maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Back to basics

Tuolla bokserilla on jokin fetissi. Kohta sitä pitää varmaan sensuroida. Tänään se on vienyt makuuhuoneen sängylle aamuiset kahvinporot, pullollisen ruokaöljyä ja rintaliivit. Ja sitten sekoittanut.


Onneksi aamulla mustarastas lauloi jo ihan ujosti.

11 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Puck haluaa selvästikin olla kotiäiti, joka aamutuimaan, puettuaan puuterinväriset rintsikat ylleen, siemaisee aamukahvit ennen kuin alkaa käristää öljyssä lihapiirakkaa lounaaksi kotiin tulevalle miehelleen.

Onkos siinä nyt sitten mitään outoa? Kotiäideissä?

--KATA-- kirjoitti...

Voi pöhelöä, raukka kai yritti jotain viestittää. Kotiäitiyttä ööh.

Saara kirjoitti...

Hahhah, just toi tuli tietty ihan ekana mullekin mieleen... etenkin kun töistä tullessa saa tuon kotiäitiharjoittelijan jälkiä siivota koko illan.

celia kirjoitti...

Naksuttelin blogiasi, jos tekstissä olisi ollut piilossa kuva kotiäitiharjoittelijasta ;D

Saara kirjoitti...

Heh, Celia, en voinut. Sensuroin jo oman ajatuksenikin kuvan ottamisesta. Oli se vaan niin, no huhhuh. Ens kerralla sitten :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis sulla täytyy olla aivan uskomattoman venyvät hermot noiden hurttien kanssa. -ruu

Saara kirjoitti...

Moi Ruu, niin, tai en tiedä mitä tässä tapauksessa hermostuminen auttaisikaan. Tai noiden koirien kanssa muutenkaan. Kyllähän ne hermot koetuksella välillä on, mutta kun eihän ne pahalla mitään tee.

Almamaria kirjoitti...

Olen nukkunut huonosti menneinä öinä ja kun vihdoin nukahdan, herään siihen että koira järjestää petiään. Sitä raavitaan, tyyny lentelee pitkin lattioita, peti nousee välillä ilmaan ja patteri tömisee koiran hakiessa juuri sitä ainoata oikeata nukkumisasentoa. Liikuttavaa, huvittavaa ja väsyttävää. Mutta niinkuin sanoit, eihän ne sitä tosiaan ilkeyttään tee. Joku tolkku siellä on takana, vaikka ei se aina ihan aukea.

Saara kirjoitti...

Voi raasua, Almamaria. Tosin patteri kyllä tömisee täälläkin. Ja aamulla kun herää, niin häntä alkaa heti paukkua patteria vasten. Eipä tässä ole torkkukytkintä tullut enää aikoihin käytettyä. Armotta ylös.

Mutta tuosta tolkusta en kyllä tiedä. Tänään se oli vielä jostakin löytänyt pari kynttilän jämää ja järsinyt ne siihen sängylle.

tienpäällä kirjoitti...

Sinun täytyy olla masokisti.
Siis hankkia ihan rahalla, vapaaehtoisesti itselleen tuollaisia riesoja?
Se ei ole kyllä enää ihan tervettä.

Saara kirjoitti...

Niisson aina se toinen puoli, Tienpäällä. Nauraa saa enemmän kuin tarpeeksi ja meikäläisen kotiin tuleminen on niille aina yhtä juhlaa. Sitä paitsi minähän olen työtäpelkäämätön ihimine.