lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Haiseva juttu

Joudun miettimään taktiikkaani Puckin suhteen uudestaan. Kiinni ommeltu petauspatjan vetoketju oli ehkä virhe, koska petari on nyt revitty auki siltä reunalta, jossa vetoketjua ei edes ole. Koko sauma on vedetty päärmeineen päivineen auki ja superlonit jälleen ympäriinsä.

Aamulla kuuden aikaan Puck pinkaisi kiireesti ylös kesken uniensa, ja herkkäunisena tietty ponnahdin perässä päästämään sen ulos, jottei pissaisi sisälle. Kunpa asia olisikin ollut niin yksinkertainen. Aloin katsella ympärilleni ja huomasin, että olin astunut löysään paskaan, koska sitä oli joka puolella lattiaa. En siis ollut tarpeeksi herkkäuninen. Puck oli käynyt yön aikana useamman kerran asioillaan, eikä ollut tohtinut herättää. Ressukalla on vatsa sekaisin. Lieneekö superloni vai eilinen lettu, joka siellä vatsassa kaihertaa.

Joka tapauksessa kävi niin, että minulla meni tunti siinä, kun puunasin hengittämättä kurakakkoja lattioilta ja matoltakin. Käärin kunkin jätöksen vuorollaan vessapaperiin (varmaan mukava lukea tämmöistä) ja kiikutin pönttöön. Vedin vessan ja hain taas uuden satsin. Hommassa tuli ihan hiki.

No se perkeleen vessa meni tukkoon. Suihkutin sitten tulikuumaa vettä pönttöön, lorautin mäntysuopaa perään ja odottelin kärsivällisesti. Eipä tuntunut auttavan. Luin lehden ja odottelin tunnin jos toisenkin. Lopulta ei auttanut kuin työntää pulloharja ja käsi vartta myöten siihen paskaveteen. No nyt se pönttö taas vetää. Monta kertaa siinä touhutessa tuli mieleen Katilin löytämä mainospätkä.

5 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

Yöks... Saat sympatiain omakses!

Ensio E. ex officio kirjoitti...

Mutta pääasia että hän voi jo hyvin.

Almamaria kirjoitti...

Meidän herkkävatsa kävi jättämässä erään kerran terveisensä saunan lauteiden alle, pidemmälle ei päässyt eikä rohjennut kai herättää. Nyt pidetään ovi visusti kiinni ja pari kertaa se onkin jo osannut tulla töykkimään kylmällä kuonollaan. Mikään ei virkistä yhtä paljon kuin kiitää yön selkään pikaisesti pukeutuneena ja yrittää saada koira pois pihamaalta ennen ripulin lentoa.
Minä olen joskus käärinyt tuotokset paperiin ja kerännyt ne kaikki pussiin, sitten kiikuttanut sen roskikseen. Fiksumpaahan se on tietysti hävittää ne luonnollista pyttyreittiä.

Saara kirjoitti...

Kiitti,Ally. Kyllä se tietty jos ajattelee, miten mukavasti loma alkoi... noh. Toivottavasti loppuloma ei ole sitä samaa paskaa :)

Enska, juu, se lähti just lenkille ihan reippaana.

Saara kirjoitti...

Alma, joo, siis pissatapauksissa meilläkin pannaan paperit pussiin, kun sitä tulee niin pirusti. Eihän mikään pönttö semmoista vedä. Mut nyt täs oli tää haju mukana, että oli niinku pakko kiikuttaa pönttöön ja vetää heti pois haisemasta.