keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2005

Komea, mutta keskikokoa

Kävin tänään Kaivopihan Alkossa. Minusta sinne kannattaisi ruveta järjestämään elämysmatkoja sellaisille, jotka haluaisivat silloin tällöin pistäytyä kansan parissa. Tunnelmaan pääsee jo Kaivopihalta. On patua ja jannua nojailemassa toisiinsa ja taputtelemassa selkään. Oot vitun hyvä jätkä. Hae pullo, anna ees ryyppy. Niitä on siinä sitten pitkin matkaa. Jollakin on silmät ihan tyhjät. Sen pää on jäänyt jumputtamaan rytmiä, joka sillä on korvien välissä. Kai se lakkaa, kun se saa viinaa. Melkein tunsin oloni sivulliseksi, mutta varmuuden vuoksi ostin lekan kossua ja kolmen litran hanapakkauksen valkoviiniä, etten erotu porukasta. Mistä tulikin mieleen, että näin unta vapahtajasta. Se seisoi vuoren rinteessä kädet levällään ja ihmeellinen valo lankesi sen tuuheille ihokarvoille. Se ihan kuin olisi loistanut koko ukko. Kaikkien ystävä. Oli ihan alasti ja naiset sen ympärillä ihmettelivät, kuinka se on komea, mutta keskikokoa.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Minkä teette yhdelle pienimmistä, sen teette minulle."

Anonyymi kirjoitti...

Ha hyaa mä luulen tietäväni mistä toi keskikokoinen tuli-

Saara kirjoitti...

Ollaanpas täällä oltu terävinä.

Eikä varmaan tullut siitä. Pikku Myy sanoo kerran "se on niin kuin minä, keskikokoa."

Anonyymi kirjoitti...

Taas niin kiehtova kuvaus Helsingistä. Kontulan Alko, jota useimmin käytän, on myös hyvä tutustumiskohde. Tosin se on erittäin tarkoin vartioitu sisältä sekä n. 30 metrin säteellä ulkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Viisas osaisi nyt varmaan pitää suunsa kiinni, mutta kun en ole, totean vain että aika paljon tuo unesi kertoi miesten ja naisten ajattelun yhtäläisyyksistä ja eroista.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea muuta tässä onkin tullut jo koettua, mutta ei suomalaista Alkoa.

Kuka lähtee luotsaamaan minua neitsytmatkalle?

Anonyymi kirjoitti...

Syrinx, naistenhan on tässä yhteiskunnassa pakko oppia ajattelemaan ja puhumaan kuin miehet mikäli he haluavat edes jollakin tavalla pärjätä. Sen lisäksi heidän on osattava myös katsoa ja arvostella itseään kuin mies, mikäli haluavat vaalia seksuaalista markkina-arvoaan.

Kirsti

Anonyymi kirjoitti...

Ja siis nyt he antavat miesten maistaa omaa lääkettään. Vahinko sinänsä.

sama

Anonyymi kirjoitti...

"Kuinka se on komea, VAIKKA keskikokoa."

Totta puhuen: Kuvauksesi on kokoansa isompi. Isompi kuin Alko tai Helsinki, ehkä vielä isompi kuin miesten ja naisten ajattelun tai puheiden ero. (Käykää jippiin Terveys-palstalla: 17 senttiä!)

Loppu oli häikäilemättömän hyvä.

Edublogi kirjoitti...

Löysin vasta blogiisi. Oikein hyviä juttuja, joita aion vastaisuudessakin seurata. Mutta ainakin käyttämässäni selaimessa IE näkyy kummallisia asiaan kuulumattomia välirivejä, jotka hieman häiritsevät.

Saara kirjoitti...

Joo, kiitos jm. En yhtään tiedä mistä ne häiriörivit tulevat. Olen kyllä huomannut niiden olemassaolon, jos olen jostakin syystä IE:llä tässä käynyt. Pitäisikin ehkä myös päivittää IE:llä näitä juttuja. Tämä Mozilla ei nyt oikeastaan niin ihmeellinen edes ole.

Kokeilenkin heti ensitilassa.

Saara kirjoitti...

ai niin, pitäisi kai sotkeentua tuohon keskusteluunkin. Syrinx, älä ole niin tosissasi. Tuo uni nyt oli pelkkä mielleyhtymä, kun erästä blogia lukiessani jäin otsa kurtussa ihmettelemään missä tilanteessa nainen saa tilaisuuden kertoa tuttavamiehelle, että sen se on komea, mutta keskikokoa.

Ei se nyt sitten ratkennut eilenkään, vaikka sitä oikein porukalla ihmeteltiin.