sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

Elän siinä sivussa

Huomaan olevani pisteessä, jossa arkisin odotan, että päivät kuluisivat nopeasti kohti viikonloppua. Minä vain odotan sitä viikonloppua ja teen kaikkea mahdollista siinä sivussa, että aika kuluisi nopeammin. Ja sitten kun viikonloppu tulee, en jaksakaan enää kuin nukkua. Eli jos joku käskisi nyt hommata elämän, minä en jaksaisi.

13 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Lohduttaudu sillä että on nukkuminenkin elämää.

(Oikeasti haluaisin sanoa jotain mistä olisi apua, mutta sellaisia sanoja ei taida minun sanavarastostani löytyä)

Saara kirjoitti...

Onhan se nukkuminenkin elämää, eikä yhtään hullumpaa elämää olekaan. Joskus vaan tuntuu, että elämä menee ohitse huomaamatta.

Nimetön kirjoitti...

Ooo, nukkuminen on kivaa, aktiivista elämää. Ajattele kaikkia unia joita näkee. Ihan kun olis ilmaisessa teatterissa.

Saara kirjoitti...

Niin, ja kun paljon nuorena nukkuu, niin se olisi kuin pistäisi rahaa pankkiin. Vanhana se voi olla kyllä jo toiste päin, kun ei tästä muutenkaan mihinkään... no. Mutta hauskaa viikon alkua. Herätessä huomasin taas odottavani viikonloppua.

tarakini tr kirjoitti...

Voi, ei, Saara, sinäkin Brutukseni

On kuin rahaa panisi pankkiin, kun lapset nukkuvat tapasi äitini sanoa, kun halusi touhuta lasten häiritsemättä. Nyt minun on jonkinlaisesta saamattomuudestani hyvä syyttää häntä ja tätä sanontaan. On niin syvästi painunut alitajuntaan.

Tosiasiassa minustakin tuntuu, että vastareagoin siihen, että kesällä pitäisi tohottaa joka suuntaan. Olla niin samperin energinen. Yritän nyt olla syyllistämättä itseäni ja toivoa auringonvaloisaa voittoa myös tekemisiini.

Nimetön kirjoitti...

Ota vain ihan rauhallisesti ja lepäile. Kyllä niitä elämiä saa sitten myöhemminkin, kesäalennusmyynneistä. Ei niiden perään tarvi nyt rynniä!

Saara kirjoitti...

Jaahas, vai niin sanoi Itten äiti. Olen kyllä ymmärtänyt tuon aina siten, että se nuori itse tavallaan laittaa rahaa pankkin nukkuessaan, kun ei ole tuhlaamassa.

Niin justiin, niinku vaikka kesäalennusmyynneistä elämiä ostelemassa :)

Tulin töistä ja menin nukkumaan. Just heräsin ja väsyttää niin pirusti.

Nimetön kirjoitti...

Hyvä on muistaa kolikon toinen puoli myös: Taata Sillanpää – joka tunnetaan parhaiten hänen katoavaa tango-Suomea kuvaavista elokuvistaan, joissa usein töksähteleviä vuorosanoja lukee paperista hänen luottonäyttelijänsä Matti Pellonpää – oli tästä iän ja nukkumisen yhteydestä tietoinen. Hän ohjasi aiheesta tunnetun road moviensa "Silja - Nuorena nukkunut"

Kai muistatte miten tässä elokuvassa nukkujalle ei pankkitoiminnan kukko laulanut? Pysytäänpä siis valn valveilla ulkona siellä , viikonloppu tulee kyllä vääjäämättä.

Saara kirjoitti...

..zzzzzzzz........z...........zzzz.... mitä?

Kauniita unia, E-tappi.

tarakini tr kirjoitti...

Pitää nyt vähän vielä selittää. Siihen aikaan, kun äiti tuota hoki, ei lapsilla ollut viikkorahoja, eikä rahaa paljon muutenkaan. Tarkasti piti selitellä, että sai rahaa elokuvien lisäksi kokikseen.

Mutta ehkä sitä rahaa sitten säästyi sillä, että eivät mukelot syöneet niin paljon. Vaikka uskallan epäillä.

tarakini tr kirjoitti...

Unohtui: nykyään se on eriä, sen sinä tiennet paremmin.

Nimetön kirjoitti...

Eetappi, tässä kyseisessä tapauksessa on kyllä kyseessä Saara nuorena nukkunut:)

Saara kirjoitti...

Minä mitään paremmin tiedä. Tarkoitin lähinnä, että silloin kun minä olin nuori, josta alkaa hyvinkin olla 30 vuotta, tulkitsin tuon siten, vaikka viikkorahoista ei myös minulla ollut tietoakaan.

Hehheh, vai nuorena.