lauantaina, marraskuuta 04, 2006

Jotain tarttis varmaan tehdäJos tuon aurinkovarjon edes kävisi ottamassa pois. Tai grillin. Enpä tiedä. On siellä kyllä niin kamalan kylmä, ettei sinne oikein tarkenisi mennä rahtaamaan tavaroita, joskaan ei siellä kyllä tarkene istuskellakaan. Eilen kyllä näin jo yhdessä pihassa valaistun joulukuusen. Ylipäätään ihmisten on turha valittaa siitä, että kaupoissa joulu alkaa liian aikaisin. Meiltä kysyttiin jonossa joulukortteja ja joulupostimerkkejä jo yli kuukausi sitten. Joululahjapaperia ja -pakettitarrojakin kysyttiin ensimmäisen kerran pari viikkoa sitten. Kyllä se vaan niin on, että kauppiaat vastaavat kysyntään tässä tapauksessa. Minulla ei kyllä olisi vielä kiire joulua tyrkyttämään. Kun nyt tämän kesän saisi ensin alta pois.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kohtahan on uusi kesä. Mitä sitä turhaan rupeaa raahaamaan tavaroita sisälle. ; D

Meillä ei ollut kesäkalusteita ulkona tänä vuonna, sillä mies kieltäytyi raahaamasta tavaroita kaukaisesta ja tupaten täydestä varastosta. Hän olisi joutunut purkamaan koko varaston sisällön ulkosalle, ennen kuin kesäkalusteet olisivat löytyneet muuton jäljiltä. Säästymmepä nyt tavaroiden sisälle roudaamisen vaivasta. ; )

Kukkaruukut ovat vieläkin pihalla. En uskalla kiskoa niitä irti ennen kuin tulee taas sula keli, etteivät ruukut halkeais.

Saara kirjoitti...

No sitä suojakeliä minäkin tässä ajattelin odotella :) tulee sitten vaikka ensi keväänä.

Anonyymi kirjoitti...

Kannatan tuota Louhta vai miten se taivutetaan. mitä turhia, kohta istut kuitenki aurinkovarjon alla grillaamassa ja hyttysen syötakapuolesta.

Minä aina katselen pihalle ja huokailen, että oiskohan aika viedä pyörä kellariin, mutta sitten se aina jää ja kohtahan onkin jo kevät. nyt tuli vaan haikea olo, kun se jopo vietiin kesällä, enkä voi katsella enää ikkunasta syyllisyydentunnoissani...ja ajatella,miten aika rientää: Hiljakin katosi yli vuosi sitten! Kohta mä pääsen eläkkeelle!
-minh-
P.S. Oliko Bloggeri jotenkin kaatunut viime yönä?

Saara kirjoitti...

Niin joo, aika menee nopiaan. Mitä jos laittaisikin jouluvalot puutarhakalusteisiin. Onko Hiljastakin jo niin kauan. Voi sentään.


Ei ainakaan kahteentoista mennessä bloggeri ollut kumollaan.

Muuten hei Minh, kun se 28 päivää myöhemmin oli loppumaisillaan ja se hävittäjä lensi siitä niiden tyyppien yli, niin näkyikö siinä lentsikassa mitään merkkejä Suomen ilmavoimista?

Anonyymi kirjoitti...

Kun en tunnista niitä hornetteja toisistaan, että mikä on suomalainen jne. Mutta ainakin se lentäjä puhui selvää suomea. Täytynee katsoa videolta uudestaan ja infota sua sitten.
-minh-

Saara kirjoitti...

No se essee meni jo ja mät sit jouduin jättämään ton leffan siitä pois, kun merkkimäärä ylittyi taas niin hulppeasti.