sunnuntaina, kesäkuuta 11, 2006

Pyörin pyörin ympyröistäin irti pääse en...23 kommenttia:

reiska kirjoitti...

Ja nämä on kai sitten otettu mikrokameralla kyökkipsykopaatin munasarjojen sisältä, otaksun, kai.

Saara kirjoitti...

Joo ei oo.

Reiskalla on kyllä aina munat ja muut mielessä. Näähän on valoja, herranjestas sentään.

reiska kirjoitti...

Joo ei oo kyllä munat mielessä, eipäs! Mistä tähdistöstä nää niinku on, kauhee räpsytin sulla.

Saara kirjoitti...

Miten niin kauhee räpsytin? Ite olet.

reiska kirjoitti...

Jä äksyämään heti rupee perkele! Miten minä voin räpsytin olla, nyt herkee höpsimästä. Makuulta elpyessäkö nämä on lampuista räpsitty, ihme kuplia, saippuaako ne on? Eläkä ala vätystellä tuasiinsa siitä optikosta! Mää ite.

Saara kirjoitti...

Se on semmoinen lasipallolamppu, vasiten en pannut siitä selventävää kuvaa, ihan sun kiusallasi. Ne pallerot on kai sitten ihan niitä ilmakuplia. En muuten itekään ymmärrä, miten se räpsytin sai niistä tuon näköisiä läheltä. Ja osa on otettu makuullaan, osa seisten ja osa pää alaspäin. Mukavaa kun olet niin kiinnostunut näistä.

Saara kirjoitti...

Ja jotta sulta ei ihan mene hermot näiden kanssa, niin tuo yksi on sitten kynttilä kylläkin.

reiska kirjoitti...

Seisoit päälläs perkele, hullu sä olet! Ja missä oli kynttilä sillon, hmph! On sulla kummat harrastukset. Pää alaspäin, perse kohti kattoa, no niinpä tietysti, kyllähän siinä elpyy sillai, kai, luulisin, toki!

Saara kirjoitti...

On sulla kyllä omituiset visiot.

reiska kirjoitti...

Ei oo kuule muita visioita kun televisio. - Siihen voit sannoo että arvasit että minä nuin vastoon. Jos on kuule piä alaspäin niin ylleensä on perse ylsöpäin, vai miten sinä roikelehdit ja missä. Kumma tyyppi! - Susukin pyörii taas, jos ei napansa, niin oman perseensä ympärillä. On tämä porukkaa, voi jeesuksenvitunvisva! Terveisiä vaan maalaiselle, blogisiskolle ja a-k pöttiselle!

Saara kirjoitti...

No eihän ole. Mulla niska taipuu vielä sen verran, ettei hirveästi tartte olla perse pystyssä, kun kattoo alaspäin. Kokeilepa.

Reiska, seiso suorassa ja katso varpaitasi. Tarkkaile persettäsi samalla, että kuinka pahasti se sulla kattoon päin kohoaa. Jos pahasti, niin sitten hierojalle HETI!

reiska kirjoitti...

Minkähän mualainen se tämä mualainen muuten on kun ei se ymmärrä vanahoo reipasta suomen kieltä - se kun on tämä fraasihuttu ja paskanjauhaminen muka sivistyneesti vähän näitä Myöhempien Aikojen Jeesuksen Ristuksen Häpyjen päästöjä. - Ei ainakaan pohjosesta, siellähän on paikkojen nimetkin yhtä laakeanvitunaapaa yms. - Sinä elä vempula minua opasta, näkkyy varpaat, mutta ei perse, höhelö, miten minä voin yhtä aikoo varpaita kahtoo ja tarkkailla persettä. Peililläkö sinä sen ihte tiet? Kato ite varpaitas, ja jos perse nousee, niin mee optikolle, vittu! Eläkä valehtele, sinä olet kaikkien jäykkäniskaisten äiti!

reiska kirjoitti...

Ne on nämä hotiset, maalaiset ja blogisiskot sellasia uuven ajan ahlqvisteja ja toini havuja. Eihän sitä seitsemää veljestäkään olis saanu julkasta, olihan se niin ruokotonta menoa, ja kiikarilla ihan laskettiin miten monta rumaa sanaa oli tuntemattomassa sotilaassa. Ei nämä meiltä ikinä lopu, nämä quijotet. Se on vähän sillai että kun sitä puhtautta aletaan ylenmäärin viljellä, niin siinä saattaa pian pärähtää hitleri vastaan.

Saara kirjoitti...

Siis, kuule, tumpula. Persettä voi tarkkailla sillä tavalla ikään kuin tunnustelemalla, että mihin se sojottaa. Ei sitä tartte katella.

reiska kirjoitti...

Miks mun ny pitäisi omaa persettäni tarkkailla ja tunnustella, vitun pervoa! Mieluummin sun persettä, hmph! Ikään kuin että mihin se sojottaa, hah hah!

Saara kirjoitti...

No on sulla taas visiot.

reiska kirjoitti...

Onpa on, tätä voi kyllä sanoa ihan oikeaksi visioksi.

SusuPetal kirjoitti...

Mahtavia kuvia, olivat ne sitten munasarjatulta tai vastaavaa.

Reiskalle tiedoksi, että oman perseen ympärillä pyöriminen on oikeastaan ainoa oikea tapa pysyä kasassa. Ainakaan en suosittele, että vetää perseet olalla, se vaikeuttaa kävelemistä ilmiselvästi.

Mielenkiintoisia mielipiteitä kiroilusta ja muusta epäsiveellisestä ja rahvaanomaisesta ilmaisusta näköjään käyty Blogistaniassa netittömän viikkoni aikana. Nyt kyllä vähän vituttaa, kun en päässyt osallistumaan keskusteluun:)

Saara kirjoitti...

Hehhee, vielähän tuota ehtii. Ja varmaan siitä vielä tulee joskus uusi kierros.

Onpa mukava nähdä, Susu.

SusuPetal kirjoitti...

En minä taida, Saara, ehtiä osallistumaan tuollaisiin helvetillisen tylsiin keskustelunaiheisiin -on niin vitun kiire aina ja saatanan paljon töitä.

On tämä. Sellaista:) Huvittavaa, hah.

Saara kirjoitti...

:)

Timbuktun Dee kirjoitti...

Upea kuvasarja, olkoon mikä sarja vaan!

Saara kirjoitti...

Kiitos! Timbuktun Dee.