perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Joulurauhaa
ja kiitos menneestä. Onnellista uutta vuotta kaikille.

53 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä meni, saara?

SusuPetal kirjoitti...

Joulurauhaa sinullekin, Saara.

Kiitos todellakin tästä vuodesta, on ollut hauskaa.

Ja samalla asenteella eteenpäin, eikö niin? Pitäähän meidän saavuttaa fantasioimamme tulevaisuus koukkusormisina bloggaajina!

Captain Hook, eläinlääkintälippueamiraali (res.) kirjoitti...

Kannatan, katse kohti koukkusormisuutta!
Asiaa voi harjoitella jo nyt kun perinteisestä mämmistä etsitään mandeelia - koukkutyyli rules!
Koukkikaamme!

SusuPetal kirjoitti...

Captain Hookilla on lyömätön apuväline koukkuamiseen, mutta onneksi ei pelota. Taistoon mämmisiä manteleita vastaan!

Anonyymi kirjoitti...

hyvää ja rauhallista joulua.

Wilhelmiina kirjoitti...

Jahas, en näemmä ollut kovin omaperäinen ideassani laittaa jouluntoivotukset juuri tänä päivänä esille - näyttää siltä että sinä ja minä ja puoli blogistaniaa toivottelee jouluja tänäpänä. :D Pitäisiköhän ensi vuonna ilmoittaa, niin kuin postin lehti, että blogijoulukorttien viimeinen julkaisupäivä on 22.12. ;)

Mukavaa ja rauhallista joulua, Saara.

PS: Ja jollet ole ihan tietokoneen ääreltä poistumassa, niin en ollenkaan pistä pahakseni vaikka innostuisit päivittämään joulunkin päivinä. ;) Minä ainakin aion joulunakin nauttia joulupukin tuomien kirjojen lisäksi myös hyvistä blogeista - paitsi tietysti jos kaikki blogit jäävät joululomalle. Olisi kiva lukea mitä kenenkin kodissa jouluna tapahtuu, mutta aika moni taitaa lähteä jonnekin kauemmas joulua viettämään. Toivottavasti kaikilla bloggaajilla on joka tapauksessa mukava joulu.

Anonyymi kirjoitti...

Pasuunat pauhaa: joulurauhaa!

Saara kirjoitti...

Mikä mikä meni, saara? Minne?

Joulurauhaa Susu. Hauskaa on ollut, mutta koukkusormisuus ei ihan hirveästi houkuttele (mutta captain hook tietysti)just tällä hetkellä, mutta tammikuun puolenvälin jälkeen se voi taas alkaa houkuttaa. Ehkä.

Olen jättänyt tenttiin lukematta kokonaan, kun en ole jaksanut paneutua niihin kirjoihin kunnolla, joulunalusaika on töissä ihan helvetillistä. Kun se yksi otti loparit ja sairaslomallekin jäi kaksi, joten minulta meni tänään hermot. Minulle ihan siis riitti. Meni yli. Alkoi vituttaa. Onneksi se on nyt ohi. Päivä vielä, niin olisin itsekin ottanut loparit. Hehe... toivottavasti en joudu siis huomenna tai aattona töihin, kun on lahjat pakkaamatta, siivoamatta, tenttiin lukematta... pelko perseessä on koko ajan. Joten viisainta olla bloggaamatta pitkään aikaan.

PS.Jos joku vielä tulee tänne ja kertoo, miten juuri hänen mielestään niillä kuvilla ei ole mitään yhteyttä pedofiiliaan, niin minä räjäytän koko Blogistanian.

Saara kirjoitti...

Aah, Medikselle valkeaa joulua!

Eijei, Wiltsu, en varmalla bloggaa (haha). No en. Eijei. En millään. En voi. Pitää vetää piuhat irti. Oikeesti. Ei voi mennä tenttiin lukematta lainkaan. Ei voi.

Lurkerille kans rauhaa rauhaa!

Saara kirjoitti...

Totannoinnii, mää lähden nyt etsimään sitä dynamiittia. Pitäkäähän penkistä kiinni.

SusuPetal kirjoitti...

Missä päin räjähtää?

Tiedän vältellä paikkaa...

Jussi kirjoitti...

Joulurauhaa ja Hyvää Joulua muutenkin!

Saara kirjoitti...

Hyvää joulua Jussillekin.

Louhi kirjoitti...

Joulurauhaa, Saara : )

Brim kirjoitti...

Oikein rauhallista joulua sekä minulta että kisultani! Ja onnellista (ja psyko-panutonta) uutta vuotta!

Äläkä ennee tuosta pedofiili-mainoskuva -jutusta. Näitä kiistoja ja väärinkäsityksiä tulee ja menee. Itse jouduin syksymmällä sotimaan todella panumaisen tyypin kanssa joka suorastaan ylpeili tunteettomuudellaan ja välinpitämättömyydellään.

Sinä välität, se on käynyt postauksistasi ilmi. Pidä siitä kiinni.

Vielä kerran, rauhallista joulua!

Saara kirjoitti...

Voi Brim, kiitos. Rauhallista joulua myös sinulle ja kisullesi.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ja rauhaisaa Joulua Saara :)

kaima kirjoitti...

toivottavasti huolet menivat! hyvaa joulua saara !

marla k kirjoitti...

Lämpimät jouluterveiset Saara, kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi tulevana uutena vuotena 2007.

s. liuhto kirjoitti...

Mää oon kanssa tännään kaikkien kanssa sammaa mieltä.

Saara kirjoitti...

Oh, Louhi sinne oli väliin uponnut niin etten meinannut huomata! Hyvää joulua sinulle.

Oikein mukavaa joulua teille myös, Marko.

Ja ääkkösettömmälle Saara-kaimalle joulumieltä. Kyllä tämä tästä. Nyt on talo putipuhdas ja viimeiset lahjatkin kohta kääritty. Kinkkukin on uunissa, joten voiton puolella ollaan!

Marla, kaikkea hyvää sinullekin ja onnea uudelle vuodelle.

Liuhto, ja sinulle oikein lämmintä joulumieltä.

Maija kirjoitti...

Hyvää joulua sinullekin Saara! Ja pusuja! Paljon pusuja tänään kaikille! Paitsi vittuilijoille, joita voin olla tarvittaessa mukana räjäyttämässä... Kiitos synnynnäisen viehtymykseni räjähteisiin.

Aion ottaa joulusta kaiken irti, tällä tarkoitan lähinnä rasvavarastojen kerryttämistä graavilohen, sinihomejuuston ja riisipuuron avulla. Voi tulla vielä kylmä talvi.

Rauhaa ja rakkautta :)

Saara kirjoitti...

Hyvä Maija! Just näin. Eiku syömään! Ja hyvää joulua vielä.

SusuPetal kirjoitti...

No, nyt on kinkku kaadettu ja kuusi syöty. Mitäs sitten? Joko kohta saa avata lahjat????

titta kirjoitti...

Joulurauhaa sinullekin Saara ja rentouttavia joulunpyhiä.

Saara kirjoitti...

Kohta saa, Susu. Kestä vielä hetki. Ja Titalle vielä kerran hyvää joulua.

Markku (Vaeltaja). kirjoitti...

Hyvää Joulua ja mukavat jatkot, Saara. Tiukka blogi, tiukka täti.

Saara kirjoitti...

Markkuko se siellä? Ja oikein joulumielellä. Mukava nähdä. Rauhallista joulua sinne Norjaan myös.

palava mieli kirjoitti...

*esittää Saaralle Tiernapojat*

Hyvää Joulua ja luiskahda hyvin vuoteen 2007! Olet ihana ja tiukka täti, pidä kukkahatustasi kiinni maailman tuulissa!

Lähden tästä vääntämään karjalanpiirakoita. Väänt väänt.

Pistä viestiä, jos tarvitset räjäytysapua. Olen jo ollut suunnittelemassa Helsingin Sihteeriopiston räjäyttämistä silloin, kun opiskelin siellä. Suunnitelmia ei tosin toteutettu. Mut oli hyvät suunnitelmat!

Saara kirjoitti...

*Palavalle mielelle aplodit*

Kiitos. Ja sylillinen toivotuksia, herkkuja ja kaikkea. Nyt syömään ja sitten vasta räjäyttelemään!

Anonyymi kirjoitti...

Hyv. Joul.

Kirsti kirjoitti...

Hiukan myöhästyneet jouluntoivotukset ynnä uuden vuoden onnitukset sinulle!

Linnunradan liftaaja kirjoitti...

Aatto on jo kääntynyt joulupäivän puolelle, mutta eikö vielä ehdikkin hyvät joulut toivottamaan, eikö? Ja onnea myös tulevalle!

Anonyymi kirjoitti...

Perinteisesti jàtin nàmà vierailut enimmàkseen Tapanille, joten riemukasta rààppiàistà sinulle ja perheellesi, Saara!

Saara kirjoitti...

Kiitos toivotuksista vielä kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Tapania!

Näin postuumisti tekee mieli kommentoida tuota rähäkkää tuolla edellä, että kyllä on meitäkin, jotka tajusivat sen alkuperäisenkin "ikävän aiheen" postauksen nähtävästi ihan oikein. Panu on hämmästyttävä ilmiö, pitää vielä todettaman.

Saara kirjoitti...

Kiitos, Sari. Ja Tapanit sinnekin! Ihan todella tuo kommenttisi tuli hyvään tarpeeseen. On helpottavaa kuulla, että joukossamme on ihmisiä, joilla hoksottimet toimivat moitteetta, mutta helpotus on myös se, ettei se teksti ehkä sittenkään ollut niin vaikeasti tajuttavaa :)

Näiden muiden kohdalla kirjoitustaitoa voin tietty aina yrittää (ainakin yrittää, eihän kaikille anneta sitäkään kauhakuormaajalla) parantaa, mutta jos ei kyetä hallitsemaan edes asiayhteyksiä, niin kai silloin tulkitsijaa pitää yrittää auttaa vaikka millä keinoin. Tuo rautalankamalli olisi voinut tietenkin olla jo ihan alunperinkin noin, mutta on vieläkin vaikea tajuta, miten vähän linkityksiin ja viittauksiin voi tukeutua. Kyllä se on ilmeisesti räväytettävä rautalankakerä aivan auki näilläkin Blogistanian lakeuksilla. Sen sijaan siihen ei enää täältä apukeinoa löydy, jos tulkitsijalla on yllättävä tarve löytää rivien välistä niitä omia mörköjä. Niiden kanssa kannattaa sitten mennä jo ihan jonnekin vastaanotolle.

palava mieli kirjoitti...

Joo en mäkään nyt oikein päässyt aluksi kärryille tuossa aiemmin siitä, että mitä Saara nyt niin päin vittua (nythän saakin jo kiroilla, kun on Tapaninpäivä eikä enää mikään pyhä, eiks vaan?) on kirjoittanut, että yksi erikoistapaus (en halua panua nyt lähteä tässä hulluksi tai psykoksi nimittelemään, nääs) riehaantuu ja toiset loukkaantuvat verisesti. Luin sitten ainakin lähes kaikki postaukset aiheesta täältä ja toisaalta ja sain vähän insightia niingu. Nyt ymmärrän jotenkuten. Se aihe ilmei...hopsansaa...melkein sanoinkin sen taas :I Siis se aihe ilmeis...ei saattans... No aihe siis näemmä on tulenarka ja pitää varautua kaikenlaisiin kärhämiin. Mutta voisi sitten edes kärhämöidä asiallisesti ja aikuisten oikeesti eikä lähteä vitsailu- ja naureskelu-linjalle. Mutta helvetti, mähän olenkin kukkahattutäti, mitä mää täällä ipitän.

Mutta Saara, mäkin luin oikein tai siis tajusin mitä meinasit, mutta se johtuu just siitä kukkahattutäteydestä vissiin ;)

Saara kirjoitti...

Aihe on totisesti tulenarka. Eniten ehkä otti pattiin se, että kun yksi keksi tajuta asian päin helvettiä ja muut jotenkin siitä sokaistuneena eivät enää nähneet lainkaan metsää puilta, joten antoivat palaa sillä samalla diskurssilla siitä huolimatta, mitä tuossa päreessä sanottiin. Se oli hullu tunne. Tai siis on vieläkin. Sellainen hurmos kävi eikä kukaan tuntunut todellakaan lukeneen sitä pärettä laisinkaan, vaan ikään kuin tulkinta olisi tapahtunut jotakin toista kautta.

Kun sillä ei näyttänyt olevan enää mitään merkitystä mitä olin kirjoittanut, niin minullahan alkoi vähitellen palaa hihat. Se oli sitten myös riemun asia, että kun minun pitäisi pystyä lempeästi kuin Kylli-täti selittämään näille mi-tä sii-nä lu-kee, mutta enhän minä enää psytynyt. En ymmärrä, mistä niitä sikisi. Ei olisi kyllä ollut hihat palamatta keneltäkään muultakaan. No, yhdessäkään blogissa tai kommenttilaatikossa ei puhuttu mitään siitä, mitä olin kirjoittanut, vaan siitä, että

1. olin maininnut pedofiilit väärissä yhteyksissä ja että voiko pedofiileiksi edes kutsua sellaista, joka hakee seuraa nuorista ylikehittyneistä lapsista (foorgaadseik) ja että pitäisikö niitä kutsua muilla nimillä.

2. Kirjoitettiin myös siitä, onko niitä otsikoita nyt muka niin paljon (siinä joku kyllä kaivoi jo omaa hautaansa, mutta kaiketi hän olikin nainen), ja

3.aika monessa blogissa oli valtava huoli siitä, ettei niitä mainoksia vain haukuttaisi, kun niissä nyt ei ole seksiä sen enempää kuin Anttilan kuvastoissakaan. Sitä minä en tiedä, miten ne Anttilan kuvastot sitä katukuvaa nyt muuttaisivat millään tavalla, mutta sekin nyt siis oli yksi pointti, joka toistui noin sadassa kommentissa.

5.samaten kuin se, ettei niillä kuvilla ole mitään yhteyttä pedofiliaan. Sanottiin myös, että olen idiotti, kun väitän niin. Ketään ei tietenkään kiinnostanut, mistä tämä asia oli tullut esille. Niiden mielestä olin keksinyt sen kevyesti itse, vailla mitään perusteita. No mmm.

4. Lisäksi pääaiheeksi nousi myös se kumpi meistä voittaa tämän "kilpailun" Mitvit vai minä. Sehän just tässä olikin kaikkein tärkeintä.

5.useimmilla oli huoli kuitenkin Mitvitin maineesta omansa ohella. Mukavaa, että yhteisöllisyys pelaa. Pelaisipa se pedofiliaa vastaan samanlaisella intesiteetillä.

Tuli siinä sitten näiden esityksien edessä vähän ärräpäitä päästeltyä. Erään kaiman blogiin en mene enää kuuna päivänä. Jätin ne kesken kaiken sinne keskenään minua haukkumaan, kun tuntuivat keksineen niin oivan noitarovion, että kaipa se niille tuli tarpeeseen.

Niin, pitäisi kyllä olla imarreltukin vähän, että näitä kukkahattujuttuja tullaan lukemaan vähän erilaisista ympyröistä. Harmi, että jutut ovat liian kovaa kamaa :)

Aika pieni on minullakin kirjoitti...

Olet oikeassa Saara - minusta tämä koko jupakka on hyvin kiinnostavalla tavalla tuonut esiin nimenomaan tämän mitä voisi kutsua blogiyhteisön kirjoittamattomaksi lakikokoelmaksi; kummallinen sekoitus poliittista korrektiutta, henkilökohtaisia lojalitetteeja, lapsenomaisia ja patologisia reaktiivisia taipumuksia, mielipiteitä jotka ovat juuri nyt "oikeita", ja silkkaa paasaamista ja lynkkausporukan keskinäistä uhonnnostatusta.

Hieno työ Saara sinulta koukata koko tämä aineisto näkyville! Tutkivaa journalismia parhaimmillaan!

Oikein hyvä! Nostan hattua!

Saara kirjoitti...

"...kummallinen sekoitus poliittista korrektiutta, henkilökohtaisia lojalitetteeja, lapsenomaisia ja patologisia reaktiivisia taipumuksia, mielipiteitä jotka ovat juuri nyt "oikeita", ja silkkaa paasaamista ja lynkkausporukan keskinäistä uhonnnostatusta."

Eläpä muuta sano. Tämä kyllä olisi hyvää aineistoa jollekin, joka tekee tutkimusta bloggareitten yhteisöllisyydestä ja nurkkakuntaisuudesta. Hahaa. On mullakin tietty omani, mutta suosio kun ei ole siellä kärkipäässä, ja miten kukkahattuäidillä nyt olisikaan verrattuna esim. sinkkumieheen, niin kuvio muodostuu helposti aika yksipuoliseksi.

Mukavasti sanottu, mutta minäpä muistinkin ne kaikki ulkoa :)

SusuPetal kirjoitti...

Tuo mielipiteitten oikeellisuus on tässä ympäri blogistaniaa käydyissä debateissa(joita on valitettavasti ole kaikkia jaksanut lukea, mutta eiväthän ne muutkaan ole ennen kommentoimista)ollut mielenkiintoinen ilmiö.

On olemassa todellakin oikeita mielipiteitä ja se aiheuttaa kyllä sanomattoman painolastin harteilleni, koska tajuan, että omat mielipiteeni todennäköisesti ovat vääriä.
Paha,paha.

En nyt uskalla kertoa mielipiteitäni, en uskalla testata niitä, sillä haluan säilyttää illuusioni, että voisin mielipiteissäni olla oikeassa. Tämähän ei tietenkään ole totta, mutta antakaa edes hetken minun uskoa niin.

Mutta, onko siis ajatuksillakin sukupuoli? Tätä jään kyllä nyt miettimään.

Saara kirjoitti...

Heh, ai millä? Ja mistä se tuli muuten mieleen?

SusuPetal kirjoitti...

Joskus oli tienpäällä-blogissa jotain juttua ajatusten sukupuolisuudesta, varsinkin jos esim. mielipiteitä yleistetään, ajatellaan, että kaikki naiset/miehet ajattelevat jostain asiasta tietyllä tavalla.
En muista, minkä asian yhteydessä tuosta puhuttiin, mutta se tuli mieleen, kun olen tätä keskustelua(ja kommentteja) eri blogeissa seurannut. Eli tuntuu siltä joskus, että ei ole niin tärkeää, mitä sanoo, vaan kuka sanoo, kumpi sukupuoli sen mielipiteen sanoo. Oli se sitten mies tai nainen. Että ajatusten ja mielipiteiden painoarvo(totuus?) on jossain muussa kuin itse ajatuksessa/mielipiteessä.

Hmm, saikohan tästä mitään selvää. Taidan jatkaa pohdintaa omassa blogissani lähipäivinä.
Heh, niin kuin mikään sillä selviäisi.

Saara kirjoitti...

Niin. Kyllähän ne ajatukset tietenkin saavat kehyksensä vähän sen mukaan, mikä on kunkin elämäntilanne ja sen elämänhistorian tuomat opit ja kuonat sieltä tulevat väkisin kyydissä. Monellahan tässä maassa se historia on hieman samankaltainen sukupuolesta riippuen. Kulttuurihan siihen paljon vaikuttaa, miten me elämämme elämme. Toisille tulee sitä kuonaa ja kantamista enemmän, toisille vähemmän ja ajatusten samankaltaisuuskin on vain viitteellistä.

Toki joukkoon mahtuu aina niitä, joilla ajtukset kulkevat ihan eri rataa, kuin naisilla yleensä tai miehillä yleensä ja nekin väljästi sanottuna. Kun sanotaan, että on naisia jotka ajattelevat kuin miehet, jää tietenkin epäselväksi mitä ne naiset ajattelevat. Ehkä se on jokin ajattelutapa, siis ajattelun muoto, eivät niinkään ajatukset sinällään, jota sillä tarkoitetaan.

Täällä netissähän on naisia, jotka haluavat esittää miehiä ja on miehiä, jotka esittävät naisia. Siinä ei ole mitään mullistavaa sinänsä, eikä se kai opeta meitä millään tavalla. Ehkä olisikin hyvä tuoda esiin niitä maskuliinisiksi ymmärrettyjä ajatuksia esiin naisena, tai feminiinisiksi ymmärrettettyjä ajatuksia esiin miehenä, jotta nämä stereotypiat saisivat kyytiä.

Anonyymi kirjoitti...

Aika usein törmää siihen kummaan ilmiöön (näissä blogikeskusteluissa nimittäin) että oletetaan toisen ajattelevan tietyllä tavalla, vaikka se ei näkyisikään itse kirjoituksesta mitenkään. Isketään ilmeisesti joidenkin avainsanojen perusteella leima, ja sitten ollaan tietävinään kaikki toisen ajattelutavasta.

Tarkoitan tätä: " kun olet tuollainen feministi, niin kuitenkin ajattelet, että kaikki miehet on sikoja".

Onhan se tietysti paljon helpompaa.
Tuleepa vaan mieleen tämä:
http://keskustelu.skepsis.fi/html/virhelista.htm

Anonyymi kirjoitti...

Saara: Aika monessa blogissa oli valtava huoli siitä, ettei niitä mainoksia vain haukuttaisi, kun niissä nyt ei ole seksiä sen enempää kuin Anttilan kuvastoissakaan. Sitä minä en tiedä, miten ne Anttilan kuvastot sitä katukuvaa nyt muuttaisivat millään tavalla, mutta sekin nyt siis oli yksi pointti, joka toistui noin sadassa kommentissa.

Et näköjään edelleenkään ole ymmärtänyt, mitä esimerkiksi minä yritin kirjoituksellani sanoa. Alankoa haukkua sinua lukutaidottomaksi tai muuten vain tyhmäksi kuten itselläsi näköjään on väärinymmärrysten kohdalla tapana toimia vai kannattaisikohan vaivautua selittämään vielä kerran rautalangasta vääntäen?

On aivan sama, onko niitä mainoksia siellä _katukuvassa_ vai ei, kun lasten näkyville kuitenkin useimmissa perheissä ihan surutta jätetään niitä alusvaatemainoskuvia sisältäviä kuvastoja ja naistenlehtiä. On aivan sama, kielletään jotkut H&M-mainokset "pehmopornona" vai ei, jos teinityttöjen naiskuva muodostuu mainosten eikä oikeiden elävien naisten esikuvan pohjalta. On aivan sama, kuinka monta kirjoitusta nettiin asiasta tehtailee, jos on kuitenkin mukana ylläpitämässä ostoskäyttäytymisellään tuota mainosten mahtia nyky-yhteiskunnassa. Ja lopuksi, toisten loukkaaminen ja haukkuminen on aika pirun huono tapa saada yhtään ketään innostumaan omasta asiastaan.

st.nicholas kirjoitti...

til tulinpas kurkkaamaan Miten saaralla oikein menee..

Saara kirjoitti...

Mariakristiina, jaa, että pidit tuota loukkaavana. Heh, meillä taitaa olla vähän erikäsitys siitä, mikä on loukkaavaa ja mikä ei.

Muutenkin noista katukuvamainoksista on ollut puhetta mm. NONO-blogissa, jos minun näkemykseni ärsyttävät liiaksi.

Ja kolmanneksi, minäkin ostan alusvaateeni Lindexistä kympillä.

Stnicholas, näin täällä nyt menee. Uusista aiheista pitäisi ehtiä kirjoittamaan, että tulisi jotakin muuta ajateltavaa välillä, mutta eilenkin tein töissä kaksi työpäivällistä putkeen töitä, enkä jaksanut edes nettiin tulla pyörähtämään.

MariaKristiina kirjoitti...

Saara: Mariakristiina, jaa, että pidit tuota loukkaavana. Heh, meillä taitaa olla vähän erikäsitys siitä, mikä on loukkaavaa ja mikä ei.

Näköjään. Minusta on loukkaavaa mitätöidä eri mieltä olevien ajatukset erilaisia näennäismotiiveja keksimällä ja selittää jotain niiden toisten ymmärrysrajoitteisuudesta samalla esittäen itse täysin päin mäntyä olevia tulkintoja heidän teksteistään.

Muutenkin noista katukuvamainoksista on ollut puhetta mm. NONO-blogissa, jos minun näkemykseni ärsyttävät liiaksi.

Joo, olen sattumoisin lukenut NONOa säännöllisesti jo pidemmän aikaa.

Ja kolmanneksi, minäkin ostan alusvaateeni Lindexistä kympillä.

Eikö Lindexin alusvaatemainoksissa sitten mielestäsi ole sitä ihan samaa "pehmopornoa"?

Saara kirjoitti...

"Minusta on loukkaavaa mitätöidä eri mieltä olevien ajatukset erilaisia näennäismotiiveja keksimällä ja selittää jotain niiden toisten ymmärrysrajoitteisuudesta samalla esittäen itse täysin päin mäntyä olevia tulkintoja heidän teksteistään."

Niin minustakin.

"Eikö Lindexin alusvaatemainoksissa sitten mielestäsi ole sitä ihan samaa "pehmopornoa"?"

Meinaatko sinä, että ilman alusvaatteita pitäisi olla? Se oli retorinen kysymys.

Ja nyt olisiko mitenkään mahdollista, että lopettaisit sen jankuttamisen? Sovitaanko niin, että sinulla on se ainoa oikea mielipide tästä asiasta, eikä siihen ole muilla mitään sanomista.

olen innoissani kirjoitti...

mit' lapsilles kuuluu_? saara

Saara kirjoitti...

Kiitos kysymästä, oikein hyvää. Teini on jo minua pidempi eikä sille uskalla mitään enää sanoa. Kaikilla on pitkät tukat, riippumatta siitä ovatko ne tyttöjä vai poikia. Nuorimmainen on opetellut heiluttamaan hiuksiaan hevimiesten lailla.