maanantaina, elokuuta 11, 2008

No helvetti


Aamulla kärähti kuivauskaappi ja nyt pamahti ompelukone. Ehkä tänään ei kannata koskea koneisiin tämän enempää.

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ilmeisesti takuuajat menivät eilen umpeen mainituissa laitteissa.

Saara kirjoitti...

Eikä, Enska, kun aikaa sitten.

Nimetön kirjoitti...

Onpa murheellista. Ei muuta kuin ostamaan uudet laitteet ;)

Saara kirjoitti...

Pakastin hajosi jo aiemmin. Vituttaa. Mikään kroisos ole.

Nimetön kirjoitti...

Paskamaisia koneita on liikkeellä. Yksi ei suostunut tänään käynnistymään ja toinen on pelleillyt asennusohjelmien kanssa muuten vaan. Tekee mieli muuttaa luolaan asumaan ilman mitään vempeleitä (paitsi yksi kannettava täytyy olla että voi blogata nyt kun se taas jokseenkin innoittaa).

Saara kirjoitti...

Onneksi sentään sielläkin, Almamaria. Minä jo ajattelin, että joku on kironnut mut tai pistelee parhaillaan pieniä woodooneulasia pikkuruiseen kuivauskaappiin ja ompelukoneeseen. Ai joo, eihän mun kopiokonekaan enää toimi.

Nimetön kirjoitti...

Ai niin, monitoimisotkotin ei toimi. En löydä ostokuittia mistään, pieni aavistus on että siinä olisi takuuta jäljellä. Voi perseensuti sanon mä.

Nimetön kirjoitti...

eikä ole niinkuin minulla kerran kun pesukone ei käynnistynyt ja pyykkivuori himalajan korkuinen.

eikun metästämään ja soittamaan korjaajaa kun talon pesulakin oli viikkokausiksi varattu.

- takuuaika tainnut juuri mennä umpeen, sanoo ystävällinen korjaaja puhelimessa ja kuuntelee rauhallisen kärsivällisesti. hän kysyy ja kysyy ja pyytää tarkistamaan kaksi asiaa: onko sulake palanut ja onko töpseli seinässä.

suivaannuttaa sellainen. sulake muka ! töpseli muka !

käyn tarkistamassa. ja kappaskappas, töpseli ei ole seinässä.

(kyllä tuli nolo-olo)

Olli kirjoitti...

Jätä ainakin se hieromasauva nyt rauhaan. Ettei pääse itku..

--KATA-- kirjoitti...

Haahhaa! Mää kualen nauruun nyt just heti! Meillä uuni ja siis koko hella sano poks ja ei enää toimi! Soittelin tossa just kaverille ja tiedustelin että olisko jollain tutulla keittolevyä esmes kellarissa, koska mistä mä nyt uunin ostan. Sähkömieskin tarvitaan kun seinästä tuli sinistä valoa ja nyt seinä on siinä uunin vierestä musta.
Voihan vittu vaan. Meiän uuni, sun kuivauskaappi ja ompelukone lähtivät kai bisselle tai jotain. Hiukka kuin ne tyypit jotka häipyy eivätkä enää koskaan palaa!

Saara kirjoitti...

Hirlii, tämä oli varma nakki, kun tuli savuakin ihan :)

Mutta hei, arvatkaa mitä! Purin sen ompelukoneen illalla ja otin jonkin mötikän irti, joka selvästi oli rikki. No, sen mötikän, mikä on siinä ompelukoneen kyljessä. No menin sen mötikän kanssa tänään singerkauppaan ja sain ehjän osan kolmella kympillä. Aion kohta korjata koko koneen! En kyllä suosittele Katan uunille samaa. Musta jälki ei tiedä hyvää.

No kuitenkin periaatteessa siis ostin halvalla housut ja rupesin niistä sitten tekemään parempia ja sopivampia silloin kun se kone päsähti. En tiedä vielä mitä tuosta ajattelisin... hmm..

Olli, nyt jää rahaa siihen hieromajuttuun. Mullei vielä ole, mutta kai se pitäisi hankkia.