torstaina, marraskuuta 30, 2006

... liukastuin persiilleni

Tossavaisen Jouni kertoi tänään Hesarissa Tiina Lymin kertoneen Sunnuntaisuomalaisessa, ettei ollut lukenut niitä kaikkia liki kahtasataa kirjaa, jotka Finlandia-palkintokisaan oli ilmoitettu. Kun "saksalainen ja suomenruotsalainen" olivat sanoneet nou, Lymi ei sitten ollut viitsinytkään lukea niitä semmoisia kirjoja.

Mutta minäpä luin äsken pellillisen vastaleivottuja blogeja. Maukkaita juttuja blogistanian täydeltä. Hitto, kun tekisi mieli pullaa. Ei tässä nyt leipomaan ruveta tämmöisenä aikana. Pimeässä ajaminen on paljon jännempää.

Häipykää siitä. Minulla ei nyt just muuta kerrottavaa ole. Aamulla Mäkkäri tosin nykäisi minut ojaan, kun oltiin pellolle menossa. Polku oli savinen ja niin minä sitten liukastuin persiilleni kuraveteen. Takki ja housut olivat aivan ravassa ja takajalkakin on kipeä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pas-it! Jo kommentoin jossakin asiaa, ai niin Presson kirjalokissa. Mutta, miksi hemmetissä Finlandia ehdokkaissa on ainakin Westön huonoin (lähes) kirja ja toisaalta muutoinkin suomenruotsalaisen kulttuurin yliedustus - nyt ja aina. Minä ihan vapaaehtoisesti ilmoittaudun ilmaiseksi lukemaan ne kaikki kirjat ja nyt ja heti - osa onkin jo Helmetin tilauksessa. Mutta ei viitsinyt tai jaksanut.......... Ei jummarra, ei, eihhhhhhhh *potkii lattialla*

Saara kirjoitti...

No minä lähdin oikein etsimään semmosita Presson kirjalokia, niin googlekin vaan kysyi, että tarkoititko Presson kirjolohi? En muuten tiennyt noista Presson blogeista. Alan ilmeisesti erakoitua, fakkiutua, kalkkeutua, pyöriä ympyrää...

Juu ei jaksanut. Mitäpä tuota nyt raadin jäsen sentään. Eiköhän ne näin muutenkin hoideta Suomen kulttuuriasiat. Kulloinkin kukanenkin pääsee vetämään kotiin päin, jotta pitävät sitten turpansa tukossa seuraavat kymmenen vuotta, kun joku toinen saa valkkaa voittajaa. Kivaa. Miks mä en koskaan pääse. Ei tarttis edes lukea. Takakannet vaan, ett mikä niinku kiinnostaa. Maahanmuuttaja ja vankilan Veijo sanois sit "nout" loppujen kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että etujalat säily. Voisit kyllä sannoo ihan suorilla, että paskoit housuus, etkä syyttee tuas Mäkkiä.

Saara kirjoitti...

Plääh.

Anonyymi kirjoitti...

Tsorgen, tähän ei oikeen saa linkkiä, mutt osote:

http://blogit.kauppalehti.fi/

ja sieltä vas. alhaalta Cilla ...jotain..Bhogen? Ärts, en muista edes nimeä. Mutt sitä pitää ahkerasti kommentoida, ihan piruuttaan. Toivoo Polgara "The Evil" Welhotar

Saara kirjoitti...

http://cilla.blogit.kauppalehti.fi/

Näin. Huh.

Anonyymi kirjoitti...

Cillan kannattaisi selvitellä taustoja ennen seuraavaa postaustaan.

Mäkkäri sai taas jäkätystä osakseen?

Saara kirjoitti...

Olen minä silti sen kanssa samaa mieltä. Ihan sama kuka on jättänyt lukematta, mutta raadissa ollessa ei lukematta jätetä.

Eihän tuo juttu kovin luotettavaa kuvaa suomalaisen kulttuurielämän kähminnästä anna. Mutta omapahan on asiansa, että minkälaisen viestin ne haluavat itsestään tällä tavoin meille välittää.


Ei ei, minä kysyin Mäkkäriltä ihan hyvässä hengessä, että minkä takia sun piti mua vetää. Katto nymmua! Katto ny! Näätsää. Mikä sua oikeen riivaa, että pitää tolla tavalla vetää. Tuo on ihan typerää. Herranjestas, mullehan olis voinu sattua vaikka miten pahasti. Näät sää? Kato nyt mun vaatteita. Voi herranjumala. Ja töihin kiire. Eikä siellä pellolla mitään tietenkään ollu. Sulla on niin hirvee mielikuvitus. Voi halvattu. katto nymmua!...