meno täällä blogosfäärissä nyt kyllä ihan sieltä toisesta ääripäästä.

Minä en jaksa pallolaajentaa. Ihan niinku en olisi blogeja muka lukenut. Pöh. Varsinainen neuvo siellä. Mähän luin niitä vuoden melkein työkseni. Nyt jos jämähdän, niin jämähdän.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ne on toisaalla ne sofistikoituneitten harrastajakirjoittajien sivistyneet interiöörit, ei täällä irtoa samanlaisia verilöylyjä.

Se neuvo etsiä uusia, luettavia blogeja oli Sonjuskalle, ei sinulle Saara, joka kuten sanoit, olet lukenut varmaan enemmän kuin tarpeeksi blogeja.
Mutta ehkä kaikki johtuukin siitä? Vieroitusoireita? Ei tarvitse enää lukea blogeja sillä silmällä, että löytyykö niistä jotain juttua BlogiSanomiin? Pitäisi lukea ihan uudesta lähtökohdasta käsin, meidän muiden rivibloggaajien tavoin?

Heh, ja mehän olemme niin mukavuudenhaluisia, että provotkin päättyvät haleihin. On se. Ihan ihkua:)

Jani kirjoitti...

Olen eri mieltä! Jumalauta, olen niin eri mieltä, että... äh, paskat. Enkä ole kun ihan samaa mieltä. Pelkkää lässyn-lässyniä kaikki.

Toivottavasti tinka on oikeassa, että tämä on pelkkää tyyntä myrskyn edellä.

Saara kirjoitti...

Mä arvasin, että Janiin voi aina luottaa näissä asioissa. Jani on niin ihqu.

Mutta Susu, voit olla oikeassakin. Sillä jos nyt lähtisi tästä polkupyörien esiin kaivamisesta tekemään lehteä, niin melkoinen taikuri pitäisi olla, että siitä saisi jotakin juttua.

Mutta ihan totta, edes tuota Mediapopen eiku open mainitsemaa esimerkkiä ei löydy enää mistään. Siis tuossa "...että kyllähän tuossa, mitä sanoit on paljon perää, mutta minusta..."

Ei, ei edes tuollaista. Kukaan ei vänkää vähääkään. Porukka on jakautunut ihaan omiin konsensusliemiinsä muhimaan ja samaa mieltä olemaan.

On. Kyllä on.

Onhan se kivaa ja ihqua, mutta minusta keskustelu on mielenkiintoisempaa silloin, kun edes joku uskaltatuu omalla nimimerkillään tai nimellään sanomaan jotakin eriävää. Näkökulmat laajenee. Maailmankuva avartuu. Ihminen kehittyy.

Tajuuttekste mitään mitä mää sanon?

Yks mikä on kans ällöä, niin bloginpitäjä, joka ei ota kommentteja vastaan, vaan julistaa sitä omaa näkemystään suu vaahdossa eikä sitä kiinnosta paskan vertaa, mitä mieltä joku muu asiasta olisi. Niihin blogeihin kyllästyy aika äkkiä, vaikka teksti olisi kuinka provosoivaa. Koska mun tekisi niin kauhiasti mieli sanoa jotakin vastaan ja kyllästyn, kun en saakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mediapope, se oli hyvä.

Niin, mutta miten voi olla eriävää mieltä, jos lukee blogista vaikka että "oli niin ihana päivä ja mä olen niin onnellinen, kun aurinko paistaa!". Mitä siihen sitten pitäisi huudella? "Paskat mikään hyvä päivä ole, valehtelet, tekopyhä!".

Ehkä se, että mitään keskustelua tai eriäviä mielipiteitä ei synny, johtuu siitä, että blogeihin kirjoittavat eivät yksinkertaisesti kirjoita sellaisista asioista, jotka herättäisivät sen kummempia keskusteluja? En minä tiedä. Harvoin sitä törmää blogiin, joka julistaa jotain ehdotonta (minun mielestäni)epätotuutta suurella äänellä. Ehkä välttelenkin sellaisia blogeja, mutta ei niitä paljon tunnu sattumaltakaan tulevan vastaan.

Kyllä minä ymmärrän keskustelun kaipuun, mutta jos sellaista ei ole tarjolla, niin turha siitä on äksyillä -laittaa itse keskustelun pystyyn. Niin kuin tässäkin.
Tekee sen, missä on hyvä -herättelee keskustelua ja pitää yllä sitä. Sen sinä osaat.
Nuo blogit, joihin ei voi kommentoida, niistä en tiedä mitään, en lue sellaisia blogeja.

Mutta, niin reaalissa kuin virtuaalissakin, samanmieliset etsiytyvät toistensa seuraan -se on luonnon laki ellei halua tulla raadelluksi(jotkuthan siitäkin tykkää, mutta suurin osa kai ei).

Ja tämä on kai 26. kommentti, joten jonkinlaista keskustelua tässä kai on nytkin käyty vai olisiko pitänyt olla verisempää, jotta se olisi täyttänyt keskustelun kriteerit?

Unknown kirjoitti...

medispope täällä taas hei. Olis tosiaan ollu niin kiva lukea mitä blogisanomat olis saanu irti siitä kun Petja Jäppinen kuvitteli miten pelastais intialaistytön hädästä ja sais koko intialaisyhteisön varauksettoman ihailun ja ritamentoria itketti se kuinka hienoja asioita ihminen voikin kuvitella.
;)

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, tällaisestakaan tapahtumasta en ollut tietoinen. Kaipaan BlogiSanomia.

Saara kirjoitti...

Höh, mun mielestä voi olla samanmielinen, vaikka olisi eri mieltäkin joskus. Sitä vain ei enää kukaan tohdi siinä samanmielisyydessään sanoa, ettei konsensukseen tulee säröä.

Mutta kai munkin pitäisi nyt olla samaa mieltä enemmistön kanssa, etteivät lukijat kaikkoa :)

Se Petja vois kans vähän petrata sitä kommenttilootaansa. Muualle mä en nyt tällä yhteydellä jaksa yrittää. Että tökkiikin netti taas, voi laupias taivas.

Anonyymi kirjoitti...

Niin mutta jos ei ole eri mieltä? Onhan jokaisella bloggaajalla nuo peesaajansa, niin kuin sinullakin tuo Jani-mussukka, joka on samanmielinen ja samaa mieltä. Samanlaista konsensusta minun mielestäni kuin muillakin bloggaajilla, ei siinä sen kummempaa.

En nyt oikeastaan ymmärrä koko ongelmaa. Keskustelunhalun ymmärrän, mutta en ongelmaa.

Saara kirjoitti...

Ei siitä tule keskustelua, jos kaikki ovat samaa mieltä.

Me ollaan muutes oltu Janin kanssa eri mieltä yllättävän monta kertaa.

Saara kirjoitti...

Yllättävän intohimoinen on kyllä Susun suhtautuminen tähän konsensuksen puolustamiseen. Hm... Minä en kyllä voi vängätä tästä enää, kun pitää lähteä iltavuoroon, mutta minusta keskustelussa ja eri mieltä olemisessa ei ole mitään väärää. Enkä nyt suostu kyllä olemaan väärässä.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, jos sanon, että et ole väärässä, niin eihän siitä syntyisi keskustelua.
Mutta eihän kyse ole kai siitä, onko oikeassa vai väärässä, vaan on (ainakin) kaksi erilaista mielipidettä.

Ehei intohimoa laisinkaan, ajattelinpa vaan, että keskustellaan:)

pässi kirjoitti...

Kannattaa lukea Uusi Kurvi Blogia. Suojelupoliisi ja Alpo Rusikin lukevat sitä.