sunnuntaina, marraskuuta 12, 2006

Opiskelupäiväkirjaa

No terve. Tämän viikonlopun pyhitin kokonaan siivoamiselle ja tenttiin valmistautumiselle. Hyvä kun uskalsin selainta vähän tökkiä, etten olisi jäänyt kiehtovien blogien koukkuun. Sähköpostin uskalsin käydä lukemassa ja ihan pikkuisen vilkaisin... no niin.

Nyt on tenttikysymyksiin tehty höyrypäisiä vastauksia. Tentti on siis keskiviikkona ja se kestää kolme tuntia. Siinä ajassa pitäisi kirjoittaa kaksi tenttivastusta kahdesta kirjasta, mikä ei meikältä tule onnistumaan alkuunkaan. Joka tapauksessa koska aikaa on vain kolme tuntia, on tenttivastauksien oltava lähes valmiita. Ei siinä ajassa ehdi tehdä kuin tarkistuksia ja joitakin lisäyksiä, jos sattuu tulemaan vielä mieleen. Tenttikysymykset annettiin etukäteen, mutta niitä annettiin kustakin kirjasta kuusi. Eli kaksitoista parin arkillisen vastausta on pitänyt kirjoittaa ja niiden lisäksi neljä esseetä sekä pari kannanottoa on tullut tussattua. Nyt koittaa luojan kiitos rauhallisemmat ajat. Yksi tehtävä on enää tekemättä ja sen jälkeen tammikuuhun asti on luettavana kaksi kirjaa ja naputettava vain kaksi esseetä per viikko.

Ynnäsin nämä tiedot kiduttaakseni itseäni ja puin sanoiksi sen tosiasian, että työssä käyvälle perheenäidille tässä on mielestäni liikaa. Olen siis vähän kiikun kaakun jatkon suhteen, koska en näillä näkymin ehdi tekemään vapaa-aikoina mitään muuta, kuin opiskelemaan ja hätäisesti siivoilemaan. Toisaalta, mitä muutakaan tekemistä minulla nyt voisi olla? Ei kai mitään.

Huomenna alkaakin sitten kello puoli viiden aamuherätyksien sarja jouluun asti, kun aukioloaika pitenee molemmista päistä tunnilla. Luulisi ihmisten ehtivän klo 8-22 välillä kirjaostoksille melko helposti ja minun olevan unessa jo alkuillasta.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No siis koetko oppineesi jotain? Onko tullut ahaa-elämyksiä?

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, missäs sitä on taas oltu kommentoimassa. Herttinen.

Saara kirjoitti...

On kai niitä ahaa-elämyksiäkin tullut. Ne eivät kai vain ole ollut niin ahaa, että nyt muistaisin minkälaisia. Ihan mukava aihe se on. En usko, että olisin mistään muusta oikeasti kiinnostunut. Jos nyt on pakko edes mistään olla.

Heheh. Ja joo. Niin. Kaikkea sitä tulee stressaantuneena tehtyäkin. Oikein niinku uhallakin. Ihan kuin ei muutakin olisi aivan riittävästi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ei kai sitä ole pakko mistään olla kiinnostunut, mutta onhan se aina positiivista jos jotain kiinnostavaa löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkas on Saara:

Jos Leif Åberg kaatuu metsässä eikä kukaan kuule niin kuuluuko sen kaatumisen ääni?

Anonyymi kirjoitti...

sait haasteen

Saara kirjoitti...

Positiivista se kai on. Mistä sitäkään tietää. Voi sillä olla negatiivisetkin seuraukset. Monesti onkin muuten ollut.

Kyllä kuuluu, Veke.

Jaha, Tris. Kiitos kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minusta kauppojen pitäs olla auki ympäri vuorokauden. Pittäähän minun suaha Hasselini ja Coelhini vaekka herreisin kolmelta uamuyöstä. Klo 8-22 on yhtä vitun kommunismia eikä uusliberoa.

Saara kirjoitti...

Hih, jaa. Vai 24h/vrk. Hmm. Onhan se tärkeää toki, että jos kirjan himo yllättää, niin kirjaa pitäisi silloin olla tarjollakin. Hasselin himo varsinkin voi olla ihan hirveä just aamuyöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Andrzej Lepper
Roman Giertych
Darmowa bramka sms
Iguana
Śmieszne filmiki