maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Tauon paikka

Ei hitto kuulkaa, nyt otti ohraleipä. Jopa on kurssi. Pitäisi kirjoittaa kolme tehtävää, liuska per tehtävä. Tulostin eilen ja tänään ensimmäistä tehtävää varten annetun lukuosuuden. Joo. Ehken olisi millään jaksanut sitä netistä lukea. Sitä tuli reilusti yli viidensadan arkin verran. Tiedän siitä, että koko riisi meni ja vähän päällekin. Minusta tämä on vähän kohtuutonta, mutta mikäs minä olen arvostelemaan. Aika tavalla pitää siis tiivistää, että saa ne viisisataa arkillista siihen yhteen liuskaan mahtumaaan. Jos tästä urakasta selviän ja pääsen joskus niihin toisiinkin tehtäviin, eikä paperi lopu tästä kaupungista ja väri tulostimesta, niin minusta tuntuu, etten vähään aikaa ehdi bloggailemaan.

Muistakaa nyt kuitenkin, että huomenna on Kirjan ja ruusun päivä. Olemmekin varautuneet siihen kirjoin ja ruusuin, kuten viime vuonnakin. Täytyy myöntää, että se oli aikamoinen suksee.

11 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Hei Saara,
Toivotan sinulle hirmuisesti voimia urakkaan.
Muista kalanmaksaöljyt ja pidä itsestäsi huolta!
Tsemppivilkutuksia!!

Anonyymi kirjoitti...

Siis hei mitä kettua?! VIISSATAA sivua YHTÄ tehtävää varten?!?!

Ei kiesus. Ei voi muuta kuin sinnikkyyttä toivotella ja hypi nyt vähän yli, ei sitä kaikkea tarvii niin tarkkaavaisesti lukea...

Terv. palava mieli eli IlonaPilona

Helen kirjoitti...

No ei kai sitä kaikkea 500 sivua yhteen liuskaa tarvi eikä voikaan sisällyttää. Luet niistä valikoiden osan läpi ja kirjoitat sitten sen liuskan, ja jos haluat tarkennusta joihinkin asioihin, niin sitten etsit listasta jonkun uuden sitä asiakohtaa käsittelevän, ja täydennät?

Saara kirjoitti...

Heh, tytöt Kata ja IlonaPilona. Joo, ja kiitos.

Helen, niin mistä listasta etsin? Ne on linkkejä sieltä täältä. Joka paikasta. Lakeja, päätöksiä, julkisuuslainsäädännön tulkintoja, arvioita ja poleemisia puheenvuoroja, joita on käytettävä "vastauksesi perusteluissa". Siis jos en tiedä mitä niissä lukee, niin etsimiseen menee yhtä kauan kuin niiden lukemiseen. Ihan hirveetä. Nyt pyörryn lukemaan. :)

SusuPetal kirjoitti...

Huh.

Lumi kirjoitti...

Voimii ! Jos kunto sallisi ni tulisin ruusun teiltä hakemaan ja jonkun tosi hyvän kirjan kans ;) Mut ei varmaan vielä ihan huomenna kykene vielä, kun tänään on tuo kuumeilu vaivannut. Karsea määrä lukemista muutes, laittaa miettii et haluaako sitä nyt kuiteskaan lähtee opiskelemaan.

Saara kirjoitti...

Hah, ja huh, Susu, yritin vielä löytää netistä joitakin helpotuksia ja ennakkopäätöksiä, joten tulostettavaa tuli rutkasti lisää. Siinä meni taas muutama mänty.

Voi sentään, Lumi, koetahan nyt vaan parantua, että pääset käymään.

Helen kirjoitti...

Saara, no voi rähmä. Eikö siinä linkkilistassa sitten ollut mitään kuvausta että mitä takaa löytyi? Olisiko se hyvä eka vaihe, käyt ihan lyhyesti silmäillen läpi ne linkit ja kirjoitat ylös vaan suunnilleen mitä asiaa kukin käsittelee. Sitten kirjoitat mitä aiheesta jo etukäteen, muiden opintojen perusteella tiedät, ja haet vahvistusta näkemyksillesi joihinkin kohtiin juuri sillain "perustellen"?

Saara kirjoitti...

Joo, Helen, kiitos kärsivällisyydestä. Mutta siis tavallaan oli ja tavallaan ei, eli nää on niinku näitä "Valtionhallinnon viestintäoikeudesta", Uuden julkisuuslain toimivuus kunnissa", ja siis sitä rataa. Pakko ne on kai silmäillä vaan ensin. Jotenkin plarata. Uh.

Hyvää Kirjan ja ruusun päivää nyt kaikille.

proffa kirjoitti...

tulin kurkkaan kuin opinnot sujuu...

Saara kirjoitti...

Ei täs mitään, hermo vaan menee.