lauantaina, toukokuuta 26, 2007

Päässäin on tyhjää vain

Kylläpä ramasee. Kävin uimahallissa ja loikoilin terapia-altaassa tunnin verran. Välillä tosin piti olla yleisönä tyttärelle, kun kävi hyppimässä kolmosesta. Sitä minä vaan aina ihmettelen, että miten siinä vesihieronnassa voi olla rentona ja nauttia, kun hukkumiskuolo on niin lähellä niiden vaahtoavien tyrskyjen syövereissä, jos ei tarraa hampaat irveessä tangosta kiinni. Nenäänkin meni vettä.

Kotiin tullessa oli ihan hervoton nälkä. Kattilassa oli kuivahtaneita makaroneja ja pannulla jäähtynyt kananfile. Jälkiruuaksi dallaspullaa, jota kahvin kanssa mussuttaessani ajauduin jotenkin tänne. Siinäkin oli tukehtumiskuolo lähellä.

Pitäisi varmaan nauttia tästä olotilasta, kun päässä ei tapahdu mitään. Jotenkin se on vaan niin outoa. Opiskeluistakin alkoi muuten kesäloma nyt! Sain sairaslomalla kaikki tehtävät tehtyä ja syksyllä on enää yksi kurssi, jossa perehdytään viestinnän instituutioihin. Sitten se olis sit niinku siinä. Voi olla että lyö tyhjää ihan vaan senkin takia. On tässä tullut hampaita narskuteltua vähäksi aikaa.

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Sitkee olet sie sissi, jaksoit ne opiskelutkii, perkele! Hyvä, Pönttö!

Saara kirjoitti...

Niin no joo, eihän niissä opiskeluissa mitään ongelmaa ollut, vaan siinä että muu elämä häiritsi niitä.

Mun tekisi mieleni jatkaa opiskeluja, lueskelin jo eri mahdollisuuksiakin, ja kyllä mua vähän syyhyttäisi. Esim. kirjallisuuden perusopinnot.

Mutta täällä kotona oltiin niin kauhuissaan, että pakko vissiin pitää taukoa. En ehkä ole ollut kovin miellyttävää seuraa viime aikoina.

SusuPetal kirjoitti...

Pidä nyt ainakin vähän taukoa ennen kuin ryhdyt uuteen rääkkiin... harrasta vaikka liikuntaa tässä välissä -työnteon lisäksi, eh. Kunhan saat selän kuntoon.

Vaan niin kuin tätis sanoi, olet sie sissi!!!

Saara kirjoitti...

Pidän pidän, kun kaljoillekin pitäisi joskus ehtiä.

SusuPetal kirjoitti...

Sanot vaan koska!

Saara kirjoitti...

Niin. Koska vaan. Nythän tässä ei esteitä pitäisi vähään aikaan olla.