sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Yks haileePäässä ei tapahdu vieläkään mitään. Pitäisiköhän tästä alkaa olla huolissaan? No, kaikki muu paitsi puutarhanhoito on turhaa. Ja sekin oikeastaan yks hailee viimeistään syksyllä.

6 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Mitä tarkalleen ottaen siellä päässä pitäisi ruveta tapahtumaan?
Napsahtamista ei kannata toivoa, se ei ole kivaa. Ei.

Nimetön kirjoitti...

Mut ajattele, miten tuosta sanonnasta tai aforismista tai mikä se mahtaa ollakaan, voi saada hyvän moton itselleen! keväällä alkaa puutarhanhoito ja jatkuu syksyyn, sitten ollaan kuin ellun kanat. Siis kaikki on ihan joutavaa. Jos tuon ottaa omaksi elämänohjeekseen, niin oikeastaan suurin osa vuodesta on ihan stressitöntä. ja ne kesäiset stressinaiheetkin on kohtuullisen pieniä noin maailmankaikkeutta ajatellen.Että mitä sanoo puu tai pensas, kun sen istuttaa uuteen paikkaan ja että tuleeko sieltä nyt niitä kasviksia kasvimaalta tai kestääkö tämä uusi kukkalajike sen raekuuron heinäkuussa.

Sellainen asenne olisi aivan mahtava olemassa, itsellä.Kaikki syksyt ja talvet voi olla ihan, että "yks hailee mulle", kun ei se liity puutarhaan kuitenkaan mitenkään.

Alkaako se sun selkä yhtään helpottaa?
-minh-

Saara kirjoitti...

No hitto, Susu, jonkinlaista aivotoimintaa! Yleensä mulla pyörii aina jokin asia päässä. Nyt ei tapahdu mitään, vaikka kolisuttelisi kuinka.

Minh, heheh, välillä se onnistuu, joskin hyvin hyvin harvoin. Nyt on vaan niin hyvä tilaisuus ollut unohtaa kaikki muu.

Selkä niin, en uskalla edes sanoa. Kun töihin tästä pitäs kyetä jo. Tämä aamu oli sit kuitenkin aika kamala. Iltapäivisin helpottaa.

SusuPetal kirjoitti...

Ehkä pääsi on hyvin ansaitulla lomalla, kaiken opiskelun ja muun stressaamisen jälkeen? Sellaista kutsutaan joissakin piireissä jopa joutilaisuudeksi, ettei koko ajan ajattele jotain, kunhan vaan on.

Älä huoli, kyllä siellä kohta taas alkaa kolista, kun ravistelet. Nauti nyt!!!

Nimetön kirjoitti...

Mä luulen, että tunnistan tuon tunteen: se, joka tulee kaikki asiat tehtyänsä, hyörittyänsä, organisoituansa - ja kas, huomaakin, että nyt se on VALMIS! Ihan kuin joku olisi vienyt jotakin =E Komppaan siis Susua, että kyllä pää(KIN) ja nimenomaan kaipaa lepoa. Ja ymmärtääkseni sulla ON ollut himppa kiirusta ja ressiä *virn*. Niin että nauti siitä nyt kun voit ja istuta noita härpäkkeitä puutarhaan ,D Minä korjaan kohta ensisadon parvekkeelta - olen aina ollut hurahtanut krassiin, siis siihen syötävään ja nyt kohta on 3 ruukkua valmiina! Kun vaan vois kohta syödä... ihan snadi ongelma täällä päässä, siis, tavallaan päässä *uh*!

Saara kirjoitti...

Joo, Polgara, tähän voisi tottua :), melkein kuin olisi lomalla!

Ihan totta. Mutta eiköhän tämä tästä pian muutu.