keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Tentti meni miten meni

Eka tentti on nyt sitten ohi ja tietenkin siinä kysyttiin myös sitä, mistä jo jäsennellessä ajattelin, että voi kun ne eivät kysyisi tätä, enhän mä saa tästä mitään tolkkua. Sinänsä jännä tunne, että olisi luullut nyt helpottavan, mutta paniikki onkin entistä isompi. Ei auta. Meni miten meni.

7 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Saara, tuo helpottaa kyllä kun tenttejä tulee lisää. Kannattaa uskoa! Ja hyvin se meni, olen varma.

antitäti kirjoitti...

Tärkeintä on siis se, että OHI on. Läpi menee kuitenkin, etkä enää koskaan joudu ajattelemaan tentittävistä asioista jutunpuolikastakaan.

Hyvä opiskelija puhuu :).

Anonyymi kirjoitti...

Sä sentään käyt tenteissä ja opiskelet! Läpimeno on pääasia, ainakin mun mielestä..kun en tajua, millä ajalla ja voimilla joku voi vielä kaiken tuon muun lisäksi opiskella jotain :o
Rispektiä vaan,
-minh-

Saara kirjoitti...

Ohari, sitä minä jotakin odotin, vähän niin kuin ihmettä, että kohta helpottaa, mutta öö.

Joo, Antitäti, ja terve. Ohi on, että sikäli. Mutta mitä ihmettä? Eikö mun tarttekaan enää ikinä ajatella, mikä on vallan, ideologian ja hegemonian suhde. Huh.

Minh, en kyllä minäkään. Jotakin piristeitä tässä tarttisi varmaan. Kyllähän mä käytänkin :) Toleranssi on kovin pieni vielä, joten Mölleriltä menee tätä Omega 3;sta, mutta Multitabsissa pitää vetää jo Specialia.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, porttiteoria on vienyt sut nyt piristeiden päivittäiskäyttäjäksi. Pidä sitä tolea alhaalla pitämällä pieniä taukoja ja vetämällä kuureja..:)
Helvetin Vuodatus, just kun multa ois lähtenyt hyvä postaus tulemaan, niin huoltokatko. Perssiistä.
-minh-

Saara kirjoitti...

Oi voi. Säästä se postaus huomiselle. Eiks sulla ole aikainen herätyskin :)

Anonyymi kirjoitti...

Andrzej Lepper
Roman Giertych
Darmowa bramka sms
Iguana
Śmieszne filmiki